Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z silvera

wronek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

silver 5 jestem w dupie mialem 0 lp aktualnie 36 po 8 grach ja pierdo.... 

Grałem riven na topie koleś wziął na mida ekko 

grałem na gnara mialem 2/0 on 0/2 ale jako iż ekko dostawał w piczke to pyta sie czy się zamienie  a ja no ok co mi szkodzi 

zgankował nasz jungler easy kill pacze a ten ekko 1 dead ,2 ,3 i do czego doszło? 

post-1049800-0-51989200-1436378738_thumb.png

Ekko 17 killi bo ksował aby no ale ok gdyby coś robił ale nie wjebywał się w 5 padał ja nic nie moglem zrobic bo nafeedowane wszystko Z SILVERA NIE MA SZANS NA WYJSCIE 

JEDYNIE CO https://elo-boost.net/boosting/purchase

ff904a2e.png

Opublikowano

Wyjście z Silvera :

- Wizja podstawa

- Nie wyzywaj się

- Pomagaj innym

- Staraj się mieć do 15 min. 110 +/- minionów, zauważyłem, że w silverze ludzie do 15min mają te 60-80 Ty miej więcej.

- Graj liniami które naprawdę ogarniasz, nie rób tak, ze bardzo dobrze grasz na top a idziesz na supporta, polecam Ci nauczyć się grać supportem i jeszcze jakąś linią, w razie czego nie spier. gry :)

Opublikowano

Wyjście z Silvera :

- Wizja podstawa

- Nie wyzywaj się

- Pomagaj innym

- Staraj się mieć do 15 min. 110 +/- minionów, zauważyłem, że w silverze ludzie do 15min mają te 60-80 Ty miej więcej.

- Graj liniami które naprawdę ogarniasz, nie rób tak, ze bardzo dobrze grasz na top a idziesz na supporta, polecam Ci nauczyć się grać supportem i jeszcze jakąś linią, w razie czego nie spier. gry :)

haha :D po co suppport w silverze? jak tam na 20 gier masz dobrego adc i tyle :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nie masz żadnych szans na wyjście z dywizji jeśli szukasz sposobu na forach etc.

Co ty sobie myślisz?

Trzeba umieć grać i mieć wysoki win-rate (normalne gry polecam) Ja nie mieć czasu, ja być w brązie. Ale to nie zmienia faktu ze nie mam takiego bólu od siedmiu boleści jak ty, wiem że lol ma problem, wiem że reszta graczy czasami przegina z tym swoim lenistwem, dlatego ciężko wygrać coś.

Tak jak pisałem wyżej, wysoki winrate (mmr na dywizję wyżej) wtedy system cię dopuści.

Jeśli nie, będziesz beczał że leżysz w gównie, ale taka prawda. LoL jest złamany przez doserów, hackerów i cheaterów każdego dnia, system dobierania przeciwników nie działa, (mam wrażenie jakbym cofał się do samouczka) Riot włosy z glowy sobie wyrywa by zatrzymać cheaterów, ale po zbanowaniu cheatera w ruch idą włamania na konta. Dosy, i inne tego syfy. Ty się martwisz dywizją? Nie graj rankedów jeśli nie masz zbyt dobrych świadomych umiejętnosci by grać nawet sam jeśli team nie pomaga, namawiaj do niszczenia wież za miast pieprzenia kto więcej farmy ubije. Farma daje dużo, ale nie tak dużo by nie zejść z linii i nie pomóc kolegom z sąsiedniej linii.

Takie są fakty.

Graj normale, popraw wynik. Możliwe że wtedy wyjdziesz i lepsze teamy ci przydzieli w promocji. Tak, jest coś takiego jak promocja - Słyszałeś? Jeśli grasz źle, nie ważne czy masz problemy z netem czy coś, masz slaby wynik. (bardziej tu liczy się asysta od killa) i jak najmniej zgonów. Polecam poprawić też punkty maestrii twoich ulubionych bohaterów. Zazwyczaj grasz z podobnymi wynikami co twój. Więc..

Nie znajdziesz ani tutaj ani nigdzie indziej sposobu aby wyjść/ wygrać.

Nie szukaj nigdzie - Szanuj każdą dywizję, słabym sojusznikom pomagaj = Zrozumieją to odwdzięczą się.

Jeśli masz nieskillowy dzień, odpuść. Albo zagraj arama.

Każdy może być dobry, tylko jedni albo są leniwi albo czasu mało, i vice versa.

Pozdrawiam serdecznie, kolega z brązu ^_^

Dywizja jest bez znaczenia - To tylko znaczek :)

Powodzenia na sr.

Opublikowano

silver 5 jestem w dupie mialem 0 lp aktualnie 36 po 8 grach ja pierdo.... 

Grałem riven na topie koleś wziął na mida ekko 

grałem na gnara mialem 2/0 on 0/2 ale jako iż ekko dostawał w piczke to pyta sie czy się zamienie  a ja no ok co mi szkodzi 

zgankował nasz jungler easy kill pacze a ten ekko 1 dead ,2 ,3 i do czego doszło? 

attachicon.gifxx.png

Ekko 17 killi bo ksował aby no ale ok gdyby coś robił ale nie wjebywał się w 5 padał ja nic nie moglem zrobic bo nafeedowane wszystko Z SILVERA NIE MA SZANS NA WYJSCIE 

JEDYNIE CO https://elo-boost.net/boosting/purchase

q6rw51.jpg

Wczoraj bylem w silverze 5 dzisiaj teraz mam serie do silvera 2 gram caly czas adc dasie  dasie?.Jesli z silvera 5 dostalem przeskok do silvera 3 do moge miec przeskok z seri do s2 do s1? 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Jak wyjść? Nauczyć sie grać.

idac tym tropem w lolu mozna wygrac 1v5 robic pente 1v5 i cala gre z 4 afkami :)

xi924g.jpg

O tu taki maly przyklad smurfa luciana ktory ma challangera w rosji i xina polaczka ktory w*******a sie w jungle na ktorej grac na umie :) oczywiscie tez irelia ktora plaka ze gram ezem ze smitem :D beka w tym silverze jak uj xD

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...