Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początkujący - co i jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

CS, LOL i WR z lekka mnie znudziły i szukam czegoś nowego. Mam zamiar pobrać Hearthstone. Prosiłbym od was o jakieś wskazówki albo jak kto woli rzeczy które jako początkujący powinienem zrobić. Chodzi o to, żeby nie zrobić jakiś faili już na początku. Jaką wybrać postać (?), pojęcia z gry itp. 

Dziękuję za góry :)

graphic.png

Opublikowano

Na początek najlepiej wbić 10 poziom każdą klasą, aby dostać podstawowe karty dla każdej z nich. Przez ten czas możesz sprawdzić jaką klasą gra ci się dobrze. Dodatkowo poszukaj spisu ukrytych osiągnięć w celu zdobycia większej sumki złota na początku. Do zdobywania najszybciej kart polecam ci nauczyć się grać areny, za każdą z nich płacisz 150 złota, ale zawsze dostajesz 1 pakiet kart i dodatkowo złoto/pył/kartę w zależności ile wygranych uda ci się zdobyć. Po trzecie zawsze rób dzienne zadania i wymieniaj te za 40 złota, ponieważ to najniższa nagroda za owe zadania, a wymieniając takowe możesz trafić na lepsze. Wpisz sobie w google hearthstone słowniczek, a znajdziesz podstawowe pojęcia typu: lethal, top deck itd. Na streamach również możesz się sporo nauczyć. Po osiągnięciu 10 poziomu postaciami poszukaj basic decków dla interesującej cię klasy.

"Nie pomyl nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Opublikowano

Tak jak powiedział Materios, lecz wbij 10, a nie 20 poziom każdą klasą, ponieważ po 10 nie otrzymujemy żadnych nowych kart. EDIT: Waluta w grze

Rzeczywiście, tak dawno to wbijałem, że się pomyliłem. :p

"Nie pomyl nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...