Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Free Blacksmith Ticket Metin2 Us (Z8Games)

RAD0SLU4F

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zacząłem grać na Metin2 US od z8games. Nie mogę uporać się z pewnym problemem. Dokładnie Free Blacksmith Ticket. Niby działa on na przedmiotach od 20 lvla. A tutaj takie halo:

43872889.jpg

70608867.jpg

Proszę o pomoc o co chodzi. Znam angielski, więc co to jest?

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

Nie ;D Ja chcę tą zbrojkę na +9. Gdzieś tutaj był tut na temat tego. Chcę zrobić tak całe eq na niski lvl.

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

Nie ;D Ja chcę tą zbrojkę na +9. Gdzieś tutaj był tut na temat tego. Chcę zrobić tak całe eq na niski lvl.

No właśnie jak całe eq to i tarcze, hełm, bransoletkę itd. Więc może zacznij od ulepszenia czegoś innego, nie koniecznie zbroi.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Ehh... To działa tylko na bronie (chyba) musisz dać to na kowala i pisze ze musisz zaplacic 0 gold.

Dawac - Duzo -

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...