Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sieć Counter-Strike 1.6 - LosT-CorpotatioN

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15ewuix.png

Witam wszystkich!
Mam do sprzedania sieć Counter-Strike 1.6.

Serwer:
Na serwerze jest wgrana paczka 3 Maps + TP z rozbudowanym systemem wyboru noży (z dodatkowymi bonusami oraz wyglądam noży z Counter-Strike Global Ofeensive) oraz z losowaniem VIP'a co trzy rundy. Posiada także liczne udogodnienia związane z rozgrywką Team Play (automatyczny balans drużyn, zmiania drużyn oraz restart po 8 rundach, zakończenie mapy i zmiana po 16 rundach). Gracze mogę zakupić usługę premium (VIP), gdzie od każdej nowej rundy mogą wybrać zestaw broni z skinami CS:GO. Po zakupie premium również odblokowują się dwa dodatkowe noże.

Serwer stoi na hostingu 1s1k, posiada dedykowany adres oraz brak dopisku hostingu. W portfelu jest ponad 50 zł, a opłata raz ma miesiąc kosztuje 52 zł (chyba, że odejmiemy dedykowany adres i brak dopisku hostingu to wychodzi 42 zł). 

Forum:

Silnik IPB 3.4.8 z unikatowym stylem. Stoi na unixstormie.

FP/CSSetti

FP ma 53 polubienia, a na CSSetti znajduję się ponad 37 zł. 

Cena jaka mnie interesuje to 300 zł.
Kontakt: PW/GG 36228838. 

Wszystko sprzedaje razem.

Dla GM'a:

Nazwa rzeczy: Sieć CS 1.6 L-C
Metoda kontaktu: PW/GG: 3622883
Opis rzeczy: Sieć z serwrami/forum.
Oczekiwana/oferowana cena: 300 zł
Zdjęcia/inne informacje: serwer + forum + FP + CSSetti = 3 Maps + TP + KnifeMod + Losowanie VIP

Opublikowano

Polecam, sieć profesjonalna, zadbana, forum wykonane bardzo profesjonalne. 300zł to nic w stosunku do zarobków jakie ta inwestycja może przynieść.

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...