Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące hostingu OVH.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak zaloze konto na ovh bedac nie pelnoletnim cos moga mi zrobic (zablokowac konto czy cos)? Przychodza jakies papiery (listy faktury) pod podany adres przy zakladaniu konta? Jest tam  wirtualny portfel? Mozna przesylac hajs z jednego konta na drugie? Daje lajksy za dobre odpo.

@Blezur offnij punkty za regulamin, bo perm  mi wleci

Opublikowano

Co do OVH zakładasz na samym OVH czy może na jednym z podstron ich firmy (typu soyoustart). 

Korzystałem z soyoustart. Żadne papiery mi nie przyszły, musisz podać rzeczywiste dane, ale to tylko do weryfikacji. Oczywiście możesz sobie zażyczyć fakturę na swój adres. Aby opłacać tam serwer/domenę musisz mieć konto bankowe z którego bezpośrednio przelejesz pieniądze na nr rachunku który zostanie podany przy zamówieniu ;)

Pozdrawiam, Mezior :: Czarooo

@topic jakieś jeszcze zapytania? @Mezior i postaram się pomóc w miarę moich możliwości ;)

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

­Jak jesteś niepełnoletni to nie wiem, ale papiery żadne nie przychodzą.

Ale myślę, że raczej nic Ci nie zrobią jeżeli będziesz ich wspierał finansowo :D Pare lat temu jeszcze kiedyś brałem u nich domene(nie bylem jeszcze pełnoletni) i było okej wszystko. 

Opublikowano

powiem tak na OVH też mam konto ;) tak samo jak ty jestem niepełnoletni :D Nic nie zrobili :P Jak masz doświadczenie nic nie odwalasz to ci nic nie zrobią :D Co do wysyłania faktur i wgl. Fakture jak juz cos kupisz to dają ci na meila z którego jak ci będzie potrzebna sobie wydrukujesz :D A co do adresu :) nic nie przychodzi :D od 2 lat przyszła mi tylko z rok temu od nich gazetka z ich ofertami i tp. :D 

Opublikowano

Jeśli potrzebujesz tą maszyne na "ddos'y" to na pewno zgłoszone to zostanie do odpowiednich służb ;) 

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...