Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany na serwerach

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio dużo serwerów wprowadza bany, przy których nie pomaga nawet zmiana IP. Testowałem na 2 komputerach podpiętych do tego samego routera, z pomocą przeróżnych programów. Nie szło się połączyć nieważne jak bardzo się starałem :/ zna ktoś jakiś dobry sposób na obejście takiego banika?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

W tym wypadku to chyba może pomóc tylko 'znaczna' zmiana IP, np. Zrobienie z telefonu routera. Te bany po IP o których mówisz zapewne wykorzystują to (jeżeli dobrze pamiętam co w szkole gadali), że zmienne IP niby jest zmienne, ale nie zmienia się całkowicie tylko na konkretnych pozycjach, nie za bardzo wiem jak to powiedzieć. Tak czy siak wszyscy cheaterzy, pyskaci, etc. mogą mieć teraz spory problem w razie bana.

Opublikowano

O ile dobrze się orientuje w dzisiejszych czasach ban zakładany na konto, nie na IP. Więc go nie obejdziesz :/

#LB197 - Zmiana IP "ręczna" zmienia tylko ostatnie cyfry numeru IP.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...