Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dzial-Zwierzeta

Gość Patryk2060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Coraz to wiecej widze tematow w dziale pogaduszki o zwierzetach... Np moj pies to i to... Jaka rase psa kupic? Itd itd...

Dlaczegoby nie stworzyc specjalnego dzialu poswieconemu zwierzetom?

Opublikowano

Zróbmy sobie modę, zróbmy sobie zwierzaki, potem tricki z make-up'u, a na koniec MPC zmieńmy w forum o tematycie 'problemy nastolatków'. 

Zdecydowanie na nie. 

Opublikowano

Po to są Pogaduszki, żeby tam trafiało wszystko, co nie jest związane z innymi działami. A że jest popularne? Who cares? Nie.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Takie tematy nie są często poruszane więc nie widzę sensu dzielenia pogaduszek jeszcze bardziej.

Nie

@1373230489-U611928.pngGamus

Tyle, że tematy o tym, które buty lepsze, jakie spodenki sobie kupić są o wiele częściej spotykane. Przeglądając 10 stron w pogaduszkach znalazłem tylko jeden temat dotyczący zwierząt.

Opublikowano

^ A z mody niby są często poruszane? Skoro może być moda, która mnie nie interesuje to dlaczego nie może być działu dla zwierząt, które sam mam i znam bardzo dobrze. Nie raz pomagałem użytkownikom forum odnośnie zwierząt. Jeżeli nie powstanie dział Zwierzęta to apeluje o usunięcie Mody.

Opublikowano

­Pogaduszki właśnie są takim zbiorowym tematem, w którym można porozmawiać po prostu o wszystkim. Jestem w pogaduszkach codziennie, a pytania odnośnie psów pojawiają się rzadko. Ogółem jestem na nie.

Opublikowano

Takie tematy powstają rzadko, nie widzę takiej potrzeby.

Opublikowano

Byłby to dział idealny do dyskusji na temat trolli pokroju nyreen, tak!

Opublikowano

Widziałem temat o zwierzętach jakieś 4 albo 5 razy. Takie tematy pojawiają się zdecydowanie rzadko i nie po potrzeby robić z tego subforum żeby było tam maks 10 tematów w miesiąc. Jestem na nie

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

­Pogaduszki właśnie są takim zbiorowym tematem, w którym można porozmawiać po prostu o wszystkim. Jestem w pogaduszkach codziennie, a pytania odnośnie psów pojawiają się rzadko. Ogółem jestem na nie.

­

r3ePj8E.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...