Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin5 S1 - Serwer który ma już 5 lat

blodwars123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On serio nie żyje xD?

Tak, nie wiem czy to takie śmieszne że człowiek umiera ...

"niech mu ziemia lekką będzie" :D

Co do serwera zawsze był syfem xDD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ależ się dyskusja rozpoczęła :D

Nowy założyciel tak jak stary ma wywalone na serwer :D
Navi na serwerze jest, ale nie potrafią go znaleźć :P Tylko nieliczni wiedzą kto posiada takowe EQ ^^
Bugów jest tyle samo, a może i więcej, bo bazy nikt nie ma to nikt nawet nie naprawia.
GM nawet nagród za event przyznać nie może, więc musi czekać po 2 tygodnie na odpowiedź od założyciela, czy dostanie nagrody na event.

Tak, forum jest na czasie, wszystko tam znajdziecie, jest aktualizowane, bo jego administracja i moderatorzy się o to troszczą (chwała Bogu, że założyciel się do forum nie wtrąca).
Jestem zarówno starym graczem, który gościł kiedyś w szeregach teamu (za czasów Domkisa) oraz jestem nowym graczem, który wszedł, aby sprawdzić co się zmieniło. Byłem również GMem na s2, więc wiem jak wygląda współpraca z Sidem. 

Co do tego, że serwer nie padnie to racja. Pewnie postoi jeszcze długo.

Serwer nie ma 7 lat... 2009/10 jakoś tak powstał.

Osób jest mało i na mój gust nie opłaca się grać już na tym serwerze.

To na tyle. Pozdrawiam Seqq / Six

gWclH1Q.jpg

Opublikowano

Serwera nie polecam, gram tam do teraz bo szkoda mi eq które tam mam, a wiem że jak skończę to konta nie będę miał ( tak jest na s1)

hmm co do sID'a pojawił się nagle po 2 latach na serwerze i forum i chce go hmm "odnowić ?", gdy był Combo to on zrobił wszystko na tym serwerze.

Navi ? jest navi. tylko że albo je mają "wybrani" albo nie potrafią tego znaleźć ...

hmm teraźniejszy Team to porażka.. Jeden członek Teamu wyleciał za to że: rozdawał pytania do ox'a, respił wybranym moby/rudy bez eventu. a teraz znowu jest w teamie chodzi o Veire... Gratulacje dla sID'a.

Ci wszyscy [TGM] to też porażka.. 3 Dziewczyny i 2 chłopaków po znajomości... 
Dreams- TGM tylko dlatego że Veira jest w Teamie.

Mishy- TGM, w sumie jako jedyna robi coś na tym serwie.

Apos- podszywał się pod starego gracza, + próbuje się pozbyć ludzi których nie lubi na serwerze.

Krezolka- osoba która była raz na grze, i banowała za to że ktoś bił jej znajomych .

Belial- jedyny dobry TGM ... był w teamie, pomagał jak nikt inny.. naprawdę pomocny i dobry człowiek

i nowy Technik MyerQ aha Kanhey człowiek który razem z Domkissem rozwalał serwer. 
oto cała prawda z Metin5s1 ;3
Pozdrawiam Gracz z Metin5 s1

SurKa2xD, NieBuffam. 

57325483938010930122.gif
Opublikowano

Będzie dużo zmian, tylko trzeba poczekać. Robią wszystko na nowym cliencie, nie chcą nic wprowadzać na stary client  by nie narobić bugów i jakiś błędów. Za niedługo możemy się spodziewać nowego Clienta ! Co w nim będzie i kiedy będzie to się dowiemy niebawem ; ) Najlepiej już zaczynać grę i zerkać co jakiś czas na forum ze względu że tam będzie wszystko napisane. 

Większość komentarzy jest negatywnych bo to starzy gracze którym odwidziało się granie w metina lub po prostu User który chce nabić sobie posty. 

