Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Jakie exploity działają na obecną chwilę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sion,Refund (nie public),botrk (na innej zasadzie,nie public),kha 'E'(nie public),recall(nie public),3xQ Xerath(nie public),recal exploit,invisible speels (nie public) kupowanie champów po 450 i sprzedawanie po 6300,kupowanie champów po '6300' za 450 (to już nie w sharpie),nieograniczona ilość 'żetonów zwrotu' (również nie z sharpa to),invisible exploit (nie public,najtrudniejszy do zbycia exploit)

Może istnieje ich więcej,ja posiadam tylko te wyżej wypisane.

Opublikowano

Sion,Refund (nie public),botrk (na innej zasadzie,nie public),kha 'E'(nie public),recall(nie public),3xQ Xerath(nie public),recal exploit,invisible speels (nie public) kupowanie champów po 450 i sprzedawanie po 6300,kupowanie champów po '6300' za 450 (to już nie w sharpie),nieograniczona ilość 'żetonów zwrotu' (również nie z sharpa to),invisible exploit (nie public,najtrudniejszy do zbycia exploit)

xDDDDDDDDDD ja mam exploita na widoczne cycki u ahri dobry joke...

Na razie żaden nie istnieje jedynie public to na siona

Opublikowano

@Kletko jak zdobyć ten skrypt z kupowaniem za 450 postaci za 6300 ?

Modyfikacja klienta,prosta do wykonania.

xDDDDDDDDDD ja mam exploita na widoczne cycki u ahri dobry joke...

Na razie żaden nie istnieje jedynie public to na siona

no to niezły exploit przyjacielu

publiczne są jeszcze exploit recal oraz refund tylko że na potki i wardy (trzeba zmienić pare rzeczy w kodzie),widać Twoją bardzo wielką na temat exploitów jak i cheatów,nie wiesz-nie wypowiadaj się B)

Opublikowano

kupowanie champów po 450 i sprzedawanie po 6300,kupowanie champów po '6300' za 450 (to już nie w sharpie)

A rp hacka masz ?

Opublikowano

@ pomógłbyś mi ogarnąć to z "kupowanie champów po 450 i sprzedawanie po 6300,kupowanie champów po '6300' za 450"

modyfikacja klienta,gdzieś na nulledzie to chyba nawet było,proste do wykonanaia

A rp hacka masz ?

shop exploit został fixnięty w połowie,nadal możliwe do zrobienia,lecz za duży zabawy z Tym,nie dla mnie takie coś

Opublikowano

modyfikacja klienta,gdzieś na nulledzie to chyba nawet było,proste do wykonanaia

shop exploit został fixnięty w połowie,nadal możliwe do zrobienia,lecz za duży zabawy z Tym,nie dla mnie takie coś

jak mnie w*****a ktoś, kto udaje geniusza i sądzi że ktoś w to uwierzy ;P

daj mi any proof 

Hello there.

Opublikowano

daj mi any proof 

Czy zabawa w sothinku jest taka trudna?

Podstawy action script'a i client liby.

Opublikowano

daj mi any proof 

dlaczego mam cebunaldi mpc udostepniac gotowe rzeczy?

http://scr.hu/34ai/b6lom

Ja się mój drogi obracam w doborowym towarzystwie,i każdego nowego exploita,hacka,cracka dostaje gotowego pod nos,a ty musisz latac i prosic by ktos ci szernal, nie pozdrawiam

^

elita lola

Opublikowano

Ja się mój drogi obracam w doborowym towarzystwie,i każdego nowego exploita,hacka,cracka dostaje gotowego pod nos,a ty musisz latac i prosic by ktos ci szernal, nie pozdrawiam

^

elita lola

Dowód ?

Znajomych na Skype też mogę sobie tak nazwać.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

^

elita lola

I jeszcze ci za to zapewne  płacą XDDDDD

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Dowód ?

Znajomych na Skype też mogę sobie tak nazwać.

przecież dostałeś skrina ty j****y idioto,kazdy z grupy da ci profit wiec elo

Opublikowano

Ludzie, nie karmcie z*********e wprost obvious trolla... Report i po sprawie.

On nie klamie :P

UVs3fMy.png

LOL

///

Ogolnie to jest Refund Exploit, Invisible Exploit i FoV exploit  ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tak żeście wszyscy namieszali ze juz nie ogarniam xD. Powie ktos ogolnie te exploity? A szczegolnie to z kupowaniem champow i zetonami zwrotu? Fejk czy real? :D

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Skoro była dziura po stronie przeglądarki, że mogło się przenieść każdego konto na inny serwer czy kupić skina/champa to czemu nie. 

Zresztą napisałeś, że Kha jest unpublic a każdy go ma zarówno pod BoLa jak i L#. Ostatnio na nim nie grałem ale pewnie nadal działa. Recall exploit na bank śmiga bo miałem nieprzyjemność na to grać XDD

Mmmm ale lekko powątpiewam w te kupna champów 6300 za 450, bo gdyby tak było to przynajmniej 1 osoba by sprzedawała konta te levelowane trochę drożej ale ze WSZYSTKIMI champami kupionymi za pomocą tego exploita.

Opublikowano

Skoro była dziura po stronie przeglądarki, że mogło się przenieść każdego konto na inny serwer czy kupić skina/champa to czemu nie. 

Zresztą napisałeś, że Kha jest unpublic a każdy go ma zarówno pod BoLa jak i L#. Ostatnio na nim nie grałem ale pewnie nadal działa. Recall exploit na bank śmiga bo miałem nieprzyjemność na to grać XDD

Mmmm ale lekko powątpiewam w te kupna champów 6300 za 450, bo gdyby tak było to przynajmniej 1 osoba by sprzedawała konta te levelowane trochę drożej ale ze WSZYSTKIMI champami kupionymi za pomocą tego exploita.

Kha dostępny dla ludzi od Pawła zarówno pod L# jak i bola jest fixed,wyszła nowa jego wersja.

Jeżeli taki z ciebie filozof,to pomysl w ten sposob: ludzie udostpeniaja gownom 'sposób' na tanie champy,gowna daja innych gownom i......... riot to fiksuje. a tak ma to mala grupka osób i nikt sie o niczym nie dowie:))))))

Opublikowano

My ci oczywiscie wierzymy randomie :)

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...