Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena i pomoc

Omegas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powiecie na temat laptopa 

ASUS G771JM-T7025D - 12GB
Core i7 4710HQ | LCD : 17,3" FHD | nVidia GTX860M 4GB | RAM: 12GB | HDD: 750GB | NO OS

Koszt 4400 zł.

Ewentualnie proszę o dobór lepszego laptopa w podobnej cenie.

Laptop ten ma nadawać się do gier

Opublikowano

Powidz mi czy intersuja Ci tylko 17 calowe czy 15 tez?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Acer vn7-591g z i7 i GTX860m. Matryca FULL HD IPS dobrej jakości. Podświetlana klawiatura, dobrze wykonania smukła obudowa , elegancki wygląd, dobra jakość dźwięku, + dysk SSD 128 gb na m2 czyli oba dyski wewnatrz laptopa.

Lenovo y50-70 z i7 i GTX960m. Matryca FULL HD IPS. Podświetlana klawiatura, głośniki JBL, dobre wykonanie, smukła, elegancka obudowa, łatwy dostęp do układu chłodzenia, dobre rozmieszczenie portów, dość długi czas działania (jak na takie podzespoły). Najlepszy stosunek ceny do wydajności.

Ewentualnie 17 calowy Lenovo y70-70 z i7 i GTX960m. Matryca FULL HD IPS dotykowa dobrej jakośc. Podświetlana klawiatura, dobre wykonanie, atrakcyjny  stylowy wygląd, długie czasy pracy na akumulatorze (ponad 4h na wifi). Tutaj windows 8,1 w cenie + napęd optyczny na USB.

MSI GE70 z i7 i GTX860m. Matryca FULL HD PLS, aluminiowa obudowa, podświetlana klawiatura.

Acer vn7-791g z i7 i GTX960m. Matryca FULL HD IPS dobrej jakości, dobre wykonanie przy tym ładna obudowa z ciekawymi detalami, lekki mobilny jak na 17 cali, miejsce na dysk SSD m2, dobra ogólna wydajność oraz kultura pracy, całkiem niezłe audio.

GTX960 to podrasowany GTX860m jest troszeczek wydajniejszy

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...