Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

gram w csa od marca

co chwile mam bana na 7 dni, jak nie wyjebie mi neta to jak laduje mi sie gra to mi sie ekran ladowania crashuje i taki c**j.

przez 3 miesiace gry te 2 miesiace to sa bany.

CO zrobic, aby nie crashowal mi sie ten j****y ekran ladowania ?

Ostatnio wlaczam mecza, ni eladuje sie tylko ekran ladowania, resetuje cs'a i jakas aktualizacja sie wlaczyla.

Jak omijac te bany ? da rade jakos skrocic bana do 1dnia? ;/

Opublikowano

­da rade, nie mozesz dostac bana przez 7 dni to ci sie cofie "poziom" bana o 1 sopien, tzn. jak masz 2h to po 7 dniach jak bana nie dostaniesz to bd. miec 30 minut

Opublikowano

Co mi wiadomo to ekran logowania do mapy to trwa 3 minuty, dopóki każdy nie wejdzie do gry, więc jaki problem jest zrestartować i wejść od nowa? A sam nie możesz "zredukować" sobie bana, ewentualnie spróbuj odinstallować cs'a z steama ( dokładnie wyczyść kompa z csgo ) i pobierz od nowa, może to pomoże.

Opublikowano

Dante, to bylo tak, wlaczam gre i scrashowal sie ekran, reset steama i dalej crash, pokazala mi sie aktualizacja cs go ale nie zdązylem jej wlaczyc, to przez to ten crrash chyba ;?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...