Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] `Penero

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się zastanawiałem czy wrzucać ten post czy nie bo coś mi chodziło po głowie że odbierzecie to jako "atak na serwer" ale ja nie miałem na myśli żadnych ddosów itd bo nawet nie potrafie się tym obsługiwać. Chodziło mi o to że moi fani zrobią temu serwerowi złą opinie. Nie lubie chamstwa, a administrator tego serwera reklamuje się w postach na moim fanpage.. i przez to muszę marnować swój czas usuwając jego denne komentarze. Wysłałem zgłoszenie do facebooka i zablokowali temu delikwentowi mozliwosc pisania i komentowania.

Proszę o UB, źle odebraliście przekaz mojego postu (mieliście prawo)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

piszę po raz kolejny ponieważ nie widzę aby moje wcześniejsze odwołanie zostało zatwierdzone ;c

dostałem perma za rzekomy ''atak na serwer'' ponieważ napisałem ''nie reklamujcie tego syfu na moim fanpage bo moi ludzie Was zniszczą zanim wystartujecie''

nie miałem na myśli zniszczą Wasz serwer atakami ddos tylko zniszczą reputacje/opinie serwera, a to jest różnica ponieważ za to nie ma przewidzianej żadnej kary

administrator serwera reklamował się na moim fanpage w sposób chamski.. pod każdym postem wklejał po kilka linków reklamujących jego serwer.. przez co ja marnowałem swój czas usuwając jego denne komentarze. Zgłosiłem go na facebooku i zablokowali mu funkcje komentowania więc już nie będzie mi spamił.

Proszę o odblokowanie mojego konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...