Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting WordPress z możliwością płatności PaySafeCard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Poszukuję hostingu który sprosta WordPress'owi gdzie będzie możliwość płatności najlepiej PaySafeCard.

Chciałbym jeszcze dodać abyście proponowali hostingi które naprawdę dadzą radę, planuje wiele odwiedzić na nowym blogu którego założę.

Pozdrawiam  :)

Opublikowano

Możesz spróbować na fiberhost.pl. Jeżeli ma to być tylko wordpress i sporo odwiedzin, to pakiet Midi powinien być ok.

Opublikowano

Pls. Minecraft i hosting www? Przecież ta ich oferta jest strasznie śmieszna. Pamiętaj, cena = jakość. Problem jest taki, że hostingi www za które możesz zapłacić PSC jest... w sumie nie wiem, jest jeszcze Mintshost ale imo jeżeli chodzi o serwery www to jest również słaby ale za to dużo lepszy niż hosting minecraft...

https://www.mintshost.pl/#
Opublikowano

Wielkie dzięki Burned123 za wypowiedź, z przyjemnością przetestuję MintsHost, opinie są różne - niektórzy kochają, inni nienawidzą  ;)

A zwracam uwagę na płatność PSC ponieważ mam sporo środków na koncie i jest to dla mnie najwygodniejsza forma płatności. Pozdrawiam!  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...