Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][Pluginy Minecraft] Sprzedam: Gildie, Drop, RandomTeleport, Tools'y i DiscoZbroję!

BaronTiVi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj! Mam do sprzedania parę Autorskich pluginów, które sam stworzyłem.

Cena jest niska więc zapraszam do kupna.

Rodzaj i nazwa rzeczy: Gildie
Metoda kontaktu: PW na Forum
Opis: Autorskie gildie z rankingiem na tab. Możliwość edycji wszystkiego.

Podbijanie.wygasanie gildii, Informacje o intruzie na pasku smoka itd
Oczekiwana/Oferowana cena: 30/40 zł
Inne Informacje:
* Szybki/dobry kontakt

Rodzaj i nazwa rzeczy: Discozbroja
Metoda kontaktu: pw na forum
Opis: Disco zbroja. Brak jakichkolwiek błędów z strony pluginu.
Oczekiwana/Oferowana cena: Cena 20-30 zl
Inne Informacje:
* Szybki/dobry kontakt

Rodzaj i nazwa rzeczy: Drop
Metoda kontaktu: PW na forum
Opis: Drop z możliwością ustawienia itemków, wyłączania poszczególnych dropów, oraz ustawiania biomów, kilof przy których ma dropić
Oczekiwana/Oferowana cena: Cena 10/20 zł
Inne Informacje:
* Szybki/dobry kontakt

Rodzaj i nazwa rzeczy: Tools'y
Metoda kontaktu: Pw na forum
Opis: Najpotrzebniejsze komendy, które istnieją. Bez żadnych niepotrzebnych bajerów.
Oczekiwana/Oferowana cena: 50zł
Inne Informacje:
* Szybki/dobry kontakt

bmqxnpM.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zakupiłem drop i randomtp i byłem zdziwiony pluginy bardzo solidnie wykonane! Drop ma strasznie dużo funkcji i pluginy w konsolce nie mają ani jednego błędu!

cKXCQyT.png

Opublikowano

Zakupiłem drop i randomtp i byłem zdziwiony pluginy bardzo solidnie wykonane! Drop ma strasznie dużo funkcji i pluginy w konsolce nie mają ani jednego błędu!

Dziękuję. Starałem się jak najlepiej napisać te pluginy. Mam nadzieje że będziesz z nich dobrze korzystać! :)

bmqxnpM.png

Opublikowano

Wszystkie te pluginy są publicznie dostępne w internecie, poza tym mogę się założyć o własny tyłek, że są to kopiowane kody innych pluginów. :)

5465845486.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie te pluginy są publicznie dostępne w internecie, poza tym mogę się założyć o własny tyłek, że są to kopiowane kody innych pluginów. :)

Nie są. Przez ten czas, który nie byłem na forum poznałem paru kolegów, którzy umieli już programować w javie i to oni pomogli mi to napisać. + byli takimi testerami do tych pluginów :)

bmqxnpM.png

Opublikowano

Nie są. Przez ten czas, który nie byłem na forum poznałem paru kolegów, którzy umieli już programować w javie i to oni pomogli mi to napisać. + byli takimi testerami do tych pluginów :)

Ziomeczku, ścieme walić każdy potrafi, udostępnij jakieś zdjęcia np, dropu(gui) od razu bedzie wiadomo czy publiczny, czy też nie :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...