Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Korwin wykonuje rzymski salut i parafrazuje hasła trzeciej rzeszy w europarlamencie.

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, wiem. Oczywiście "hurr wyrwane z kątekstu durr".

Jakim skurwem umysłowym trzeba być, żeby popierać tą spierdolinę?

wykop zostaw na wykopie

Opublikowano

Tak, wiem. Oczywiście "hurr wyrwane z kątekstu durr".

Może mi się coś pojebalo, ale ty przypadkiem kiedyś nie popierałes Korwina? 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Może mi się coś pojebalo, ale ty przypadkiem kiedyś nie popierdałes Korwina? 

pojebało ci się, hrabsą zawsze był przeciw i prowadził zawzięte dyskusje z fanatykami korwina xD

Opublikowano

pojebało ci się, hrabsą zawsze był przeciw i prowadził zawzięte dyskusje z fanatykami korwina xD

hrabia chyba dorabia jak troll z PO 

Deus vult

Opublikowano

przynajmniej nie robił za nic bezwartościowego nieudolnego kuca 

Korwin ośmieszył lewaczków w ich kościele a oni jeszcze buldupią xD

Deus vult

Opublikowano

Korwin pokazał jakiś tam nazi znak czy c**j wie co on tam se machnął - jezu co za debil ja jebix 

Inne polityke pokażo taki znak - c**jmjetoniechserobiocochcozodzieje.mp4

no jesteście pojebani :v

Opublikowano

Jaki jest cel tego tematu?

wyzywanie, udawanie że lewaki mają racje a korwin jest be i fu i to też złodziej bo ciągnie kase z eu, korwin to nazi feminizi nazista i c**j wie co tam jeszcze, a czemu pytasz?

Opublikowano

wyzywanie, udawanie że lewaki mają racje a korwin jest be i fu i to też złodziej bo ciągnie kase z eu, korwin to nazi feminizi nazista i c**j wie co tam jeszcze, a czemu pytasz?

Ile razy można to pisać ze Korwin ciśnie beke tam w unii u lewaczków a oni biorą to na serio i uważają że popiera hitlera.

Deus vult

Opublikowano

Ile razy można to pisać ze Korwin ciśnie beke tam w unii u lewaczków a oni biorą to na serio i uważają że popiera hitlera.

ćśśśś nie spinamy się ćśśśś

Opublikowano

to raczej w unii cisną bekę z korwina xD
Opublikowano

Jedna rzesza, jeden naród, jeden wódz - programy III rzeszy i unii europejskiej. Wszystko w obu tych obozach ma być takie same, a niewiele osób m.in Prezes JKM ma odwagę o tym mówić wprost.

805491408806070489277.png

Opublikowano

hrabia chyba dorabia jak troll z PO 

Może. Przynajmniej dorabiam a nie jestem jebanym pasożytem, który ciągnie hajs od rodziców jednak w sprawach ekonomii szczeka najgłośniej, jak w zwyczaju mają robić to kuce z elektoratu kurwina.

Nikt tego nie bierze na serio, no chyba, że jest planktonem. Chodzi o to, że Korwa jest tak żałosnym politykiem, że bez skandali i populizmów w ogóle się nie liczy i wszyscy mają go w dupie.

To chyba pierwsza wzmianka o korwinie od czasu jak ujebał wybory prezydenckie, schował się pod kamień i żeby o sobie przypomnieć to postanowił zahajlować w parlamencie bo jest taki walczący z systemem.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Może. Przynajmniej dorabiam a nie jestem jebanym pasożytem, który ciągnie hajs od rodziców jednak w sprawach ekonomii szczeka najgłośniej, jak w zwyczaju mają robić to kuce z elektoratu kurwina.

Nikt tego nie bierze na serio, no chyba, że jest planktonem. Chodzi o to, że Korwa jest tak żałosnym politykiem, że bez skandali i populizmów w ogóle się nie liczy i wszyscy mają go w dupie.

To chyba pierwsza wzmianka o korwinie od czasu jak ujebał wybory prezydenckie, schował się pod kamień i żeby o sobie przypomnieć to postanowił zahajlować w parlamencie bo jest taki walczący z systemem.

podziwiam cię jak bardzo potrafisz wkurwić kuca, ticz mi

Opublikowano

Uważasz to za poprawną inicjację dyskusji?

Jak nie chcecie mieć zamykanych tematów to dyskutujcie, a nie tylko się obrażacie i właściwie nic więcej. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...