Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamCraft24

NaTyska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zbyt bardzo przesadzony.

Zbyt dużo dodatkow.

Ale może byc. :/

/ | : Pomogłem?? \ | :

/ | :     Zostaw      \ | :

/ | :                   \ | :

::: GoldPlazma

Opublikowano

Wczoraj wieczorem rozpocząłem grę na Cave, dzisiaj od rana tryb ten jest off. Na forum cisza, na całą administrację tego trybu tylko do jednej podany jest jakikolwiek kontakt. Z tego co patrzyłem to nie jest to jedyna taka sytuacja i tryb ten jest często wyłączony. Może tutaj uda się skontaktować z administracją i otrzymam jakieś informacje co do serwera.

Nie skreśliłem go jeszcze tylko dlatego, że ciężko znaleźć inny serwer na którym zamiast wyspy(które się przejadły-przynajmniej mi) mam jaskinię. 

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Polecam, gram na Creative S2. Wadą tego serwera to brak WorldEdita dla płatnych rang, dostępny jest dopiero od KidModa.

Dopracowane serwery, duże działki na creative.

Płatne rangi nie posiadają WorldEdit'a, ponieważ gdyby taki gracz dorwal sie do tego, z servera pozostałoby tylko "Already connected[...]"

@WarAngel juz wkrotce powinno wszystko działać... ;)

Opublikowano

@DoriiSuperPies ty tutaj? :D

Ogólnie serwer polecam, gram jako Aplay na Creative S1 i S2 codziennie. :) Znam większość graczy i całą admne.

Większość ogarnięta, lagów się nie odczuwa, tylko ja mam czasem problemy z internetem. ;>

Fajnie jest ogólnie i dobra zabawa :)

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Pluginy są autorskie...

Tak, gówno a nie autorskie pluginy.

Wszędzie wszystko z internetu.

Zaczynając od lobby (np. plugin Alwaysday, po c**j? Skoro jest /gamerule doDaylightCycle false LOL).

Multiverse na lobby, wiele światów na lobby? lul. worldborder xddd ten serwer to jest śmiech na sali

Opublikowano

Nie wiem po co ta wojna. 

Serwer nie jest jakiś wybitny, ale ma wiele różnych trybów, zawsze jest ktoś online i gracze często sobie pomagają. 

Owszem średnia wieku to jakieś 13-14 lat (w śród administracji niestety też), ale to w końcu Minecraft. Co do pluginów to nie ma niczego nowego, jest raczej ubogo, ale czy to tak bardzo przeszkadza? 

Po powrocie z pracy miło zagrać na serwerze gdzie na chacie nie ma spamu(tak, wiem, ze to zasługa blokady a nie samych graczy czy administracji), wyzwisk czy gróźb. 

Gracze z wyższymi rangami chętnie wspierają początkujące osoby, nie ma tutaj walki o itemy(aczkolwiek po wejściu do sklepu boli-ceny są straszne), można zająć się wbijaniem poziomów na /jobs, walką na terenach z włączonym pvp, budową, handlem czy zwyczajnie rozmową z innymi. Zawsze jest co robić.  

Nie ma też zbyt wielu serwerów oferujących taki tryb jak Caveblock-co według mnie jest dużo lepszym trybem od tych wszystkich skyblocków.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Tak, gówno a nie autorskie pluginy.

Wszędzie wszystko z internetu.

Zaczynając od lobby (np. plugin Alwaysday, po c**j? Skoro jest /gamerule doDaylightCycle false LOL).

Multiverse na lobby, wiele światów na lobby? lul. worldborder xddd ten serwer to jest śmiech na sali

xD

No cóż, serwerów nie mam w zwyczaju bronić, lecz akurat tutaj jestem w 100% pewien. Serwer posiada większą część autorskich pluginów. Skąd ta pewność? Ano sam to widziałem, a mój znajomy którego dobrze znam sam je pisał. 

Dziękuje dobranoc. :) <3

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

xD

No cóż, serwerów nie mam w zwyczaju bronić, lecz akurat tutaj jestem w 100% pewien. Serwer posiada większą część autorskich pluginów. Skąd ta pewność? Ano sam to widziałem, a mój znajomy którego dobrze znam sam je pisał. 

Dziękuje dobranoc. :)  <3

­

Komenda /?, sprawdzaj :).

Jedyne co może jest autorskie to skywars.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...