Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie

Tazzik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam pobierać serwera ProMt2. Serwer zawiera botneta, czyli mogą sterować Twoim kompem, przez co zagrożone są konta bankowe, emaile itp. Prawdopodobnie chodziło o ddosy innych wielkich serwerów. Jak myślicie dlaczego tak przedłużaja start? :)

Opublikowano

Dosłownie przez półtora tygodnia nie pobierałem żadnej aplikacji. Tylko zobaczyłem, że jest start serwera ProMT2 no to pobrałem clienta itp. Problem miałem z kolegą taki, że jak klikaliśmy 2x na ikonke to tylko kółeczko sie zakręciło przy myszce i nic dalej ;) Odpalilem malware i mi usunal wlasnie pliczek ProMT2.exe. Jak ktos wie jak to tak naprawde juz usunac to pw :P

YTjb70S.png
NF0AVNW.png

Opublikowano

We wielu clientach są wirusy/keyloggery które antywiry wykrywają błędnie. Jak na razie nie zdarzyły się takie przypadki by komuś przez to zniknęły pieniądze z konta lub jakiś inny hacking konta...

A co do tych DDoSów to na to już nie masz żadnego dowodu i nie możesz ich osądzać o coś czego możliwie nie zrobili.

Opublikowano

We wielu clientach są wirusy/keyloggery które antywiry wykrywają błędnie. Jak na razie nie zdarzyły się takie przypadki by komuś przez to zniknęły pieniądze z konta lub jakiś inny hacking konta...

A co do tych DDoSów to na to już nie masz żadnego dowodu i nie możesz ich osądzać o coś czego możliwie nie zrobili.

To o czym piszesz to nie są wiry/keya tylko nieszkodliwe hmm... nawet nie wiem jak to nazwać... pliki, które zawsze się pojawiają przy pakowaniu clienta, a zazwyczaj dobry antywir nie wykryje tego.

A co do tematu to jeżeli masz płyte z windowsem to walnij formata i po sprawie. 

Opublikowano

Co mają takie wirusy do botneta?

Opublikowano

Co mają takie wirusy do botneta?

Specjaliści od programowania...

Jeśli mnie wzrok nie myli, Sality to największe ścierwo, jakie istnieje. Na to tak naprawdę tylko format pomaga. Sam walczyłem z tym 2 miesiące i przegrałem.

@EnJ0Y

Ano to, że przez działanie takie jakie Sality prezentuje, umożliwia przejęcie kontroli nad Twoim komputerem. Potem wpuszczą kilka trojanów, a że Twój antywirus, firewall ani nic innego nie działa, to nawet tego nie widzisz. Ot co.

Przerabiałem Sality, Weelsofa, Gpcode'a. 

NIE POBIERAJCIE W TAKIM RAZIE CLIENTA PROMT2! I ROZEŚLIJCIE TO DALEJ!

#OpISIS

Opublikowano

dzięki za ingo tak myślałem że to jakiś przekręt z dym promt2.

Dobrze ze się wstrzymałem z pobraniem.

Opublikowano

­Większego idiotyzmu nie widziałem jak ten temat już dawno, serio.

Mam antywirusa i firewalla u siebie PŁATNEGO nie tak jak wy triale z neta i mi nic nie wykrywa... zainwestujcie w coś lepszego niż avasty i inne gówna.

Opublikowano

Botneta? Lol chyba cie koles pojebalo, zaptaj moze czy kiedykolwiek kogos ddosowalem ..

Jak juz robicie jakis c*****y temat t dajcie moze dowody , skany a nie k***a linki do strony kaspersky tepaki skonczone.  A komunikatt sobie przetlumaczcie translatorem "Anti cheat loaded" skoro tacy tepi jestescie by wiedziec co to znaczy

ban.gif

Opublikowano

­Większego idiotyzmu nie widziałem jak ten temat już dawno, serio.

Mam antywirusa i firewalla u siebie PŁATNEGO nie tak jak wy triale z neta i mi nic nie wykrywa... zainwestujcie w coś lepszego niż avasty i inne gówna.

Nikomu wcześniej nic nie wykrywało na innych serwerach, więc coś musi być na rzeczy.

Mam nadzieję że Ci goście są już spaleni, takie robienie ludzi w za przeproszeniem ch*ja to kompletny brak szacunku do graczy i pogarda.

Nie polecam tego serwera.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

­

Nikomu wcześniej nic nie wykrywało na innych serwerach, więc coś musi być na rzeczy.

Mam nadzieję że Ci goście są już spaleni, takie robienie ludzi w za przeproszeniem ch*ja to kompletny brak szacunku do graczy i pogarda.

Nie polecam tego serwera.

Ale nikt nie dał szczerze mówiąc żadnych konkretnych dowodów na to, że coś w kliencie jest, a korzystać z tego syfu od orange to trzeba być już serio desperatem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...