Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START EDYCJI 7.07.2015 O GODZ 13-00

logomrm.png

Domincraft jest serwerem minecraft który tworzy od 2 lat doświadczona ekipa. Swój czas i wysiłek poświęcamy na

zwiększeniu jakości serwera. Co by tutaj dużo mówić o serwerze... Najlepiej było by gdybyś sprawdził/sprawdziła sam/sama
jak funkcjonuje serwer. Od 2 lat gwarantujemy najwyższy poziom rozrywki , staramy się wraz z administracją opiekować

serwer, dlatego mozna nas zastać praktycznie o każdej godzienie. Życzę miłej rozgrywki na nowej edycji i pozdrawiam  ~Mchard

informyxy.png

IP: Domincraft.pl

www: www.domincraft.pl

Tryb: Survival+Gildie

Ts3: Informacje znajdziesz na serwerze

Sloty: 120+

Border mapy: 7000

Rekrutacja: Informacje znajdziesz na fp serwera

crafting.png

gildie.png

dropeje.png

droplista.png

adminiyqy.png

Właściciel: Tural

Administrator: Mchard

Moderator: Benboy_22

Helper:

ChatMod:

ssymjm.png

ss1fof.png

ss2wtw.png

ss3ili.png

ss4coc.png

START EDYCJI 7.07.2015 O GODZ 13-00

Opublikowano

Server sie kiedys reklamowal na innych zobacze jak tera bedzie­

Wszelkie tego typu sytuacje miały miejsc ale osoby które brały w tym udział były wydalane  ;) to się już nie powtórzy 

Opublikowano

Słaby serwer.. Wszystko wygląda fajnie ale na serwerze mega lagi.. Może się coś zmieniło.

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

Słaby serwer.. Wszystko wygląda fajnie ale na serwerze mega lagi.. Może się coś zmieniło.

Podczas opinii graczy którzy mieli wyrazić opinię o serwerze i błędy/bugi/problemy nie stwierdzono tego problemu jednak jeżeli takie występować będą to jedynie na początku edycji ;)

Opublikowano

o widzę, że mchard znowu w administracji xD

Co do serwera to polecam go każdemu, pamiętam jak u was grałem kiedy zaczynaliście, też wakacje wtedy były. Mogę zapewnić każdego, że serwer prowadzony jest przez odpowiedzialne osoby, edycja nie trwa 1-2 tygodnie jak na 90% serwerów tylko długo długo. Serwer nie jest nastawiony na kase, wiadomo można kupić jakiegoś vipa czy coś jednak nie jest to jak na innych dodawanie wszystkiego czego się da do itemshopu byle tylko jak najwięcej zarobić i za chwilę nowa edycja. Administracja stara się i zaje*iscie dba o serwer, mają spoko rozwinięty fanpage serwera, nawet jakieś naklejki serwerowe rozdawali na fanpage tak więc to pokazuje już jak wysoki poziom prezentuje serwer. ;)

Podsumowując mam nadzieję, że będziecie mieli jak najwięcej graczy, więcej niż zawsze. Ja na serwer zawitam jak tylko znajdę trochę czasu ;)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

o widzę, że mchard znowu w administracji xD

Co do serwera to polecam go każdemu, pamiętam jak u was grałem kiedy zaczynaliście, też wakacje wtedy były. Mogę zapewnić każdego, że serwer prowadzony jest przez odpowiedzialne osoby, edycja nie trwa 1-2 tygodnie jak na 90% serwerów tylko długo długo. Serwer nie jest nastawiony na kase, wiadomo można kupić jakiegoś vipa czy coś jednak nie jest to jak na innych dodawanie wszystkiego czego się da do itemshopu byle tylko jak najwięcej zarobić i za chwilę nowa edycja. Administracja stara się i zaje*iscie dba o serwer, mają spoko rozwinięty fanpage serwera, nawet jakieś naklejki serwerowe rozdawali na fanpage tak więc to pokazuje już jak wysoki poziom prezentuje serwer. ;)

Podsumowując mam nadzieję, że będziecie mieli jak najwięcej graczy, więcej niż zawsze. Ja na serwer zawitam jak tylko znajdę trochę czasu ;)

Zawsze miło przeczytać opinię byłych graczy którzy wiele godzin spędzili na naszym serwerze , mam nadzieję że i tym razem nie zawiedziemy graczy :)

Opublikowano

Wystartowaliśmy 

jaka wersja clienta?

1.7.X

Co ma znaczyć to 35 minutowe opóźnienie ?!

Przepraszaliśmy za to ale pojawi się niespodziewane błędy 

Opublikowano

Gralam na wcześniejszych edycjach. Powiem szczerze, że panowały straszne lagi, była nieprzyjemna atmosfera. Może się coś zmieniło. Jednak po samej prezentacji zacheciłeś mnie ;)

Opublikowano

Serwer ciekawie się zapowiada.

Prezentacja ładna.

Jest jakieś forum tego serwera?

Jest strona i fp ;)

Opublikowano

Screeny dobrej jakości i wyglądają zachęcająco. Jednak co do serwera to za duży drop diamentów.

Może według twojego odczucia , zmniejszyliśmy z 5% do 3,5 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...