Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Istnieje aktualnie jakiś dobry priv do Nostale?

Thetis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma żadnego serwera do NosTale i wątpię żeby powstał przed zamknięciem oficjalnych serwerów, bo to nie metin i tutaj każdy serwer postawiony na dedyku zostanie szybko zduszony w zarodku przez właściciela praw autorskich do gdy.

Opublikowano

W takim razie, chciałbym spytać, gdzie mogę pobrać klient niemieckiego nostale bez gamefail live. Wie ktoś? Jakiś torrent? Link bym poprosił.

Opublikowano

Jak masz polskiego klienta to wystarczy wrzucić pliki spolszczenia od Kyoshy czy jakoś tak (jeśli to czytasz sorka ale nie pamiętam) i ciesz się grą na niemieckim serwerze "po polsku" ja tak grałem, ale wróciłem na Avalon.

Opublikowano

Mam spolszczać polskiego klienta, srsly. 

Nie mam żadnego Nostale, a nie będę sobie psuł komputera programami gamefaila, więc potrzebuję downloadu do jakiejś starszej wersji niemieckiej.

Opublikowano

Aktualnie nie ma żadnego sensownego priva, jedynym interesujacym projektem jest Xeno'sTale - sprawdz fanpage na FB.

Opublikowano

Kto ci powiedział , że gamefail live psuje komputer , wtf ? Ja jakoś używam tego cuda od roku i nigdy nie miałem z nim problemu . To wy chyba przez takie programy nie potraficie gier instalować...

nostaleh.png
Opublikowano

Mam spolszczać polskiego klienta, srsly. 

Nie mam żadnego Nostale, a nie będę sobie psuł komputera programami gamefaila, więc potrzebuję downloadu do jakiejś starszej wersji niemieckiej.

Jak umiesz zmieniać porty klienta to zmień na niemiecki lub użyj programu z taką funkcją, bodajże RoN.

Psuł? pobierasz gflive, instalujesz de, przerzucasz all pliki z de gdzie chcesz, usuwasz gflive, czyscisz appdate i tempy (ewentualnie używasz punkt przywracania systemu) i juz, twoje wymagania zostaly spelnione :)

Jeżeli nie pasują ci tamte dwie porady użyj Google (popatrz, wyręczyłem cie)

@MistrzMaster

Dzięki za ostrzeżenie, ale 5-10% mi nie straszne xD

Opublikowano

@Retsech

Lepiej usuń ten link z lmgtfy bo ci endziu da ostrzeżenie :D (ja dostałem)

Co do tematu nie istnieje aktualnie żaden prywatny serwer, z GF live pobierzesz spokojnie i to kilka wersji językowych, później możesz go odinstalować jak tak bardzo ci on przeszkadza.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

­Na tę chwilę nie ma prywatnych serwerów NosTale. Jeden jest teraz w projekcie (Xeno'sTale) i nie wiadomo, czy właściciel porzucił projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...