Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mam opublikować cheata do Osu?

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Ostatnimi czasy pogrywam duzo w osu, sam osiagam wyniki hardy B itd.

Zainteresowalem sie napisaniem wspomagacza nie po to, aby nabic sobie rank, ale pograc 4fun.

Posiadam takiego cheata i teraz pytanie czy chcielibyscie, abym go udostepnil?

Funkcje moglbym przypisac jezeli zainteresowanie byloby jakies :v

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Jak ktoś już ma ranking z 20k+ i ogarnia insejny z hardrockiem, to po co. :P A na czym dokładnie ma ten 'wspomagacz' polegać? Mi się to osobiście nie widzi, bo cheat to cheat i w tej grze czitując nie będzie większej przyjemności z gry.

Opublikowano

W csie dostał vaca to teraz musi sobie bana w osu zapewnić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie ma sensu cheatować w osu, skoro to gra w której trzeba dużo trenować żeby coś osiągnąć.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@.PanGlod Cheatować w Osu! to jak cheatować w kółko i krzyżyk.

Niby wygrywasz, ale pytanie jest następujące: Po kiego grzyba? ;-;

Psst. Wyślij na PW. :D

KIbanner.jpg

Opublikowano

Nie wiem jak niektórzy, ale ja gram bo lubię, bo ta gra mi się podoba i nie widzę najmniejszego sensu używania jakichkolwiek wspomagaczy.
Z przejścia czegoś samemu mam większą satysfakcję, niż miałbym pomagać sobie cheatami.
Niektórzy grają dla rankingu i często zdarza się, że ludzie w topce cheatują, gdy nie mają już cierpliwości do przejścia czegoś na FC  z HD HR czy HD DT.
Nie jestem za bardzo rozgarnięty jeśli chodzi o community w osu, ale zauważyłem, że graczom z topki łatwiej o UB niż komuś takiemu jak ja.

Opublikowano

Nie wiem jak niektórzy, ale ja gram bo lubię, bo ta gra mi się podoba i nie widzę najmniejszego sensu używania jakichkolwiek wspomagaczy.

Z przejścia czegoś samemu mam większą satysfakcję, niż miałbym pomagać sobie cheatami.

Niektórzy grają dla rankingu i często zdarza się, że ludzie w topce cheatują, gdy nie mają już cierpliwości do przejścia czegoś na FC  z HD HR czy HD DT.

Nie jestem za bardzo rozgarnięty jeśli chodzi o community w osu, ale zauważyłem, że graczom z topki łatwiej o UB niż komuś takiemu jak ja.

@Bambucza666 No oczywiście, zasada działania taka, jak wszędzie - kogo interesuje jakiś szaraczek z rankingiem 999 999+?  :P

Nie promujesz gry, to mają Twoją osobę głęboko w D. :P

KIbanner.jpg

Opublikowano

To sie nazywa cheat...

615601436450354863446.png

@topic

Po co komu cheaty skoro o wiele większa "frajda" jest jak coś się osiągnie samemu, a poza tym nie ma sensu bawić się cheatami czy innymi wspomagaczami i mieć te głupią pewność, że za chwile i tak dostanie sie bana...

Opublikowano

@Bambucza666 No oczywiście, zasada działania taka, jak wszędzie - kogo interesuje jakiś szaraczek z rankingiem 999 999+?  :P

Nie promujesz gry, to mają Twoją osobę głęboko w D. :P

Tak sie zdaje ze gownoadministracja tej gry ma w dupie wszystkich :D

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...