Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS GO![Pilne]

czarnywp2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj problem z csgo polega na tym: gram na laptopie. W csie normalnie posiadam 130 fps na nickich, 90-100fps na średnich i ok 60 fps na wysokich detalach. Ale kilka dni temu wartość tych fps spadły o połowe!!! Myślałem że to wina zaśmieconego windowsa ale i po przywróceniu windowsa (windows 8.1) mam ten problem. Pierwszy dzień po przywróceniu gra działała normalnie na 100fps przy średnich detalach, ale dzisiaj już ponownie mam niskie fps. Dodatkowo dodam że co włączenie ponowne komputera jet coraz mniej fps w cs. Rano było ok 40 fps w grze i 70 fps w menu a teraz w samym menu mam 30 fps wiec do gry nawet nie wchodze...

Laptop: Samsung ATIV Book 4 
CPU: Intel Core i5 3230M 
V RAM: NVIDIA 710M gDDR3 2GB 
MEMORY: 4GB

DYSK: 500GB

W csa go gram już ok 2lata i pierwszy raz mam takie problemy.

Opublikowano

Sprawdź spójność plików, popatrz w necie jak zwiększyć fps, jest sporo sposobów, a możesz zwiększyć o te ~10-30 fps

Może to też wina starych sterowników, sprawdź czy masz najnowsze, skoro zmieniałeś windowsa.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Tremo Windowsa nie zmieniałem, mam tego samego orginalnego win 8 a do sterowników mam SW update wiec jak wychodzi aktualka to pobieram sobie nowe jeszcze tego samego dnia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...