Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Terios

Noresta

Terios.pl  

420 użytkowników zagłosowało

1. 1. Polecasz grę na serwerze?

2. 2. Graczy online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam na początku byl bug z kd+7 i sobie ludzie nadropili duzo i potem na shopka i się dorobili kokosów;)

Człowieku te drobne z początku serwera nie są nic warte obecnie, tak samo jak KD+7.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest dobry, ta różnorodność, ale... no właśnie. I tutaj pojawią się administracją która swoich zachowaniem jak i mobilnością tylko prowadzi ten serwer na dno. Mogę go polecić ze względu, że idzie tutaj z kim pograć, natomiast odradzam graczom, którzy patrzą na administracje. Swoje osiągnałem i zamiast eventu ZUO które miało być, a potem nagle ktoś temat usunął i nie dał informacji, że jednak się nie odbędzie to zrobiłem własny event graczom i wywaliłem całe swoje eq wraz z IS ;]. Pozdrawiam te 100 osób, które wykazały się refleksem i coś zdobyły z shopa, ziemi czy handlu :)

Co do kradzieży to administracja ma strasznie wylane w to ;). Tłumaczyła się logami, których nie ma. Ja od 7-8 lat mam zawsze takie same passy i jakoś nikt mnie nigdy nie okradł. A obowiązkiem administracji jest pomóc graczowi, nawet jeśli miał na innym serwerze takie same passy. Nie podawał ich nikomu, więc ich OBOWIAZKIEM jest pomóc. Nie jest winą gracza, że akurat jego dane wyciekły z jakiejś bazy.

Jeśli ktoś patrzy na czyny administracji to stanowczo odradzam gry tutaj :)

Człowieku te drobne z początku serwera nie są nic warte obecnie, tak samo jak KD+7.

Te drobne dały ludziom przewagę :). A osoby powinny zostać zbanowane za wyk. bugów ;].

Opublikowano

Serwer dobry, ale troche przereklamowany. Exp na mapie 130+ bez itemków pod % dośw z item shopu jest cholernie ciężki. O EQ nie jest aż tak bardzo ciężko, jest szybki resp metków, dungi które się robi solo, ale exp jest naprawdę ciężki jak na serwer easy/medium. Pomimo tego polecam, jeżeli ktoś szuka serwera na dłużej

VsxuB58.png

Opublikowano

Nie polecam. Serwer pod IS,  od początku kupują nową maszynę czego efektu nie widać , ciągłe ddosy i loganie, pełno bugów i botów a do tego nieogarnięta administracja . Serwer był by super gdyby był w innych rękach .

Opublikowano

Liczba graczy wciąż wysoka czy teraz zmalała?

Sukcesywnie spada. I to w bardzo szybkim tempie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Powinieneś napisać: Gdzie zobaczycie moją cudowną, ale za to subiektywną opinię.

Nie tylko moja jak widać tutaj praktycznie tyle samo graczy nie poleca co poleca... również wystarczy wejść na twoje forum ;) by zobaczyć jak gracze są traktowani albo do prezentacji serwera i poczytać. Polecam też wejść w aktualizacje która już jest zamknięta na waszym forum gdzie 1 osoba napisała byście nie wrzucali tyle rzeczy na raz i dostała bana na forum a 2 osoba która napisała dokładnie to samo zostało wybrana na modka - Cherie .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie polecam, ze względu na dziecinną administracje serwera jak i forum. Pytam się cos Tuta to mi odpowie chamsko albo napiszę że mam spier, walić się, odjeb się. Gm bez praw Gm. Przyjaciele na forum mają bardzo dobrze gdyż mogą przeklinać obrażać i nic im nie zrobią, ktoś napiszę nowy na shoutbox/tematach zaraz ma bana, przyglądam się im od startu serwera i naprawdę odradzam tam grania. Moderatorzy zachowują się jak stado cepów, o kid modach nie wspomnę każdy zielony w tym co robi jak ich rangi.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Serwer fajny, rozbudowany. Mówicie, że serwer jest pod IS ? :D 3h dropu na Nemere - dungeon 140 = 58kkk :) Kupon sm (100) - 17kkk więc z item shopem jest izi :D

Teraz kupon chodzi nie 17kkk a juz 35kkk , dlatego jezeli nie masz 180lv , i ogarnietego eq EXP to z zarobkiem jest lipa ;) . Oczywiscie serwer dla tych , ktorzy maja anielska cierpliwosc grania 4h na serwerze , bo kolejne godziny sa off przez DDOS'y ;) .

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Nie polecam

• Administracja marne zainteresowanie (wystarczy popatrzyć na eventy)

• Masa osób na WH (administracja oczywiście nic nie robi z tym)

jedyny plus to gracze, których jest dużo.

Opublikowano

Najlepszy serwer easy, na jakim grałem. Lecz ja niestety zrezygnowałem, gdyż ta cofka mnie zrujnowała :D

Na serwerze gra w granicach 1000 - 1500 graczy.

Polecam

Opublikowano

­Server, z tego co wiem miał cofkę, to chyba wielki - dla niego 5 dni to wielka strata, zagrałem tylko chwilę ale nie zaskoczył mnie niczym wielkim.  :lenny: 

cofka byla dawno temu, teraz 1k+ sie trzyma i jest chill

201dzc.png

Opublikowano

cofka byla dawno temu, teraz 1k+ sie trzyma i jest chill

chyba 500

gram to wiem

i coraz mniej bedzie przez to co sie tam odwala przez ostatnie dni

na ta chwile nie polecam nikomu

Opublikowano

chyba 500

gram to wiem

i coraz mniej bedzie przez to co sie tam odwala przez ostatnie dni

na ta chwile nie polecam nikomu

500? tez gram i wiem, wiecej o wiele gra

201dzc.png

Opublikowano

Ten serwer upadł w moich oczach po tej cofce, a dokladnie sam fakt ze po tym czynie administracja od razu chciała sprzedać pliki. Nie wiem czy sie nie udało czy co, ale fakt ze po małej porażce od razu chcieli odpuścić, nie zagram. Pozdrawiam tych co sie ze mną zgadzają :)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Po tym serwerze nie ma co zbierać. Graczy więcej niż 500 nie ma. Wystarczy porównać stan sprzed kilku tyg do teraz. Administracja obiecywała zmiany a tak naprawdę nic nie zrobili. Serwera nie polecam.

IDcncno.png

Opublikowano

Serwer z poczatku byl bezkonkurencyjny. W sumie najlepszy na jakim gralam. Nie rozumiem jak mozna tak zniszczyc swoje "5 minut" co mogloby trwac nawet kilka lat. ;)

Opinie wyrazilam juz w prezentacji. Nie polecam ze wzgledu na to co sie tam dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...