Żeby serwer ocenić trzeba trochę na nim pograć ; ) Gram praktycznie od początku serwera i powiem Wam że jak na tak stary serwer naprawdę dobrze się trzyma. Gdy dodadzą nowego clienta, zrobią prezentację to naprawdę dużo graczy zainteresuje się ; ) . Weźcie też pod uwagę że warto grać na nim ze względu że jest stabilny, nie padnie tak jak inne serwery po paru miesiącach. Z mojej strony to tyle ! Zapraszam do Gry na Metin5 s1 ! ! !

Opublikowano

Będzie dużo zmian, tylko trzeba poczekać. Robią wszystko na nowym cliencie, nie chcą nic wprowadzać na stary client  by nie narobić bugów i jakiś błędów. Za niedługo możemy się spodziewać nowego Clienta ! Co w nim będzie i kiedy będzie to się dowiemy niebawem ; ) Najlepiej już zaczynać grę i zerkać co jakiś czas na forum ze względu że tam będzie wszystko napisane. 

Większość komentarzy jest negatywnych bo to starzy gracze którym odwidziało się granie w metina lub po prostu User który chce nabić sobie posty. 

Żeby serwer ocenić trzeba trochę na nim pograć ; ) Gram praktycznie od początku serwera i powiem Wam że jak na tak stary serwer naprawdę dobrze się trzyma. Gdy dodadzą nowego clienta, zrobią prezentację to naprawdę dużo graczy zainteresuje się ; ) . Weźcie też pod uwagę że warto grać na nim ze względu że jest stabilny, nie padnie tak jak inne serwery po paru miesiącach. Z mojej strony to tyle ! Zapraszam do Gry na Metin5 s1 ! ! !

W dupę sobie wsadź te nowości. Podaj jeden prawdziwy argument, dla którego miałbym zagrać na tym gównie. 

Opublikowano

W dupę sobie wsadź te nowości. Podaj jeden prawdziwy argument, dla którego miałbym zagrać na tym gównie. 

Chcesz tylko jeden ? ! ... mam kilkanaście ale jeżeli tak prosisz to powiem Ci jeden ale taki waży ! 

Serwer stoi już bardzo długo, ma już za sobą parę dobrych lat. Jeżeli ktoś szuka stałego serwera i pewnego że się nie rozpadnie po paru miesiącach to może śmiało wbijać ! 

Po co zaczynać na nowych serwerach które i tak po paru miesiącach się rozpadną. 

Na tym serwie można grać długo i przyjemnie co sam jestem świadkiem. Pozdro od DonPacio  ; )

Opublikowano

taa będzie dużo zmian, słyszymy to od roku... hmm sID sie obudził ze trzeba cos z serwerem robić bo hajs z is nie wpływa ?

dodadzą zmiany i pewnie wszystko do is jak zawsze.. Rozumiem że serwer musi się utrzymywać, lecz bez przesady, bez is gry nie zaczniesz..

hmm dał Technika który był już w teamie i rozwalał serwer..

Jest stabilny ? i co z tego po roku włączyli CH2, normalnie oklaski..

Większość postów jest negatywnych ? większość postów to prawda ...

na serwerze gra max 50 osób...

Metin5 s1, Metin5 s2 oraz Mexillia kiedyś duże polskie privy, a teraz S1: max 50-75 graczy. S2: max 5-10 graczy, na Mexilli już nie gram ale podejrzewam że nie ma nawet 20..

Więc co sID zrobił z serwerami ? rozwalił je tylko ...

sID to taki FuBu nr2 ;3

hmm co do nowego clienta który ma być, założe się że będzie to ten Client który jest gotowy o ile sID go ma od byłego GA :

ss:

70361512894535217823.jpg

Przejdźmy do kończenia gry na serwie, od chuy wie ilu ludzi nie przybywa, a odchodzą przez chore wymysły sID'a:

dowód aby nie było że jestem oszustem czy coś ;3

ss:

ogólnie sID jest to nie poważny i nieogarnięty człowiek, straszy ludzi banem, za pisanie prawdy ( chodzi o mnie )

ss:

lub jego genialny pomysł że będzie sprzedawał zbanowane permem konta z całym eq i wgl hahhah, naszczęście każdy go wyśmiał i się ogarnął ..

