Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam nie wykrywalnego wh

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma niewykrywalnego nawet platne sa latwe do wykrycia wystarczy ze dostaniesz reporta i po ow bedzie widac jal celujesz czy przez sciany w jakich miejscach na mapce slychac kroki czy mozliwe ze dostales info twoj movement itp.

Btw tępić cheaterow uzywaj wh a cb dopadne xD

Opublikowano

Nie wykrywane naklepiej kupić, PAN wyżej chyba nie wie co mówi bo jeden report nie wystarczy. Jak będzie się krył to ten marny over mu luja zrobi. W dziale cheatami powinny być darmowe nie wykrywane.

Opublikowano

Nie wykrywane naklepiej kupić, PAN wyżej chyba nie wie co mówi bo jeden report nie wystarczy. Jak będzie się krył to ten marny over mu luja zrobi. W dziale cheatami powinny być darmowe nie wykrywane.

A ktory z tych ktore sa na mpc bys mogl polecic?

u1lc.png
Opublikowano

Graj k***o mala normalnie albo wypierdalaj ze swiata Ca-a .

Aaa wasza cala reszta co mu podpowiada niech tez sie pierdolnie w leb .......................

Opublikowano

Graj k***o mala normalnie albo wypierdalaj ze swiata Ca-a .

Aaa wasza cala reszta co mu podpowiada niech tez sie pierdolnie w leb .......................

To forum u cheatach. Prawdopodobnie ty sam zarejestrowales sie po to by pobrac jakiegos haka do gry

u1lc.png
Opublikowano

Jak ktos kogos reportuje to nie jeden raz i nie sam wtedy daje znac calemu teamowi i taka osoba dostaje z 20x reporta chociaz

Opublikowano

Ja powiem tak, są wh nie wykrywalne, ale pod warunkiem, że używasz jego z głową ;) Ja tam lubie cziterów ;) Czemu? Bo mogę ich zgłaszać i być szczęśliwym kiedy dostają bana! ;)

Opublikowano

Gdzie jest napisane, że to forum o cheatach? Ten argument od paru lat już jest inwalidą. Ja z tego forum NIGDY nie ściągnąłem żadnego cheata. 

graphic.png

Opublikowano

Jak ktos kogos reportuje to nie jeden raz i nie sam wtedy daje znac calemu teamowi i taka osoba dostaje z 20x reporta chociaz

Ale wiesz że na osobę działa jeden raport na mecz kolego? 5 osób go zreportuje bo twój team i koniec, przestanie grać na 24h i ma reset raportów.

Opublikowano

Z darmowych i dobrych to tylko external wh by WALDEk v1.2

Z płatnych to gocheats itp

Gdzie jest napisane, że to forum o cheatach? Ten argument od paru lat już jest inwalidą. Ja z tego forum NIGDY nie ściągnąłem żadnego cheata. 

Te forum powstało z myślą o cheatach, od niedawna jest to multiplayer community, ale nie zapominamy o cheatach.
Przypominam, że dawna nazwa mpc - Multiplayer cheats

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ale wiesz że na osobę działa jeden raport na mecz kolego? 5 osób go zreportuje bo twój team i koniec, przestanie grać na 24h i ma reset raportów.

Nolif widzę szerzy swój debilizm...

Opublikowano

Nolif widzę szerzy swój debilizm...

Kto to Nolif?

Nie znam typa. Niestety ale tak to działa kolego :)

Opublikowano

To forum u cheatach. Prawdopodobnie ty sam zarejestrowales sie po to by pobrac jakiegos haka do gry

mpc od 2k14 to community forum nie o cheatach :v

hacka*

wpisz w google fraze "waldek cheats" i wejdź w drugi link, poszukaj tam czegoś.

Opublikowano

Podaj dowódd, bo jakoś co chwile ktoś o tym mówi, a nie ma żadnego potwierdzenia.

Jeżeli tak tobie na tym zależy to poszukaj sam. Ja nie mam aktualnie czasu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...