Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Sposób Zakupu Nx !

Grzechu555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może już go znacie ale niektórzy nie to napisze jak on działa . A więc tak ...

1. Jeśli mamy +13 lat to wchodzimy na http://allegro.pl jak nie to prosimy rodzica o zakup :/ ... ( nie gwarantuje że kupią :P )

2. Rejestrujemy się jako Juniorzy od 13 - 18 lat ...

3. Jeśli mamy już konto lub je już posiadaliśmy to się logujemy na konto ...

4. Po zalogowaniu wchodzimy na główną stronę allegro http://allegro.pl

5. w Wyszukiwarce wpisujemy Combat Arms

6. Po wyszykani znajdziecie ,, NEXON CASH 4050 - COMBAT ARMS MAPLESTORY MABINOGI " lub ,, NEXON CASH 8100- COMBAT ARMS MAPLESTORY MABINOGI " lub ,, NEXON CASH 16200- COMBAT ARMS MAPLESTORY MABINOGI " Ceny wmiare Ludzkie

7. Wchodzicie w Aukcje i wpisujecie ilość sztuk i klikacie ,, Kup Teraz "

8. Tam wybieracie opcje dostawy idt.

9. Gotowe ! Gratuluje zakupiliście NX .

Linki dla leniwych :

Allegro.pl

Aukcja z Nx

THX Wielkie Nie liczę na Plusy ani 5 Wystarczy Podziękować

Opublikowano

Hmm dobre ceny prawda w miarę ludzkie ;] Masz odemnie + przyda się napewno No właśnie muszę kupić ;] NX

RdLc.jpg

Opublikowano

Ja i tak wolę normalne Deopay ze strony Nexona, przynajmniej nie muszę biegać do banku/poczty aby dokonać przelewu (lepiej nie wspominać o tym rodzicom, bo ostatnio drażliwi są)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Gość Lenart
Opublikowano

u mnie by się na takie coś nie zgodzili ... a ze strony nexona masz od razu nx a nie czekasz aż kasa dojdzie, a potem aż kolesiowi sie zechce zakupić ...

Opublikowano

Ale tam masz chyba taniej.

Bo jak kupujesz od Day Pal-a to ci kasuje łącznie 35zł.

14,60zł za samo połączenie (7,10zł/1min).

Dzieki za nowy sposób.

Na pewno chciałbyś mieć ich więcejxD. Masz + xD.

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

DZIEKI STARY LECI +,a po za tym to jest dobry typek ktury to sprzedaje bo już od niego kupowałem kiedyś więc napewno kupie NX

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

Opublikowano

można dostać bana. To "handel w rzeczywistości" stały ban... ale jak niby sie kapną że kupiłeś na allegro? ;>

Gość Lenart
Opublikowano

z tego co ja wiem... to nexon banuje za handel postacią, a gdyby mama kupiła Ci nx to też popełnia przestępstwo ? bo konto nie jest na nią tylko na Ciebie ...

@down

facepalm.

kto normalny wydaje 200pln na darmową grę o.0 ...

Opublikowano

Nie jest to legalne.. To jest tak jak z kupowaniem SM na allegro ( jesli ktos grał w metina to wie o czym mówię) .. Nexon sprawdza przychody w zł z twojego konta i ilosc nx'ów.. Jesli sie cos nie zgadza.. banik..

Raz czy drugi może ci sie udać..

LubieDziury.png
Opublikowano

Robicie nowe konto ;] I giftujecie z niego NXy na glowne, nikt wam BANa na glowne nie da ;]

Chętnie pomogę w razie problemu z komputerem, laptopem, systemem, grą...

PW

_

Grafik/WebDesigner

Przyjmę zlecenia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...