Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mam wielu eventow

Zenon57689

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdazylem juz zabic skeletrona, brain of Chuthulu i spadly mi dwa meteoryty. Nie wiem czemu Eye of Chuthulu cos nie chce do mnie przyleciec a gobliny sie gdzies chyba zapodzialy bo nawet jak szukam zwiadowcow to nic nie moge znalesc :/  . Moze ktos poradzic jak sprowokowac te eventy?, slyszalem ze jak sie bedzie rozwalalo te serca w crimson to szybciej moga mi sie pojawic, czy to prawda?

Opublikowano

Żeby pojawił się event goblinów musisz spełniać dwa warunki:

1. Mieć przynajmniej 200 hp.

2. Zabić przynajmniej raz Shadow orb.

Zamiast opcji nr.2 możesz też rozwalać te serca w crismon, wtedy masz szanse 1/3 na pojawienie się goblinów.

giphy.gif

Opublikowano

...Nie wiem czemu Eye of Chuthulu coś nie chce do mnie przylecieć...

Zawsze możesz go sobie przywołać. Eye of Cthulhu możemy przywołać tylko w nocy za pomocą 693381408368059975685.png Suspicious Looking Eye. Można je stworzyć z 6 834811408369186975685.png lens przy 621721408368058975685.png601261408368058975685.png Demon/Crimson Altar.

Opublikowano

Nowe eventy niektóre są tylko na ekspercie, a żeby działały w 100% musisz stworzyć nowa świat i jak chcesz postać po aktualizacja 1.3 Terraria.

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...