Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybka pomoc dla osoby, która wróciła po przerwie do MC

Gabrielek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Ostatnio zachciało mi się pograć w Minecrafta, ogarnąłem znajomych, jakiś serwer czy coś tylko mam jeden mały problem nie ogarniam co się wydarzyło w ten niecały rok, kiedy nie grałem, czy mógłby mi ktoś to streścić?

Najbardziej mnie interesuje o co chodzi z tymi skinami i dlaczego nie widzę swojego skina ;_;

Sorka za nazwę tematu ale nie mam pomysłu na inną xD

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Skin - może nie masz premki, czasem występują bugi [ zwykle na 1.8 ] przez co nie widzisz skina, też tak mam.

2. Bardzo dużo, zależy od wersji, dodali nowe moby, utrudnili trochę walkę z nimi, enchant z 50lvl na 30llv, drop z rud jest teraz na stone w 95% przypadkach, trochę mniej graczy, dużo minigier zwłaszcza na najlepszych serwerach z największą ilością graczy premium.

Opublikowano

Skin - może nie masz premki, czasem występują bugi [ zwykle na 1.8 ] przez co nie widzisz skina, też tak mam.

2. Bardzo dużo, zależy od wersji, dodali nowe moby, utrudnili trochę walkę z nimi, enchant z 50lvl na 30llv, drop z rud jest teraz na stone w 95% przypadkach, trochę mniej graczy, dużo minigier zwłaszcza na najlepszych serwerach z największą ilością graczy premium.

Skin widac na kazdej wersji

Wina tego ze serwery nopremium ;/

Opublikowano

Czyli jeżeli dobrze rozumiem żeby pograć sobie ze swoim skinem musze grać na serwerze premium tak? Eh porojone trochę xDD

Jakoś dużo zmian w tak krótkim czasie, coś jeszcze się zmieniło?

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

Czyli jeżeli dobrze rozumiem żeby pograć sobie ze swoim skinem musze grać na serwerze premium tak? Eh porojone trochę xDD

Jakoś dużo zmian w tak krótkim czasie, coś jeszcze się zmieniło?

Nie koniecznie, jeżeli serwer ma plugin podobny do Auto In to twój skin powinien być widoczny. Co do zmian to tak na prawdę to bardzo mało zmian zostało wprowadzonych (nowe bloki dekoracyjne, nowe zwierzę, nowa tablista), większość z nich to poprawianie jakiś błędów. Dopiero 1.9 ma wprowadzić dużo nowych rzeczy do gry.

Opublikowano

Dobra, dzięki bo tak odnaleźć się nie mogę w tych nowych wersjach jakoś ; - ;

sAGxRQg.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...