Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin5 S1 - Serwer który ma już 5 lat

blodwars123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Pokażę Wam małe zmiany na bardzo starym stabilnym serwerze Metin5 s1 ! ! ! Serwer ma już ponad +7 lat a nadal istnieje ! 

Moja Pierwsza Prezentacja Serwera:

Moja Druga Prezentacja Serwera:

Chciałbym też pokazać Azreala na tym serwerze ; ) 

https://www.youtube.com/watch?v=kQNK4dI0rhU

Zapraszam do Gry na serwerze Metin5 s1. Wszelkie linki macie w Opisie filmiku, w razie czego pisać na PW.

Zachęcam do gry ze względu że można na nim pograć parę ładnych lat, ze względu że jest bardzo stabilny. Jak na serwery ma dość dużą ilość graczy, aktywną administrację oraz pewność że serwer nie upadnie po paru miesiącach. 

Zapraszam do Gry na Metin5 s1 ! 

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A liczyłeś ile razy padł?

Każdy kto jest blisko GM'a ma ciekawy itemek którym może np. pisać na złoto, robić itemki, zrzucać moby etc. Skąd wiem? Jeden upadek serwera bym spowodowany rozmnożeniem tego itemku.

Dlaczego kto jest blisko GM'a ma plusy? Po kolejnym resecie topka wyglądała tak:

1.Przydupas GMa: 250lv

2. Zwykły gracz: 150lv

3....

i tak dalej, chyba każdy wie o co chodzi.

Może i ma około 7 lat, ale padał jak mucha i gra z 50 osób. elooo.

Opublikowano

To to coś jeszcze żyje? 

Może i 3-4 lata temu bym jeszcze zagrał teraz to jest zje**ny serwer.

Administracja aktywna? no chyba nie :)

Nie polecam tu grać same 200+ i 250 grają.

Opublikowano

Grałem od początku serwera Metin5 miał Domkis a zajmował się DeadMen potem Seqq itd, potem, postał s2 no i [sGM]Tomasz obecny SiD przejął serwery po tym jak Domkis olał s1 i s2. Na stronie chyba jest ewent Haloween także widać jakie zainteresowanie przed Administrację, nadają prawa GM'a ludziom nie odpowiednim po czym ludzie mają potem navi.

Opublikowano

1. Na serwerze Metin5 s1 nikt nie ma Navi ... Zostało usunięte bardzo dawno.

2. Nikt nie ma dostępu do Bazy Danych ! Żaden TGM / GM czy też SGM ! 

3. Administracja jest aktywna... nie dawno wybrano nowych członków do Teamu [5] 

4. Nie grają jedynie +200 / 250 LvL .. jest bardzo dużo graczy poniżej 200 LvL... 

5. Serwer nigdy nie upadł ! 

90% komentarzy jest wymyślona, odzywają się starzy gracze z ponad 2/3 lat temu i próbują oczernić.

Zaszły Bardzo duże zmiany w tym roku ...  SPRAWDŹCIE ! ! !

Opublikowano

1. Na serwerze Metin5 s1 nikt nie ma Navi ... Zostało usunięte bardzo dawno.

2. Nikt nie ma dostępu do Bazy Danych ! Żaden TGM / GM czy też SGM ! 

3. Administracja jest aktywna... nie dawno wybrano nowych członków do Teamu [5] 

4. Nie grają jedynie +200 / 250 LvL .. jest bardzo dużo graczy poniżej 200 LvL... 

5. Serwer nigdy nie upadł ! 

90% komentarzy jest wymyślona, odzywają się starzy gracze z ponad 2/3 lat temu i próbują oczernić.

Zaszły Bardzo duże zmiany w tym roku ...  SPRAWDŹCIE ! ! !

Ile ci zapłacili za reklamę i chwalenie serwera? :D 

Tak 3-4 lata temu grałem więc jestem starym graczem.. 

I tu chce powiedzieć że te 3-4 lata temu to był prawdziwy metin5 teraz to jest g**no :)

Widzę że strona bardzo aktywna!! ostatni event 11.06.2015 wow! 

Opublikowano

Haha, dobrze się uśmiałem, bo PL ma ledwo 8 lat.

Jak ten serwer stoi od 2010 r, może od 2009. A pl czasem nie ma  9 lat?

Opublikowano

Jak ten serwer stoi od 2010 r, może od 2009. A pl czasem nie ma  9 lat?

Z tego co wiem z metin2 news metin ma swoje 8 urodziny :) więc jak 9?

Opublikowano

Metin5 na pewno nie ma siedmiu lat. Pamiętam jak go ogłoszono gdzieś w 2010r. Zresztą nieważne, szokiem jest dla mnie to że wciąż stoi bo jak dla mnie nie był niczym specjalnym.

Opublikowano

Piszecie że mało graczy na nim gra ... Zaczynałem grać na róznych nowych serwerach, z początku grało około +200 osób a potem po miesiącu w godzinach szczytu nie było nawet 50 osób.

Ten serwer jest najstarszy z serwerów, nawet zaczynając teraz grę można mieć pewność że nie padnie po miesiącu ! 

Weźcie też że jest to serwer z 6/7 Klasowymi, a na takich serwerach bardzo mało ludzi chce grać. Więc i tak dużo gra ludzi w godzinach szczytu + 200 osób. 

Opublikowano

Ale odkąd pozmieniali tego metina dodali jakby ''nowości'' to to już nie jest ten sam metin5 i ludzie odeszli.

Proste xD

+Jak pisałem strona bardzo aktywna! 

