Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightCore s3 ! [Fun] [Easy] [Dedyk]

HardenPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FWRzYhs1.png

logos3.png

80194_waznellinki.png

Client:
http://www.nightcore.pl/s3/download
Strona główna:
http://www.nightcore.pl/s3/

baner4.png

forum.nightcore.pl

baner5.png

178.217.188.197

78539_index.png

Start serwera: 01.06.2015
Max poziom: 250
Typ: Easy/4fun
Szósty skill: Tak
Punkty statusu: 125
Bonusy 6/7: pod exp

eq.png

06718_handlarze.png

HandlarzBroni.png

Brat%20Handlarza%20Broni.png

Handlarzzbroji.png

Brat%20Handlarzazbroji.png

Handlarka.png

ItemShop.png

Starejebanepudlo.png

MieczeWoj1Reki.png

MieczeWoj2Reki.png

MieczeSury.png

Sztylety.png

luki.png

Dzwony.png

Wachlarze.png

ZbrojeWoja.png

ZbrojeNinja.png

ZbrojeSury.png

ZbrojeSzamana.png

bizu.png

mapy.png

mapka100.png

mapka130.png

mapka160.png

mapka190.png

mapka210.png

dodatki.png

Systemkostiumow.png

SystemPetow.png

s1.jpg

Na serwerze nie ma jeszcze graczy ponieważ serwer nie został reklamowany ;) Zapraszam wszystkich pozdrawiam Kio

Opublikowano

coś wam prezka nie działa ;f

skąd truta?

bronie do pvp normalne czy z śr/um ?

są 6/7?

kiedy start?

te nserver wystartowal 1 czerwca 6-7 jest / bronie do pvp z sr i um sie robi graczy maxymalnie 2

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Jest mało graczy ponieważ Serwer nie był reklamowany ;) Truta jest w sklepiku ale się ulepsza co 10lv bronie sr/um.

Szukam ludzi do nagrywania filmów na yt z tego serwa chętni pisać tutaj ;)

Opublikowano

Mam ochotę zagrać lecz nie wiem czy warto bo nie ma tej prezentacji...

Ile ten serwer stoi?

Kiedy będzie prezentacja?

Ile onlline w przybliżeniu?

Macie jakieś większe plany czy kilka dni i serwer zniknie z powietrza?

Opublikowano

Mam ochotę zagrać lecz nie wiem czy warto bo nie ma tej prezentacji...

Ile ten serwer stoi?

Kiedy będzie prezentacja?

Ile onlline w przybliżeniu?

Macie jakieś większe plany czy kilka dni i serwer zniknie z powietrza?

Napisalem na wiekoszosc pytan kilka postow wyzej 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

A je tu jaki ts ?

Toky, Ty znowu za ddosowanie się bierzesz, tak jak z Turonem było? :D

Ogólnie serwera nie polecam, ze względu na administrację, olewanie serwera... 

Aktualnie gra 1 osób

Logowanie: Online

Channel1: Online

Channel2: Online

Channel3: Online

Channel4: Online

Opublikowano

Toky, Ty znowu za ddosowanie się bierzesz, tak jak z Turonem było? :D

Ogólnie serwera nie polecam, ze względu na administrację, olewanie serwera... 

Aktualnie gra 1 osób

Logowanie: Online

Channel1: Online

Channel2: Online

Channel3: Online

Channel4: Online

Po 1 kolego, nikogo nie ddosowałem, po 2 kolego, pisze tu ktoś o ddosowaniu? Licz się ze słowami ;)

A co do tego serwera masz racje, nie warto zaczynac ;)

Opublikowano

Prezentacja naprawiona ale inna :) Zapraszam na serwer ! 

Jeśli bedziecie miec takie podejscie to nie znajdziecie fajnego serwera ;) wtedy grala 1 osoba bo serwer nie został zareklamowany wiec to my czyli gracze tworzymy serwer ;)

Opublikowano

@up 

Nie wszyscy maja wakacje jak Ty i moga siedziec przed kompem 24/7 ;) niektórzy pracują też od np 6.. ;) Gimbusy wyjechały na wakacje za "Dobre oceny" to też nie ma kto grać ^^

Serwer pamietam, dosc dawno temu gralem na nightcore i polecam ^^ trudno nie bylo cos zdobyc, a zabawa była przednia. ^^

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Cóż za japoński klimat. 

Polecam zmienić niebieską czcionkę w prezentacji na samym dolę, bo ciężko się czyta. 

