Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl] Gdzie Expic 61 Body? Na Bocie!

Kefu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Dzisiaj chce się spytać gdzie mogę puścić bota zęby efektywnie expić i mieć zysk z tego ? i mało ludzi chodzi :) do tej pory puszczałem bota na pustynia ale teraz to już wolno leci wiec zapraszam do wypowiadania się :)

Pozdrawiam

Opublikowano

W lesie spróbuj szczęścia ;d

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Zapomniałem dodać z eq nie jest najlepsze mam 423 defa bron fms +9 z śr 16% kd przyszywki +3 i penetracji +3 więc wątpię ze dam rade w lesie ;] czekam na inne propozycje :P

Opublikowano

A tam kurwa dużo ludzi..

Ja od 65 do 69 jechałem na szponach bodziakiem..

Z eq takim że jak bana dostanę to tylko się pociąć ;)

CX7Rrj.png

Opublikowano

troche szkoda by bylo jakby cie przylapali wiec chyba ci nic nie pozostalo poza graniem samemu

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Gra samemu jest dla ludzi co nie maja życia osobistego... Po to tworzą boty :) może jakieś takie ustronne miejsce? :>

Opublikowano

Sohan próbowałem nie za szybko tam leci to :/ a w świątyni nie próbowałem ale sprawdzę :) Łap + :)

Opublikowano

Ja Ci polecam V1, ale Tylko od 22 bo przed lataja DH i inne Boty ^^ Od 22 do 10 powinno Ci troszke expa nabic. Powiedz jakie masz bony to bedzie latwiej powiedziec gdzie ;)

Opublikowano

Regeneracja PŻ: 20%

Silny Przeciw Orkom: 40%

Szansa na bonus DOŚ: 20%

Dodatkowe PŻ: 1200 (lacznie 8k pz)

Opublikowano

fms +9 z śr 16% kd przyszywki +3 i penetracji +3

KD przeszywki... a jakie masz 2-gie KD :)

Moim zdaniem moglbys zostawic jak nie w v1 to w piekle...?

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

Żaby? hmm może dobry pomysł :) ale nie wiem gdzie one są :D jakbyś mógł wyjaśnić albo dać mapkę :)

Opublikowano

Mapka, mapka już daję..

37b7b205ad34.jpg

Jest to dobre miejsce do tego typu expienia, ale możesz szukać jeszcze wokół tego okręgu, tam nie kręci się za wiele graczy

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Sorry ale mógłbyś dać osobno linka i nie dawać do img bo nie widać u mnie nie wiem czemu xD

Opublikowano

Sorry ale mógłbyś dać osobno linka i nie dawać do img bo nie widać u mnie nie wiem czemu xD

Trzymaj link w code:

http://zapodaj.net/images/37b7b205ad34.jpg

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Wszystkie konta powiązane.

kefu sluchaj

stawiaj w v1 od 23/24

i nastaw sobie budzik na 6 a napewno Cie nikt nie przyłapie..

Ja bociłem całymi dniami i nocami (:

CX7Rrj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...