Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Puste konto i 150kk

Gronda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam konto łucznika 69lv oraz 150kk. Na koncie nie ma eq są tylko sp 1,2,5,6 . I mam takie pytanie co kupić zeby był ogar łucznik.

Gram na avalonie.

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu kupiłbym oblech u6+7 (starczy) jakąś tunike ducha u4+5, żeby do 74 starczyła. Lekki Krok u7+7. Resy z B s4( narazie starczą) i jakiegoś wk (obojętna job bo na Lod szybko wbijesz.) Możesz też kupić peta, jeśli Ci wystarczy to odrazu fibiego, jak nie chcesz tylu wydawać to mroczuś/centek/shogun z dobrym defem starczy :) Resztę hajsu (jak zostanie) możesz przeznaczyć na resell :) Myślę, że pomogłem

@Edit Zapomniałem dodać kup jeszcze pedzidrąga i kostium królika dopóki są jeszcze dosyć tanie.

Opublikowano

Miotłe póki jest tanie,resy na mrok po 50%(póżniej morskie/kamienne),wk do 20kk (na lod wyexpisz 99j  i 74lvl) na lekki krok lub zbroje na 69 ale jest droga, oblech u7+8 najlepiej czysta żeby własna osl. kupić, Fibi/puszka jeśli chcesz mieć peta do końca gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...