no a więć pozdrowienia dla Tomasza (sID'a) hahahha FuBu nr 2 się znalazł :D

Pozdrawiam SurKa2xD aka NieBuffam

57325483938010930122.gif
Opublikowano

Zapraszam Serdecznie na serwer.. jest teraz dużo GM'ów HA sID jest teraz dostępny prawie codziennie nie sluchajcie tych gimbusiarskich hejterów :) Sam gram na S1 od 2010 roku. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Excited - Tak długo o tym mówiono, ale jeżeli grasz teraz to możesz zobaczyć że zaszły zmiany, kolejne zmiany dojdą przed rokiem szkolnym. 

Mówisz że zmiany dojdą ale pod IS - narazie nic nie dawali podobnego, poprawili DMG postaci jak i Mapke od 165 LvL ... co do innych zmian też nie są pod Item Shop. 

Włączyli ch2 ze względu że wcześniej nie było sensu uruchomienia kolejnych chaneli. 

Teraz złączyli dwa serwery Mexilie do Metin5 s1 i zapewne będzie dużo więcej graczy.

Hehe pokazujesz posty graczy którzy niby "Odeszli" z serwera. Powiem CI tak, nie odeszli.. grają dalej ; ) Tylko albo na mniejszym LvL`u albo pod Innym Nickiem

Opublikowano

Excited - Tak długo o tym mówiono, ale jeżeli grasz teraz to możesz zobaczyć że zaszły zmiany, kolejne zmiany dojdą przed rokiem szkolnym. 

Mówisz że zmiany dojdą ale pod IS - narazie nic nie dawali podobnego, poprawili DMG postaci jak i Mapke od 165 LvL ... co do innych zmian też nie są pod Item Shop. 

Włączyli ch2 ze względu że wcześniej nie było sensu uruchomienia kolejnych chaneli. 

Teraz złączyli dwa serwery Mexilie do Metin5 s1 i zapewne będzie dużo więcej graczy.

Hehe pokazujesz posty graczy którzy niby "Odeszli" z serwera. Powiem CI tak, nie odeszli.. grają dalej ; ) Tylko albo na mniejszym LvL`u albo pod Innym Nickiem

no co ty ? do pkt.1 co jest zmienione ? bo to mnie śmieszy.

zmiany które będą typu dodanie "passów" będą w is i w grze pewnie będą dropić tak że ich za szybko nie dropniesz więc bez sens, mapke od 165 ? po ilu ją poprawili co ? DMG postaci? bo są na tyle mało inteligętni że stwierdzili że lepiej bawić się DMG postacii niż broni i wgl..

Złączyli 2 serwery, no jeszcze nie, zobacz jak gracze z mexilli się buntują ... sID kupił mexillie i ją rozwalił... wiesz jak dostaną eq perf a tam max kd warte 700 sm a doładowujesz za tyle samo co na s1 i tyle samo dostajesz a na s1 kd 1350sm +11 to dużo osób nakupywało kd +7 w ch*j...

wiem że grają, mam kontakt z niektórymi starymi graczami, o których nikt nie wie że grają, ale to szczegół..

może jeszcze do CH2 to dlaczego włączyli ? bo non stop pisałem do sID'a że jak nie włączy ch2 to nikt nowy tu grać nie będzie i do tego że wcześniej nie miało sensu włączać ch2 to się nie zgodze wcześniej grało więcej osób a i tak było tylko CH1 ...

teraz jest nowy Technik i jego dziewczyna GM sory co ten technik zrobił ?

będzie nowy client, pewnie prawie nic nie zmienią bo to client którego robił combo a oni w nim coś robią, no chyba że go rozwalą, jak to sID ma w zwyczaju ..

Team który wyśmiewa ludzi bo nie umieją pisać, no sory to jest dopiero "DOROSŁA" Administracja haha ;3

57325483938010930122.gif
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Powiem tak.

