Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transfer postaci, NA a EU, zaludniony serwer?

Handloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Mogę w jakiś sposób przenieść postać z jednego serwera na drugi? Posiadam 20k golda, więc mam nadzieję, że to wystarczy jeśli trzeba będzie coś kupić za TT.

2. Mam zamiar powrócić do Tery, ale słyszałem, że EU jest do bani. W jaki sposób mogę przenieść się na NA oraz jakie są OBECNIE główne różnice pomiędzy NA a EU.

3. Mam jeszcze 3 pytanko. Mianowicie jaki serwer EU jest najbardziej zaludniony? 

Opublikowano

1. Tak kosztuje to 100zł w TT.

2. Nie da się przenieść na NA. Eu jest bardziej P2W ale da się grać jeśli nie zależy ci na bardzo łatwym zdobyciu najlepszych przedmiotów i wbiciu ich na +15. Na serwerach NA nie porobisz jakoś świetnie pvp bo przeszkadza w tym wysoki ping.

3. Kilian

Opublikowano

Co do tego przeniesienia postaci. Mogę kupić te TT i wtedy przenieść postać? Jeśli tak to ile mniej więcej by to kosztowało w goldzie? 

Opublikowano

Nie da się handlować tym przedmiotem jest od razu przypisywany do konta. Jeśli chcialbys kupić to druga osoba musiałaby wejść ci na konta i kupić TT. Przy kursie który jest na kilianie 1:70 wychodzi około 17K. Czyli raczej ci się nie opłaci jeśli ta postać nie jest dobrze ubrana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...