Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niezły żart riotu

pmp#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

perm za flame, gratuluję xDDDDDDDDDDDD 

za pół roku możesz napisać do supportu, że się leczyłeś u psychola i niech dadzą ub xD 

Opublikowano

perm za flame, gratuluję xDDDDDDDDDDDD 

za pół roku możesz napisać do supportu, że się leczyłeś u psychola i niech dadzą ub xD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

ta gra nie jest normalna flejmujesz smiecia bo przegrywa ci gre.

dam przykłąd first pick instalock yasuo Diamond 5 K.D.A 5/10 okej no nie flejmie dopóki nie zacznie przegrywać mi gry robie 151 kalistą ale gosc jest nie do skerowania

zrobił 0/5 w 5 min i śmial mi sie w ryj ze nie wygram gry, zacząłem go flejmić dostałem restrykcje na czat a taki pies to juz bana nie dostanie lol=retarded community

tym bardziej serwer EU PL.

Opublikowano

Ehh j****y riot dla nich pisanie prawdy to flame.Cwel j****y robi ci 0/5 wkurwiasz sie piszesz mu ze jest gownem dostajesz bana popierdolone 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

ahahahahahahahaha xDDDD

Muszę się pilnować, bo pewnie idzie po mnie XDDD

Ehh j****y riot dla nich pisanie prawdy to flame.Cwel j****y robi ci 0/5 wkurwiasz sie piszesz mu ze jest gownem dostajesz bana popierdolone 

Hahahahah... zamiast pisać, że jest gównem zreeportuj go po grze za "Unskilled player" XDD

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Przecież to dają tylko za grożenie śmiercią w realu i za hardy rasizm ;_;­ Jak nie bol, to flame ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) 

Opublikowano

Nie wiedziałem, że za flame można dostać perma. Musiałeś niezłe żale wylewać na czacie.

@Kacki Bądź teraz grzeczny bo zabawnie mi się to duo grało ; )

giphy.gif

Opublikowano

Ty chyba masz gotowy flame zbindowany pod różne klawisze i jak ktoś Cię zdenerwuje to tylko stuk głową w klawiaturę xD

Który poziom zdążyłeś wbić na nowym koncie ?

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...