Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]• Usługi graficzne - HardStyl3r •

HardStyl3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SLeukyv.png

Siemanko!

W tym temacie prezentuję usługi graficzne w moim wykonaniu.

O MNIE

Na imię mi Aleksander, jestem dość młodym, początkującym grafikiem (można by rzec, że na średnim poziomie. ;)).

Obecnie pracuję w Photoshop CS6, czasami pomagam sobie jakimiś zewnętrznymi programami. :)

Byłem również 2 razy grafikiem miesiąca - Styczeń i Czerwiec. :)

Nie owijając w bawełnę - zaczynamy.

OFERTA
Jestem w stanie zaoferować:

• Loga/logotypy

• Tła na fanpage'a

• Prezentacje / zapowiedzi serwerów

• Tła na youtube

• Wszelakiego rodzaju ikonki (np. na serwer głosowy TeamSpeak)

• Miniatury na film

• Wkrótce więcej... cały czas się uczę! :)

PORTFOLIO

• Prezentacje

tOFnXPX.png

rOENSPF.jpg

• Ikona serwera (pseudo "flat")

BWYhjSf.png

SJVi6s1.png

Ct7XK1R.png

ww46cuJ.png

2wNdqV5.png

• Typografie

4wHCIBQ.png

AkWsXF5.png

ymkA73r.png

211Naie.png

SNJ09Mm.png

Paczka darmowych grafik:

srnCFfa.png

0kmWoDP.png

MuAvtBO.png

jUrnO0s.png

2cQBQ0S.png

KlEcuLj.png

z2ivbwo.png

5piPOsa.png

gss4mDX.png

YCIROCM.png

pGPq1jU.png

4PBxlBQ.png

• Loga

36DsbQu.png

Wu3PSys.png

8Pafwxx.png

AKy4cUj.png

kEJmOF9.png

3n2ovEu.png

XXgM7ey.png

eaTTLwr.png

0JpKDM6.png

9vTQGEB.png

• Tła na kanał YouTube

sePjCEL.jpg

tcxjtC2.png

• Tła na facebooka

5USlO7l.png

sfp56JP.png

• Miniatury do filmów

kWQC7Ov.png

sygnatura.png

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam użytkownik godny polecenia i prace bardzo dobrej jakości 

Opublikowano

Zaawansowanym grafikiem nie jesteś widać po pracy ze nie masz kilku letniego doświadczenia w projektowaniu oraz marketingu ale spoko masz prace jak na małe drobiazgi jak jakiś napis z Shadow w tle myślę że napewno nie tworzysz własnych Shieldów jak np ten MPC Racing Team tylko pobierasz z neta a ja bym ci radził żeby zrobić sam jak nie wyjdzie to nie wyjdzie ale masz 1% więcej doświadczenia niż pobieranie go z neta.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

­@GGoldRock2k

A jakiś dowód, że pobieram z neta? Tak trudno pomyśleć, że ktoś też jest w stanie zrobić własną tarczę?

Większość osób, które piszą do mnie są zadowolone z prac, nie zgadzam się w ogóle z pojęciem, że nie jestem "Zaawansowanym grafikiem"... fakt, moje prace nie są na poziomie @Kagura czy @Wredna ale staram się przynajmniej. ;)

sygnatura.png

Opublikowano

­@GGoldRock2k

A jakiś dowód, że pobieram z neta? Tak trudno pomyśleć, że ktoś też jest w stanie zrobić własną tarczę?

Większość osób, które piszą do mnie są zadowolone z prac, nie zgadzam się w ogóle z pojęciem, że nie jestem "Zaawansowanym grafikiem"... fakt, moje prace nie są na poziomie @Kagura czy @Wredna ale staram się przynajmniej. ;)

Spokojnie nie powiedziałem że jesteś c*****e czy coś takiego bo prace mi się podobają i nie chciałem też powiedzieć że właśnie są ściągnięte z neta może i sam zrobiłaś ale mam prawo też się pomylić.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

dzieciaku idz sobie poszukaj dziewczyny w minecrafcie, w kazdej pracy creeper zalosne ... co ty wiesz o grafice srajkrafcie a ta nazwa hard style to pewnie jakas nazwa serwera minecraft..

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, Aleksander tworzy wspaniałe grafiki, obrazy, pejzaże, malowidła. Takich ludzi ze świecą szukać. Toż to jest Da Vinci naszych czasów! Jego prace rozjaśniają moje tematy tak jak słońce rozjaśnia ziemię. Jego artystyczny przekaz bije na głowę wszystko co widziałem do tej pory. Nie jestem w stanie wyrazić aż tylu emocji w tych marnych kilku linijkach tekstu.

Oczywiście, że jak najbardziej polecam. Dobry grafik, dobry człowiek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Od siebie dodałbym jeszcze prace, które wykonał dla mnie, są w tematach.

http://www.mpcforum.pl/topic/1351388-lista-redaktor%C3%B3w/

http://www.mpcforum.pl/topic/1350694-redakcja-urz%C4%85dze%C5%84-mobilnych-informacje-i-rekrutacja/

I wiele więcej w tym dziale ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

dzieciaku idz sobie poszukaj dziewczyny w minecrafcie, w kazdej pracy creeper zalosne ... co ty wiesz o grafice srajkrafcie a ta nazwa hard style to pewnie jakas nazwa serwera minecraft..

Zastanów się chłopcze zanim coś napiszesz bo nie znasz kolegi wyżej i może on lubi grać w minecrafta? Zabronisz mu?

Co do prac daje 8/10 za prostotę co bardzo cenię u ludzi bo niektórzy potrafią ładnie przesadzać.

A co do osoby to jeszcze nie zdążyłem poznać lecz wszystko może się zmienić.

Polecam autora tematu ze względu na grafikę.

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Osobiście Hardusia mogę polecić. Zawsze robił ładne grafiki i wiem, że zawsze daje z siebie 100%

Opublikowano

Tło na kanał rysowałeś sam, czy użyłeś gotowych elementów i przepuściłeś przez filtr?

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...