Ten serwer jest "c**j warty". 

Zrobiony tylko pod item-shop. Żeby jak najwięcej doić z graczy kasy.  W  IS znajdziemy wszelakie eq  bronie, zbroje, bizuterie od 65 do 240 lvl. Także pety oraz kostiumy dostępne jedynie w IS.

Itemy z navi .. były i nadal będą, pierdolenie że "zostały usunięte".

Serwer nie ma "7 lat "

W tym czasie upadł kilka razy i startował znowu. Także skończ p******** farmazony.

Chcesz tylko jeden ? ! ... mam kilkanaście ale jeżeli tak prosisz to powiem Ci jeden ale taki waży ! 

Serwer stoi już bardzo długo, ma już za sobą parę dobrych lat. Jeżeli ktoś szuka stałego serwera i pewnego że się nie rozpadnie po paru miesiącach to może śmiało wbijać ! 

Na tym serwie można grać długo i przyjemnie co sam jestem świadkiem. Pozdro od DonPacio  ; )

Czekam na te resztę twoich argumentów.

Założę się że nawet pies z kulawą nogą Ci tutaj nie zawita. 

Opublikowano

Powiem tak.

Ten serwer jest "c**j warty". 

Zrobiony tylko pod item-shop. Żeby jak najwięcej doić z graczy kasy.  W  IS znajdziemy wszelakie eq  bronie, zbroje, bizuterie od 65 do 240 lvl. Także pety oraz kostiumy dostępne jedynie w IS.

Itemy z navi .. były i nadal będą, pierdolenie że "zostały usunięte".

Serwer nie ma "7 lat "

W tym czasie upadł kilka razy i startował znowu. Także skończ p******** farmazony.

Czekam na te resztę twoich argumentów.

Założę się że nawet pies z kulawą nogą Ci tutaj nie zawita. 

Po komentujesz ? Jesteś jakimś narybkiem serwerowym ? Nie miałeś zapewne życia w Grze i teraz jako dzieciak "starszy" odkrył mpcfoum i się wypowiada bez sensu. Takie twoje wypociny nie mają sensu, zmyślone bajeszczki, bez potwierdzenia. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ogólnie serwer wystartował w 2009 roku bo od tamtego czasu na nim grałem, ale teraz mogę napisać tylko jedno nie polecam tego serwera ze względu na właściciela dlatego, ze nie ma czasu nawet na serwer + można dodać, że robią nowego klienta od 20014 który do dzisiaj się nie pojawił. Nawet są małe komplikacje z odzyskaniem swoich kont bo ci napiszę, że wyłudzam własne konto. 

A co do tego, ze Domkis nie żyje to nie jest prawdą dlatego, ze to zostało zmyślone przez obecnego właściciela :) Powodzenia właściciel to kłamczuch złodziej i frajer elo <3 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czas na moją wypowiedź, a wypowiem się jako były członek Administracji. 

W ciągu tych kilku lat współpracy z Właścicielem Metin5 spostrzegłem prawdziwe jego zachowanie wobec Metin5. Jedyne na czym mu zależy z Metin5 to pieniądze. Ten oszust ma wyjebane na to, jak on działa, tylko ważne żeby "siano" mu napływało do portfela. Pojawia się tylko wtedy, kiedy albo dzieją się złe rzeczy w Administracji (np. jednym wynikiem było rozwiązanie, jedna z niewielu decyzji, która była najsensowniejsza), czy brakuje pieniędzy z serwera. Taka jest prawda. Przypomnę, że na nowego Clienta gracze czekają grubo ponad 1.5 roku. Zaraz pewnie z odsieczą dla serwera przyjdzie Veira czy PanIO, ale to jest moje zdanie. A tak, dla potwierdzenia: Tak wywaliłem Forum Metin5, tak byłem w Administracji Metin5 i tak wiem, jaki sid naprawdę jest. Pozdrawiam: Raczek.

call of duty zombies GIF by Omaze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...