+Nowa administracja wow gorsza od poprzedniej!

Opublikowano

"NieZnany998" ... masz rację parę rzeczy nowych nie wypaliło i było parę osób co odeszło, nie każdemu przypada wszystko do gustu ;x 

Mało się dzieję na stronie głównej ze względu że wszystko jest pisane na forum... Kalendarz Eventów 

Nowa Administracja jest jaka jest.. są jak narazie TGM`ami ... więc trzeba im dać czas, może paru wykluczą i znów zrobią kolejną rekrutację.

Opublikowano

GM'a tam nigdy w życiu na oczy nie zobaczyłem, c*****y serwer :>

Hm nie widziałeś GM bo musiałeś dawno nie grać.. teraz jest nowa administracja więc proszę nie mów takich rzeczy jeśli nie wiesz ..

A liczyłeś ile razy padł?

Każdy kto jest blisko GM'a ma ciekawy itemek którym może np. pisać na złoto, robić itemki, zrzucać moby etc. Skąd wiem? Jeden upadek serwera bym spowodowany rozmnożeniem tego itemku.

Dlaczego kto jest blisko GM'a ma plusy? Po kolejnym resecie topka wyglądała tak:

1.Przydupas GMa: 250lv

2. Zwykły gracz: 150lv

3....

i tak dalej, chyba każdy wie o co chodzi.

Może i ma około 7 lat, ale padał jak mucha i gra z 50 osób. elooo.

hm wiesz żaden GM TGM SGM nie maja dostepu do bazy a nawet nie maja komendy item wiec nikt nic nie może dawać ;)  kiedys były popełnione wielkie błedy które już sie nie powtórza dlatego też żaden GM czy SGM nie dostanie bazy. Więc proszę nie gadaj mi tutaj głupot skoro nie wiesz co jak wyglada..

To to coś jeszcze żyje? 

Może i 3-4 lata temu bym jeszcze zagrał teraz to jest zje**ny serwer.

Administracja aktywna? no chyba nie :)

Nie polecam tu grać same 200+ i 250 grają.

No jak widać " żyje " hm czemu twierdzisz ze "zjebany" ? bo grales pare lat temu i tak teraz wciąż jest ? .. no sorry żenujące to co piszesz . Administracja jest nowa i jest aktywna. I nie  tylkko graja 200 i 250 bo dochodza nowi gracze i maja male lvl'e

Grałem od początku serwera Metin5 miał Domkis a zajmował się DeadMen potem Seqq itd, potem, postał s2 no i [sGM]Tomasz obecny SiD przejął serwery po tym jak Domkis olał s1 i s2. Na stronie chyba jest ewent Haloween także widać jakie zainteresowanie przed Administrację, nadają prawa GM'a ludziom nie odpowiednim po czym ludzie mają potem navi.

Domkis spieprzyl ten serwer przez to całe navi i sprzedawanie rożnych rzeczy .. Może i nie było ostatnio za wesoło ale jest nowa administracja i zaczyna sie coś dziać a co do Eventow to wszystko jest na forum pisane dlatego może twierdzicie  że nic sie tam nie dzieje.

Ile ci zapłacili za reklamę i chwalenie serwera? :D

Tak 3-4 lata temu grałem więc jestem starym graczem.. 

I tu chce powiedzieć że te 3-4 lata temu to był prawdziwy metin5 teraz to jest g**no :)

Widzę że strona bardzo aktywna!! ostatni event 11.06.2015 wow! 

Nikt mu nie zapłacił za reklame i chwalenie ..

Hm powiedz mi dlaczego to jest wg Ciebie teraz gówno ? bo nie rozumiem, powiedz coś więcej na ten temat ;)

Ale odkąd pozmieniali tego metina dodali jakby ''nowości'' to to już nie jest ten sam metin5 i ludzie odeszli.

Proste xD

+Jak pisałem strona bardzo aktywna! 

+Nowa administracja wow gorsza od poprzedniej!

hm trzeba dodawac jakies rzeczy a nie zeby wszystko bylo jak pare lat temu .. trzeba cos robić a nie ciagle stać w miejscu . Strona może i mało aktywna ale forum nie ;) i powiedz mi co Ty masz do obecnej administracji ? pewnie nawet nie masz pojeciakto tutaj jest wiec ..

Hmm chyba wszystko .  Także Zapraszam na Serwer ;) Pozdrawiam Veira

Opublikowano

Mówie o przeszłości.

Nie polecam, nie zapraszam, życze upadku / usunięcia kont / cofki i te inne sprawy.

Swoją drogą, jeśli nie upadliście to powinienem mieć nadal swoją postać :) A tak nie jest. :)

Opublikowano

Kiedyś pogrywałem ale serwer lipny w c**j. Daj linka do nutki z pierwszego filma please ? xD­

Opublikowano

­Po c**j grać na serwerze którego założyciel umar? xD

zeby umarły miał hajs na nową trumne

Opublikowano

Kiedyś pogrywałem ale serwer lipny w c**j. Daj linka do nutki z pierwszego filma please ? xD­

Musiałbym jedynie wrzucić na jakąś stronkę, wtedy byś musiał sobie pobrać, bo zmieniłem nazwę pliczku i nie mogę jej teraz na youtube odszukać. Jak chętny będziesz to pisz na PW.

Pogrywać to sobie możesz w CS`a ; )  Jeżeli zaczyn się ogólnie grać w grę typu "Metin" to z myślą że się pogra dłuższy czas. Zapewne pograłeś parę dni i teraz komentujesz.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...