Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny gorsze od chłopaków? - Zmiana warty w XXI wieku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zajebiscie, zobaczyliscie jeden artykul i na tej podstawie juz stwierdziliscie, ze kobiety sa gorsze od facetow, legit. manipulacja jak 5 letnimi dziećmi. zawsze bylo tak, ze sa srodowiska mniej i bardziej patologiczne w obydwu płciach, a to na kogo trafiacie w wiekszej ilosci ksztaltuje waszą opinie ale ni jak ma się do rzeczywistosci. Sa normalne porzadne kobiety i k***y, faceci tak samo, dziękuje dobranoc mozecie juz zamknac.

Opublikowano

Prawdę mówiąc, rzygać mi się chce tym wszystkim. Jebie się ludziom w głowach.

-Dlaczego nikt nie chce reagować?

Dlatego iż napastnikami były osoby płci żeńskiej.

-Dlaczego kobiety teraz stają się bardziej agresywne niż chłopacy?

Zapewne nie wszystkie, ale można zauważyć, że jest to już większość.

-Czy nie można się czuć bezpiecznie nawet w zatłoczonym miejscu publicznym?

Nie, dziś trzeba nosić dwa noże w kieszeni, bo pierwszego ktoś może ukraść.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Niestety w naszym kraju jest coraz gorzej. A policja również się boi reagować ponieważ jedna omyłka i ludzie odrazu ich zgłaszają dajmy na to. Nie jestem po stronie tych którzy biją ludzi za niewinność itd. Ale niektórzy przesadzają poprostu. Nasze polskie prawo jest poprostu śmieszne i tyle. Wyobraźcie sobie 10 typków z nożami przeciwko 2 policjantom.. Ale oczywiście nie mogą pierwsi strzelić. Policjanci to również ludzi i boją się o swoje życie. Polecam chodzić z karabinem po mieście.. Nie przecież to jest nie legalne ale jak już ktoś chciałby zdobyć to nielegalnie to by zabijał ludzi a kto mu podskoczy ? Zanim coś z nim zrobią zdąży zabić około 50 osób... Nic nie zrobimy w tym kierunku, nasze polskie władze mają BOR więc "wywalone" a co ich obchodzą inni ludzie ? Martwią się tylko o swój stołek. Niestety takie są nasze polskie realia dziękuję za przeczytanie i pozdrawiam Krzysiek.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

"Karyny" - widzę, że mamy groźnego wykopka.

Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że byla taką samą patolą jak reszta. W biały dzień pod moim oknem skatowano przypadkowego przechodnia, jak dobrze pamiętam nie przeżył. Też powiesz, że był takim samym patologicznym elementem?

Powodem jest pewnie łatwiejszy dostęp do dopalaczy i innych środków odurzających, kiedyś tego nie było.

Pół życia spędziłem z takimi ludźmi. Wiem, że nie atakują przypadkowych przechodniów bez powodu, szczególnie nie w pieprzonym tramwaju.

A jeśli były nafurane dopalaczami to zmienia postać rzeczy bo mogły dziewuchę zabić, ale tego nie ma jak stwierdzić.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ludzie nie lubią szukać problemów na siłę poza tym to jest niecodzienna sytuacja i człowiek w szoku potrzebuje chwili na odpowiednią reakcję.

-Dlaczego kobiety stają się agresywniejsze niż chłopacy?

Myślę, że są to skrajne przypadki patologii.

-Czy nie można czuć się bezpiecznie nawet w zatłoczonym miejscu publicznym?

Tak naprawdę nigdzie nie jest w 100% bezpiecznie / czynniki losowe.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jak faceci teraz zamiast pobdic i zagadac do laski pisza na spotted o tym ze widzieli fajna laske i chca sie spotkac to czego ty sie spodziewasz?

A wiadomo ze nie przepychany komin nurtuje włascicielki:D

Opublikowano

Zwykła rozpuszczona patologia z Warszawy. Nie żebym miał coś do Warszawian ale rozpuszczone dzieci takie są. Zwłaszcza dziewczyny co ja miałam pierwsza tą bluzkę

Opublikowano

Wydaje mi się, że po prostu boją się, iż oni oberwą lub ta obrona obróci się przeciwko niemu/niej. Czasem jak chce się dobrze to wychodzi jeszcze gorzej :P

-Dlaczego kobiety teraz stają się bardziej agresywne niż chłopacy?

Hmm, zazdrość? Dziewczyny nie są już takie kobiece (mam na myśli taką delikatność, nie wiem jak to określić .__.).

-Czy nie można się czuć bezpiecznie nawet w zatłoczonym miejscu publicznym?

Nie można. Co ostatnio często widać na filmikach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...