Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Consolehack 1.1

xque

Czy rozwijać hacka dalej jako aplikację konsolową?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy rozwija? hacka dalej jako aplikacj? konsolow??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Aplikacja napisana w c++, żeby było ciekawiej, aplikacja jest konsolowa.

Funkcje:

1. MobLock

2. SpeedAttack

3. AttackRange

4. SpeedHack (w obecnej wersji niedostępny)

Niestety obecna wersja nie posiada jeszcze możliwości edycji nazwy okna.

Wszystkie bugi/problemy proszę zgłaszać w tym temacie.

Screenshot:

beztytuujlt.th.jpg

Skan: (nową wersje wykrywa 2 av lecz to wina kodu)

http://www.virustotal.com/pl/analisis/dc727f9245cfc5c42442da0aef97833472e7a5e7a1df4459153e7ea20a2decf9-1273176749

Download:

Opublikowano

Win 7, jako admin, netF 4.5 i 4.0, zgodność x XP, NT - NIE DZIAŁA.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Andrzej, to jest 100% key. Myślisz, że taki user z 9 postami dałby coś działającego? Radzę ci teraz przeskanować całego kompa ;D

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

Andrzej, to jest 100% key. Myślisz, że taki user z 9 postami dałby coś działającego? Radzę ci teraz przeskanować całego kompa ;D

Nie pękaj koleś :D Gorsze rzeczy odpalałem (świadomie) i wychodziłem z tego cało ;) Na win 7 plik nic nie robi. Dosłownie.

Opublikowano

@ andrzejt17

Jakieś błędy? Coś konkretniej jakbyś mógł.

Jak widzisz też mam 7 ultimate i działa bez problemu.

Opublikowano

Uruchamiam plik w wyżej wymienionych konfiguracjach na metinie z obejściem (pliki metina są odbezpieczone) Program odpalam z pulpitu (o lokalizacji nic nie wspomniałeś) Program nie zwraca żadnych błędów.

Opublikowano

Mam akutar odpalonego bota :D Więc nazwa oknajest inna. Napisz chociaż, że jak nazwa okna neq Metin2 to niech zwróci jakiś error :D

set WindowsName=Metin2

if %WindowName% neq Metin2 (goto error) else (goto continue)

xD Tak by to wyglądało w konsoli xD Nie wiem jak z c++ xD

Opublikowano

Spoko, tak w ogóle to pokłóciłeś się z imageshackiem ? Wstaw ten kod zamiast tego Twojego obrazka bo strona się rozjeżdża...

[url=http://img39.imageshack.us/i/beztytulu3199.jpg/][img=http://img39.imageshack.us/img39/9500/beztytulu3199.th.jpg][/url]

Opublikowano

Teraz działa. Jeśli to Ty jesteś twórcą tego programu to wydaj wersję 1.1 i wprowadź w niej sprawdzanie nazwy okna gry ;]

Opublikowano

@andrzejt17

Yes my master.

Poprawione i dodane. Wersji nie zmieniałem bo nie ma sensu przy tak kosmetycznych zmianach :P

Opublikowano

Jestem bardzo mile zaskoczony :D

Poważnie w c++ to piszesz?

Zapomniałeś dopisać exit xD Wiesz co to wieloznaczność? Można by zrobić tak, że program akceptuje więcej nazw okien metina, to byłoby dobre dla tych co używają np EasyMetina albo w jakiś inny sposób mają nieco zmodyfikowaną nazwę okna :P Można by to rozwiązać tak, ze program akceptuje wszystkie nazwy okien co mają w nazwie Metin2 (nazwy okien np z bota mają EasyMetin2_nazwapostaci) Wyglądało by to mniej więcej tak: *Metin2* - akceptuje dowolny ciąg przed Metin2 i po metin2 ;)

Myślę, że koncepcja jest dobra :P Aczkolwiek nie jest niezbędna :D

Opublikowano

można tak jak piszesz, ale moim zdaniem lepiej będzie wprowadzić możliwość wpisania nazwy okna, zanim pojawi się właściwe menu hack poprosi o podanie nazwy okna. Ale to już nie dzisiaj. Co do c++ to czemu nie ? ;d

Opublikowano

można tak jak piszesz, ale moim zdaniem lepiej będzie wprowadzić możliwość wpisania nazwy okna, zanim pojawi się właściwe menu hack poprosi o podanie nazwy okna. Ale to już nie dzisiaj. Co do c++ to czemu nie ? ;d

Tak tylko trzeba mieć jeszcze na uwadze ludzi nierozgarniętych, wiadomo, że trzeba to uprościć do maksimum ;) Też piszę programik Metin2 Modyfication Tool i bardzo mam to na uwadze :D Z tym, że ja go pisze w cmd xD

@DOWN: Nie no oczywiście :)

Opublikowano

Jutro zrobię update, planuje dodać kilka opcji z multihacka (atackspeed, speedhack, 1Hit). Co do nazwy okna, można by to pominąć i skupić się na procesie.

Opublikowano

Niby czemu? Dla przykładu dam ci KOAB, najlepszy bot do knight online jest pisany właśnie w konsoli. Z drugiej strony można pomyśleć nad foremka :rolleyes:

Opublikowano

nie wazne w czym sie pisze program -.-... wazne ze dziala i nie zaszkodzi komputerowi.... KaMeR -......

Opublikowano

CZłowieku po Pierwsze po co ci Mobblock skoro jest expbot...Po drugie Mobblock jest najbardziej przypałowy ...A po trzecie Gratulacje że coś stworzyłeś .,..

:P

Opublikowano

router, niektórzy tak jak ja używają expbota tylko dla moblocku. Ja osobiście tak robię. W tym moblocku z expbota jest świetny bug, który znacznie przyspiesza moje expienie. ;x.

Opublikowano

Jutro zrobię update, planuje dodać kilka opcji z multihacka (atackspeed, speedhack, 1Hit). Co do nazwy okna, można by to pominąć i skupić się na procesie.

no to ja ciekawy czekam na update ;]

Opublikowano

Fajne. Działa :P

@offtopic

ty dawałeś na koncu

getchar();

czy

system("pause"); ???

Dwayne

dwaynemctawishsignew.png

Jebnij mi - Napisz komentarz w profilu to Ci dam + i 5***

Prezentuję wam najlepszego MH 8.0 ! Działa na PL i ... PRIVACH !

http://www.mpcforum.pl/topic/141251-Multi Hack[pr0 0pcje] 8.0 by DeathHacker/

Oto opcje hacka:

MobLock - Lecą do Ciebie potwory w wybranym kręgu ( Podobne do Easy Metin )

WallHack - Teraz możesz blokować handlarkę i żądać z kolegami po 10kk :lol: :roll:

Attack Speed - Bij szybko jak chcesz. NIE WYLOGOWUJE

Move Speed - Biegnij szybko jak nie jeden chciałby iść [ xD ]

Range Attack - Pelerynki męstwa

Teleport - Gdzie chcesz i jak chcesz...

I wiele więcej, wszystkiego dowiesz się po ściągnięciu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...