Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakich serwerów brakuje w polskiej sieci ?

Ktory serwer opłaca się robić ?  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktory serwer opłaca się robić ?

• Free Bulid
      0
    • SkyBlock
    • Pvp
    • SkyWars
      0
    • MiniGry
    • Areny SG
    • Mini Gry
    • Creative
    • Frakcje
    • Survival + Gildie
    • Survival + Dzialki
    • Hardcore
    • Stary dobry serwer Hardcore
    • Stary dobry serwer z gildiami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaznaczyłem frakcje. Fakt jest ich dużo, ale chodzi mi o te stare frakcje bez tysięcy pluginów i trzepania diamentów by założyć. Chodzi mi o server gdzie się obsidianem zastawiało i wodą + claim, teraz to dowalą pluginów i skryptów, gdzie połowa to syf :(

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

­Bardzo ciekawy temat. Akurat chce zabrać się za robienie serwera z dość obszerną reklamą. Myślałem nad Hardcore. 

Opublikowano

Takich których nie ma w paczce na YT ;)

Takiego którego nie pobierzesz paczką z internetu i wrzucisz na hosting

Takiego który zajmie Ci więcej czasu na wymyslenie trybu niż czas oczekiwania na upload plików z gotowej paczki ;)

Dość nudnego trybu gry!

Pomyśl zanim stworzysz kolejną kopię kopii

Opublikowano

@▒Kiszka▒  też mi się podobają te stare serwery :) co dało się obsydianem i juz nik ci nie wszedł xD xd rozmyślałem nad nim :D ale bez dobrej reklamy nie ruszysz :(

Dodałem do ankiety kolejne dwa serwery ;)

Opublikowano

Napewno nie Surv+gildie ani EasyHC HC itd.., Dlaczego? Otoz dlatego ze takich sererow jest tysiace. Skajblok raczej nie gdyz sa w polsce 3 seewery skyblock ktore sa popularne i raczej nie do przebicia. Osobiscie zagralbym na jakims epickim serwerze przygodowym z zadaniami

Opublikowano

Najwięcej to brakuje starego hardcore pokroju skkf-a, easyhc są moim zdaniem dziwne. Hardcore to hardcore a nie jakieś easy.

Opublikowano

­Moim zdaniem brakuje starych serwerów z frakcjami (tak, z pluginem Factions, nie żadne funnyguilds i inny chłam), kiedy nie potrzeba było 256419561651956165 itemów na założenie gildii, gdzie można było grać normalnie z kolegami...

sygnatura.png

Opublikowano

Ja również z wielką chęcią wróciłbym na stary dobry serwer hardcore z banami za śmierć. Bez dodatków takich jak magiczne dywany, niekończące się mięso.

Opublikowano

Myślę, że brakuje serwerów Creative - z tą jednak różnicą, że serwer musi mieć "to coś" w sobie, może w ciągu dnia automatycznie tworzyłyby się jakieś zawody, podczas których gracze muszą zbudować coś na dany temat, a po x minutach widzowie zaczynają oceniać budowle. Coś w tym stylu. Na takim serwerze musi znajdować się coś więcej niż działki.

Opublikowano

Istnieje w ogóle jeszcze jakikolwiek dobry serwer z factions? Wszędzie te jebane gildie...

.

Opublikowano

Co do serwera hardcore :D :P to z tymi "TABEM" ile graczy i wgl. ? czy czysty ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...