Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zwiekszysz sobie ilosci slotow na starym game

A libkiem to co ? :>

@topic: NIe ma na to difa można to libkiem zrobić ale to kosztuje :>

Opublikowano

A libkiem to co ? :>

@topic: NIe ma na to difa można to libkiem zrobić ale to kosztuje :>

Znajac umiejetnosci naszych kochanych technikow z mpc to pewnie zrobili by te wiecej stron w eq na libie ale przy okazji zbugowaliby by polowe game ;)

Tak poza nawiasem kto sie bawi w tych czasach w liby skoro jest src

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

w  życiu nie zrobisz tego diffem 

Znajac umiejetnosci naszych kochanych technikow z mpc to pewnie zrobili by te wiecej stron w eq na libie ale przy okazji zbugowaliby by polowe game ;)

Tak poza nawiasem kto sie bawi w tych czasach w liby skoro jest src

Można zrobić libem, posiadałem takiego liba lecz po wgraniu tego nie tylko gamę się sypało ale i klient. gdyż są inne wartości i dupa dupa dupa..... dalej 

potem został poprawiony lib,. game nie padało WOW! ale klient wariował xD więc Src i tyle. 

56928084622805469272.png

Opublikowano

w  życiu nie zrobisz tego diffem 

Można zrobić libem, posiadałem takiego liba lecz po wgraniu tego nie tylko gamę się sypało ale i klient. gdyż są inne wartości i dupa dupa dupa..... dalej 

potem został poprawiony lib,. game nie padało WOW! ale klient wariował xD więc Src i tyle. 

Jest coś czego nie posiadasz :)?

Shopy offline też posiadasz... Daj spokój :D U kreta kolego nie wystartujesz, przysięgam.

9pn889.png

Opublikowano

Nie rozumiem... Co chcecie robić libem? Można to zrobić difem, ale roboty jest sporo, więc wątpię, że ktoś Ci go udostępni.

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

Nie rozumiem... Co chcecie robić libem? Można to zrobić difem, ale roboty jest sporo, więc wątpię, że ktoś Ci go udostępni.

jakim diffem :O diff jest do zmian pojedyńczych bajtów nwm kto zmieniałby +50 linijek diffem ....

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

jakim diffem :O diff jest do zmian pojedyńczych bajtów nwm kto zmieniałby 50 linijek + diffem ....

Diffem, nie wiem, ale libem na 10213134214214% się da ;)

9pn889.png

Opublikowano

jakim diffem :O diff jest do zmian pojedyńczych bajtów nwm kto zmieniałby 50 linijek + diffem ....

Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, proszę.

I nie żadnych linijek tylko bajtów.

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

Jest coś czego nie posiadasz :)?

Shopy offline też posiadasz... Daj spokój :D U kreta kolego nie wystartujesz, przysięgam.

Gdybyś wiedział na AsheriiS2 początkowo były 4 strony eq... wrzucałem jakieś 4 miechy temu na mpc i pokazywałem zazdrośnikom że jest to możliwe.

była dyskusja skąd go mam itp. potem wykryłem błędy z nim i wywaliłem go... wróciłem do tego co było 2 strony eq i 2 sloty na pieczęcie. 

jeśli sprawdzałeś co sie działo z asherią na pierwszym starcie wywalało channele? dlaczego?

Własnie przez to że zrezygnowałem z tego liba i nie zmieniłem wartości w quescie jak i w kliencie. co było nie tak?

chodziło o sloty które są pod id 223 czy jakoś. i quest nie umiał odczytać z game tej wartości dla slota i padało po 30 minutach. 

Więc nie pierdol że go nie miałem, Nawet Minsky mi pomagał z tym libem bo nie wiedziałem co jest nie tak. więc skończ pie*dolic swoją głupote.

MAM TO CO CHCE MIEC I tyle....

Kretowi zapowiedziałem gdy wyłączałem asherie że następy raz startuję ze swojej gotówki. i nie widzę to w ramach sponsoringu dla asheri.

więc to na tyle. 

56928084622805469272.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...