Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShaggyV4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam widzę 52 osoby  <3

Co do moich szlugów, c**j Ci do tego. Wymień mi jedną osobę którą oszukałem, proszę Cię, to bardzo ważne dla mnie.

W metinie jestem od 2013(sierpień) - Bartia.pl :) Nie mów mi chłopie co mam robić i kim jestem, a kim nie. Nie traktuje tego jako pracę, a już na pewno nie jako zarobek. Napisałem wyżej na co poszły pieniążki z Lastivii, które zresztą zostały uczciwie zarobione, a na Ciebie pluje cebulaku i bolodupcu :D Zarób sobie to będziesz miał.

nie dociera do ciebie to że nie potrzebuje stawiać serwer? bo mam Firmę w realu, a swoją drogą chu cie to obchodzi

kłapciaty dzieciaku z Gimbazy:d już widzę jak tam skaczesz przed tym kompem... Wyjdz na pole bo widać już ten TŁUSZCZ ZWIERZĘCY W CIEBIE WCHODZI>..

Jesteś technikiem który kupuje wszystko i lata aby mu poprawiać BOSKO HAHAHHA

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

nie dociera do ciebie to że nie potrzebuje stawiać serwer? bo mam Firmę w realu, a swoją drogą chu cie to obchodzi

kłapciaty dzieciaku z Gimbazy:d już widzę jak tam skaczesz przed tym kompem... Wyjdz na pole bo widać już ten TŁUSZCZ ZWIERZĘCY W CIEBIE WCHODZI>..

Jesteś technikiem który kupuje wszystko i lata aby mu poprawiać BOSKO HAHAHHA

Nie wiem czemu mnie wyzywasz, nie masz powodu, ale dobrze, rozumiem, mama Cię biję w domu, tata też to trzeba się wypłakać na forum. Fajnie Cię wychwali kolego.

Chu* Ci do tego jak wyglądam, moje zdjęcie masz na fanapage lastivii, poszukaj i przestań płakać.

Kiedyś faktycznie coś kupiłem, na początku 2014r. od Endymiona, była taka sytuacja. W twoją firmę wierzę jak w 7000 osób na stracie Ravii 2 XDD

Co do plików i serwera, gówno Cię to obchodzi, skoro chcesz sobie kogoś zwyzywać to poczekaj aż ojciec z roboty wróci, czy cuś :(

Wystartuje i tak :)

@Edit

Jeśli kłócimy się dalej to proszę o twoje zdjęcie pyskaczu :D

9pn889.png

Opublikowano

Nie wiem czemu mnie wyzywasz, nie masz powodu, ale dobrze, rozumiem, mama Cię biję w domu, tata też to trzeba się wypłakać na forum. Fajnie Cię wychwali kolego.

Chu* Ci do tego jak wyglądam, moje zdjęcie masz na fanapage lastivii, poszukaj i przestań płakać.

Kiedyś faktycznie coś kupiłem, na początku 2014r. od Endymiona, była taka sytuacja. W twoją firmę wierzę jak w 7000 osób na stracie Ravii 2 XDD

Co do plików i serwera, gówno Cię to obchodzi, skoro chcesz sobie kogoś zwyzywać to poczekaj aż ojciec z roboty wróci, czy cuś :(

Wystartuje i tak :)

Nie musisz wierzyć, widziałem zdj i własnie o tym mówie.. 

Kończe z tobą bo jesteś nikim.... 

GÓWNO ROKU SHAGGY AKA GÓWNO> 

PADNIE I NAWET 300 os nie będzie. 

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

Nie musisz wierzyć, widziałem zdj i własnie o tym mówie.. 

Kończe z tobą bo jesteś nikim.... 

GÓWNO ROKU SHAGGY AKA GÓWNO> 

PADNIE I NAWET 300 os nie będzie. 

No to widziałem 74kg. wagi i 187 wzrostu, szacun, faktycznie jestem grubasem :D

Lepiej skończ z sobą(wiem dobre pancze) XDD

Lastivia ma 3 osoby online i nie padła, pa pa :)

9pn889.png

Opublikowano

Serio? Odświeżajcie ten temat, bo nie mam za dużo na reklamę, osób cały czas przybywa  :)  Quest jest denny i to bardzo, w dodatku nie potrafiłeś go poprawić, a co dopiero napisać. Ujmę to tak... człowiek uczy się całe życie, sam się uczę i nie potrafię wszystko, patrząc na innych techników to jestem za przeproszeniem w dupie, ale tylko dzięki takim ludziom jak ty mam motywację do pracy. Wielkie dzięki, radzę Ci też się wziąć za uczciwą pracę i naukę  ;)

Są shopy offline, spokojnie, ludzie też będą, bo serwer jest dobry.

Nie niszczę społeczności metina, moje serwery stoją długo, w listopadzie Lastivia będzie miała rok, wiem, że nie ma tam ludzi, ale liczą się chęci.