Co do samego serwera jednak - powodzenia. ;) 

~ ~

Opublikowano

@up 

Nie wszyscy maja wakacje jak Ty i moga siedziec przed kompem 24/7 ;) niektórzy pracują też od np 6.. ;) Gimbusy wyjechały na wakacje za "Dobre oceny" to też nie ma kto grać ^^

Serwer pamietam, dosc dawno temu gralem na nightcore i polecam ^^ trudno nie bylo cos zdobyc, a zabawa była przednia. ^^

Kolejny znawca. Fajnie gościu, że znasz mnie z życia prywatnego i wiesz, że mam wakacje - żenują mnie takie osoby jak Ty!

To, że nie drałuje do roboty na 6:00 to znaczy, że nie pracuje? Zapewniam Cię, że zarabiam bardzo dobrze i nie muszę tyrać jak wół od szóstej. Więc bądź łaskaw się nie wypowiadać jak nie masz nic sensownego do powiedzenia.

Bo to, że na serwerze gra kilka osób jest faktem. Wczoraj w godzinach popołudniowych grała jedna osoba, dzisiaj wchodzę gra zero. To chyba jasno pokazuje, że to serwer bez jakiejkolwiek przyszłości...

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Kolejny znawca. Fajnie gościu, że znasz mnie z życia prywatnego i wiesz, że mam wakacje - żenują mnie takie osoby jak Ty!

To, że nie drałuje do roboty na 6:00 to znaczy, że nie pracuje? Zapewniam Cię, że zarabiam bardzo dobrze i nie muszę tyrać jak wół od szóstej. Więc bądź łaskaw się nie wypowiadać jak nie masz nic sensownego do powiedzenia.

Bo to, że na serwerze gra kilka osób jest faktem. Wczoraj w godzinach popołudniowych grała jedna osoba, dzisiaj wchodzę gra zero. To chyba jasno pokazuje, że to serwer bez jakiejkolwiek przyszłości...

Nie jestem znawca, nie wiem co robisz na codzien i nie interesuje mnie to - ale narzucasz na serwer ze jest lipny bo nikogo nie ma o 6 rano.. ludzie normalni o tej godzinie spia albo sa w robocie, a nie nadupcaja w jakies gierki. :D Po drugie nie interesuje mnie czy dobrze zarabiasz czy tez nie, sie chwalisz czy żalisz ?

Ciekaw jestem czy grałeś na starym Nightcore gdzie ludzi bylo w uj :) teraz po prostu ludzie sie wypalili, moze im sie Metin znudzil albo po prostu siedza juz na serwerach gdzie grali wczesniej, maja to co chcieli i tam sie bawia.. jestem pewny ze na ten serwer przyjdzie duzo ludzi.. jak to bylo wczesniej ;) nie spinaj sie bo nie masz o co. :) Pozdro.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Nie jestem znawca, nie wiem co robisz na codzien i nie interesuje mnie to - ale narzucasz na serwer ze jest lipny bo nikogo nie ma o 6 rano.. ludzie normalni o tej godzinie spia albo sa w robocie, a nie nadupcaja w jakies gierki. :D Po drugie nie interesuje mnie czy dobrze zarabiasz czy tez nie, sie chwalisz czy żalisz ?

Ciekaw jestem czy grałeś na starym Nightcore gdzie ludzi bylo w uj :) teraz po prostu ludzie sie wypalili, moze im sie Metin znudzil albo po prostu siedza juz na serwerach gdzie grali wczesniej, maja to co chcieli i tam sie bawia.. jestem pewny ze na ten serwer przyjdzie duzo ludzi.. jak to bylo wczesniej ;) nie spinaj sie bo nie masz o co. :) Pozdro.

Człowieku Ty sam sobie przeczysz. Najpierw piszesz jedno później piszesz drugie, wróć na ziemie... Widzę, że dalej nie rozumiesz, więc postaram Ci się opisać fakty dotyczące serwera jak dziecku upośledzonemu bo najwyraźniej nie rozumiesz.

Podczas wczorajszej próby stworzenia konta i pobrania clienta - STRONA NIE DZIAŁAŁA 

Podczas drugiej próby na liczniku zobaczyłem - JEDNĄ OSOBĘ 

Podczas dzisiejszej próby na liczniku zobaczyłem - ZERO OSÓB

Więc łaskawie skończ wciskać ludziom ciemnotę, że serwer jest dobry bo to syf na dziurawych oponach a już hamachi mają większą grywalność.

Jeżeli chcesz pomóc serwerowi, to idź go reklamować a nie spamować w temacie. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Tak się kończy odgrzewanie kotleta po raz któryś. Nie nie ma nic zachęcającego do gry. Nie polecam :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...