Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno z allegro

TheFazer113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Chciałbym kupić premke do MC, lecz te 100 zł to dla mnie za dużo. Widziałem na allegro sporo ofert sprzedaży KONT tego typu:

x

Jakie są minusy takiej oferty ? Czy opłaca się kupić ? Zależy mi na premce, żeby wejśc na jeden serwerek :v

** Znalazłem jeszcze taką ofertę (trochę droższą ale wydaje się być bardzeij zaufana) x

Opublikowano

Zawsze istnieje ryzyko, że ktoś może Cię oszukać i kupisz publiczne konto premium. Jest to konto, do którego dostęp posiada wiele osób, nie tylko Ty.

Zajrzyj do giełdy MPCforum, może tam znajdziesz konto za odpowiednią kwotę.

Opublikowano

Poza tym, że nie masz możliwości zmiany emaila i cena jest podejrzanie niska. Obstawiam, że po zakupie nie otrzymasz konta lub otrzymasz konto publiczne, na którym gra wiele osób. Poza tym autor jest niezdecydowany w temacie aukcji napisał, że oferuje gift code, po czym niżej pisze, że na aukcje zostało wystawione konto. Możesz również otrzymać niedziałający gidt code lub po prostu nic bo kontakt nagle się urwie.

O wiele bezpiecznie będzie dokonać zakupu na stronie gry, a jeżeli to dla Ciebie za duży wydatek sprawdź giełdę na forum.

Opublikowano

Konta są sprzedawane hurtowo, a więc albo są kradzione albo tematem aukcji są konta z list dostępnych w internecie. Problem z takimi kontami jest taki, że one nie działają. Dlatego dalej zachęcam Cię do zajrzenia na giełdę forum do działu gry, na pewno znajdziesz tam konto do gry w cenie +- 40 zł jednak masz pewność, że to konto działa.

Opublikowano

Możesz podesłać mi linki na PW, w tematach kasują, bo nie można podawać.

Generalnie nie czytaj dalej aukcji, jeśli widzisz, że sprzedaje koleś konto, czyli ogólnie login i hasło.

Kupuj giftcode, nic innego. Ja za 50zł znalazłem ofertę i już 3 lata mam bodajże.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Poza tym, że nie masz możliwości zmiany emaila i cena jest podejrzanie niska. Obstawiam, że po zakupie nie otrzymasz konta lub otrzymasz konto publiczne, na którym gra wiele osób. Poza tym autor jest niezdecydowany w temacie aukcji napisał, że oferuje gift code, po czym niżej pisze, że na aukcje zostało wystawione konto. Możesz również otrzymać niedziałający gidt code lub po prostu nic bo kontakt nagle się urwie.

O wiele bezpiecznie będzie dokonać zakupu na stronie gry, a jeżeli to dla Ciebie za duży wydatek sprawdź giełdę na forum.

Mój kolega raz kupił tymczasowego keya...,więc uważaj... nie polecam

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...