Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie

Tazzik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikomu wcześniej nic nie wykrywało na innych serwerach, więc coś musi być na rzeczy.

Mam nadzieję że Ci goście są już spaleni, takie robienie ludzi w za przeproszeniem ch*ja to kompletny brak szacunku do graczy i pogarda.

Nie polecam tego serwera.

wierzysz w glupie pierdolenie 2 ludzi co pewnie maja w c**j malware i avasta podajacych link do kaspersky z poradnikiem? Prosze cie wiekszej glupoty nie widzialem. Nie zniszczycie pro. Niestety niedojebance

ban.gif

Opublikowano

Nie korzystam z żadnych gówien od orange. Samo dzisiaj rano mi sie to wyświetliło ;)Nigdy czegoś takiego jeszcze nie miałem, ale gdy pobrałem ProMT2 to wkońcu sie to zmieniło. Podejrzane co nie?

Opublikowano

Nikomu wcześniej nic nie wykrywało na innych serwerach, więc coś musi być na rzeczy.

Mam nadzieję że Ci goście są już spaleni, takie robienie ludzi w za przeproszeniem ch*ja to kompletny brak szacunku do graczy i pogarda.

Nie polecam tego serwera.

Ja jakoś robiłem skan kilka razy i nic mi jakoś nie wykrywa ;p

Tylko oni mają takie "profesjonalne" programy, że wszystko wykrywają.

Opublikowano

Pier*olenie o Szopenie. Gram i gram na tym serwie a nic nikomu nie zniknęło. Autor tematu sieje zamęt, chyba mu się nie podoba ilość osób oczekujących na start :)

BTW Deco jak Ci z tym wszystkim idzie?

Opublikowano

Ja jakoś robiłem skan kilka razy i nic mi jakoś nie wykrywa ;p

Tylko oni mają takie "profesjonalne" programy, że wszystko wykrywają.

Avast czy avg  xD ?

imetin_logo.png

Opublikowano

Haha, mam dowód! W procesach mam uruchomiony patcher, jak klikam zakończ zadanie to pisze mi odmowa dostępu. Nie polecam.

Opublikowano

Twoj mozg jest podejrzany.

Skany:

ProMT2.exe

https://www.virustotal.com/pl/file/2929c3651284799f3fd9dae4ce4b57b4c4505a34632f7c24ba81396ff006935c/analysis/1436353875/

Guard.dll (blokada cheatow) 1/1 bo to laduje sie w zasoby procesu 

https://www.virustotal.com/pl/file/23f8d866e84dd08eb07e82e721ac4cef17f3c8a8c5b6767898810491600e3e99/analysis/1436353893/

Patcher.exe

https://www.virustotal.com/pl/file/0635329ec4261831929edcb0384774b625fc1ece6d29c033191f73a1f8aa7a85/analysis/1436353989/

Mozecie tez zrobic tych plikow skan, nic nie bylo "usuwane" z tego przez skanowaniem.

Zainwestujcie w mozg i pobierzcie Adwcleaner pewnie pomoze na "botneta" ktorego pewnie macie wraz z malware z gownianych programow.

ban.gif

Opublikowano

Przecież nie chcemy odbierać ludzi od grania na tym serwerze czy coś. Tylko ostrzegamy na przyszłość. Bo gdyby to był jakiś virusik słaby, to by wykrył nawet avast. Pierwszy raz mi sie coś takiego zdarzyło gdy pobrałem clienta. 

Opublikowano

Haha, mam dowód! W procesach mam uruchomiony patcher, jak klikam zakończ zadanie to pisze mi odmowa dostępu. Nie polecam.

Chyba masz procesor robiony na lampach elektronowych a nie tranzystorach, bo mi bez problemu wyłącza ;)

Opublikowano

no masz przypal w uj 

polecam wyjebac kompa przez okno

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Haha 1 post i każdy Ci wierzy.

Sam dopiero wyłączyłem patcher w procesach i jakoś wyłączyłem bez problemu.

Patcher jest w procesie jak go włączysz a nie klikniesz "rozpocznij" tylko go wyłączysz -.- masz go obok godziny...

Opublikowano

Przecież nie chcemy odbierać ludzi od grania na tym serwerze czy coś. Tylko ostrzegamy na przyszłość. Bo gdyby to był jakiś virusik słaby, to by wykrył nawet avast. Pierwszy raz mi sie coś takiego zdarzyło gdy pobrałem clienta. 

No to zainwestuj w lepszego antywirusa i pobierz adwcleaner, nasz klient jest czysty, gdybym chcial uzywc was (gimbusow) jako botnet to zrobilbym to duzo wczesniej.

ban.gif

Opublikowano

Pierdolicie i tyle , na Pro gram w c**j długo i jeszcze troche ... i jeszcze nigdy żadnemu graczowi nic nie zniknęło... no chyba ,że przez cofki etc. Dwóch typów wyjebało z jakimś "botnet" #beka 

Chyba masz procesor robiony na lampach elektronowych a nie tranzystorach, bo mi bez problemu wyłącza  ;)

Polecam zamknąć w procesach :v 

Dosłownie przez półtora tygodnia nie pobierałem żadnej aplikacji. Tylko zobaczyłem, że jest start serwera ProMT2 no to pobrałem clienta itp. Problem miałem z kolegą taki, że jak klikaliśmy 2x na ikonke to tylko kółeczko sie zakręciło przy myszce i nic dalej ;) Odpalilem malware i mi usunal wlasnie pliczek ProMT2.exe. Jak ktos wie jak to tak naprawde juz usunac to pw :P

YTjb70S.png
NF0AVNW.png

CyberTarcza orange...  (xD)  Jak masz takiego antywirusa to się nie dziwie ,że Ci coś wyskakuje .... :v

C**j i tyle z mojej strony 

#Eldo

Opublikowano

Rozumiem, że dużo osób lubi działać na niekorzyść innych, którzy zamierzają wystartować z serwerem. Bez dowodów ten temat nie ma większego sensu w dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...