Pamiętaj jedno, nie jestem, asfenem i nie zamykam serwerów, jest jedna osoba na serwerze to niech sobie stoi, co mi to przeszkadza? Przecież zarobił na siebie, ma stać i tyle. Wy traktujecie to jako wielki zarobek, nie macie z tego zabawy? Nie wiem, dziwne podejście do życia macie, myślisz, że jak masz więcej hajsu to jesteś fajniejszy? Właśnie wręcz przeciwnie, to tak nie działa. Ja bawię się tą grą, lubię rozmawiać z graczami(normalnymi). Lubie nawet aktualizację robić i potem dostać pochwałę od kogoś "ooo, fajna aktualizacja, dobra robota". Mimo to dla was będę jakimś wielkim złodziejem i nie wiem jeszcze kim. Myśl sobie co chcesz, nikogo nigdy nie oszukałem i nie okradłem, bo nie mam po co :) Aby do czegoś dojść trzeba zająć się swoim życiem, a nie tak jak ty, czy inne polaczki utrudniać je komuś. Szczerze w dupie mam co tam sobie napisałeś, bo nawet tego do końca nie czytałem. Zobacz sobie, że ze mną da się na prawdę dogadać, nienawidzę spin, dostałem po dupie na lastivii, całkowicie bez powodu, nie zrobiłem dosłownie nic i straciłem 1100 osób. Lecę dalej i wiem, że ventoria będzie wielkim serwerem, bo wkładam w niego całe serce, czas i pasje. Chce żeby wyszło jak najlepiej, było jak najwięcej osób, chce mieć pieniądze na reklamę.

Co do mojego hajsu... co zarobiłem to wydałem na komputer do dalszej pracy, fotel i myszkę. Jeśli tam bardzo Cię to boli to weź się do roboty, a nie płaczesz, że serwer, który nie stoi na moich plikach, tylko chyba aktualnie najlepszego technika w Polsce jest gówniany, dzięki za opinie, Przemek na pewno przeczyta.

LoL mi hajsu nie brakuje dlatego już nie robię grafiki bo mi się znudziło wole zająć się czymś pożyteczniejszym jak mi się się zechce to zrobię jak nie to nie :D ale wiedz że twoje serwery i tak będą c*****e nawet jeżeli będziesz starał się je zrobić jak najlepiej i mówił że robisz je dla Pa$j no taki typ człowieka wyjebać i zostawić co poradzisz nic nie poradzisz :)serwera ja nie polecam tak nie polecam musiałem podkreślić bo mam taki fetysz :) 

Opublikowano

LoL mi hajsu nie brakuje dlatego już nie robię grafiki bo mi się znudziło wole zająć się czymś pożyteczniejszym jak mi się się zechce to zrobię jak nie to nie :D ale wiedz że twoje serwery i tak będą c*****e nawet jeżeli będziesz starał się je zrobić jak najlepiej i mówił że robisz je dla Pa$j no taki typ człowieka wyjebać i zostawić co poradzisz nic nie poradzisz :) serwera ja nie polecam tak nie polecam 

No chłopie... Nigdy nie wziąłem hajsu na coś, co nie było mi potrzebne. Nie robię tego na prawdę dla pieniędzy, ale dzięki za opinie i wypowiedź.

Serwer i tak wystartuje, a ja zrobię swoje.

@Bastia.pl

"Nie robie serwerów :("

http://www.mpcforum.pl/topic/1345537-zapowied%C5%BA-bastiapl/

9pn889.png

Opublikowano

Również nie polecam. ale prezentacja ładna xD

No walnijcie jakiś argument xD Bo nie mam co pisać.

Masz mój game i serwer pewniak, nie wiem czego tutaj nie polecać, ale spoko, dzięki za opinie.

9pn889.png

Opublikowano

No walnijcie jakiś argument xD Bo nie mam co pisać.

Masz mój game i serwer pewniak, nie wiem czego tutaj nie polecać, ale spoko, dzięki za opinie.

Jest to już chyba 1000 serwer Helium, niedługo nazwy na domenę i hosting zabraknie. Ten serwer to był dno i na pewno też ten będzie, kto grał ten wie ;p

3/4 ludzi co pisze w sensie hejtuje, wejdzie zobaczy i wyjdzie. Skończycie na max 300 graczach i tylko szkoda waszego czasu itp. Lepiej stawiać coś nowego coś czego jeszcze nie było, a nie powracać do gówien za przeproszeniem co padną prędzej niż policzysz do miliona. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Jest to już chyba 1000 serwer Helium, niedługo nazwy na domenę i hosting zabraknie. Ten serwer to był dno i na pewno też ten będzie, kto grał ten wie ;p

Dziwnie, że ma dobrą opinie, a jest to 3 helium, więc po co jakieś spiny :) Serwer jest bardzo fajny, a na dobrym source będzie całkowitą kosą.

9pn889.png

Opublikowano

Dziwnie, że ma dobrą opinie, a jest to 3 helium, więc po co jakieś spiny :) Serwer jest bardzo fajny, a na dobrym source będzie całkowitą kosą.

Nie zauważyłam abym się spinała ale ok każdy rozumie wszystko inaczej. Oj nie chwal go na zapas, bo wielu ludzi chwali tak Swoje serwer-y a nawet miesiąca nie stały. Ale życzę powodzenia, nie wiem po co ludzie się pchają i robią serwery z średniowiecza wyciągnięte.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

nawet mnie nie rozmieszajcie ten serwer był dobry poki był technikiem lourt a to gowno to bedzie mialo 200 graczy dziekuje dobranoc 

Opublikowano

Serwer jako tako miał byt, więc wiadomo.. 

Obecnie zostaje pożyczyć Wam powodzenia i czekać na to co będzie dalej. Mam nadzieję, że warto. ;)

~ ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...