Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Terios

Noresta

Terios.pl  

420 użytkowników zagłosowało

1. 1. Polecasz grę na serwerze?

2. 2. Graczy online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż serwer stoi dobre dwa tygodnie otwieram dyskusję na jego temat. Zapraszam do wymiany zdań ;) Moim skromnym zdaniem serwer jest mega tylko to co się dzieje ostatnimi czasy tylko odstrasza graczy.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

serwer z dobrym pomysłem, ale strasznie nastawiony na item shop, w dodatku nie bardzo potrafią sobie z serwerem poradzić :)

giphy.gif

Opublikowano

Jak lubisz robić dungeony 100/200 razy a potem dowalić 1000x berana zeby '' może '' zrobić eq to serwer dla Ciebie

79160594027661829163.png

Opublikowano

serwer całkiem ok, wbiłem 3x 200 lvl, full eq 190/195 i nie narzekam  ;)

Opublikowano

Widzę, że wszyscy twierdzą, że server jest pod IS, to szczerze może ma spora ilość przedmiotów w nim. Ale dorobić się na serverze jest naprawdę bardzo łatwo. Wystarczy chcieć. 

Osobiście polecam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Jako iż serwer stoi dobre dwa tygodnie otwieram dyskusję na jego temat. Zapraszam do wymiany zdań ;) Moim skromnym zdaniem serwer jest mega tylko to co się dzieje ostatnimi czasy tylko odstrasza graczy.

Co się dzieje ciekawego iż odstrasza graczy?

Opublikowano

Co się dzieje ciekawego iż odstrasza graczy?

Ostatnimi czasy serwer miał problemy z logowaniem stroną oraz ciężko było cokolwiek zrobić w grze przez lagi. Co niewątpliwie zniechęciło graczy do gry.

Opublikowano

Ostatnimi czasy serwer miał problemy z logowaniem stroną oraz ciężko było cokolwiek zrobić w grze przez lagi. Co niewątpliwie zniechęciło graczy do gry.

Wiadomo ma dużo graczy to konkurencja działa. Tak wgl. serwer jak ktoś mało gra to na miesiąc.

Opublikowano

Serwer jest ogólnie fajny, lecz ciągłe ddos'y/wywalanie z serwera strasznie odrzucają i chwilami odechciewa się grania.

Opublikowano

Serwer spoko ale jakieś k***y ciągle ddosują czyli zapewne wielcy 'administratorzy' innych serwerów. ;>

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Serwer dobry lecz do 160-180 potem serwer staje się nudny, monotonny i żenujący. Chodzić dziennie po 100-200 razy na breana i ulepszać eq na 180+ przy 40-30% co pali jak diabli. Znudził mi się ten serwer właśnie z tego powodu ataki jakoś zniosłem ale te ulepszanie eq nie graj dziennie po 3h + chodź ciągle na breana i rozjeb all zabierane ulepki w ciągu 5min. Jeśli szukacie dobrego mediuma czy harda na wyższym lvl polecam.

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer dobry lecz do 160-180 potem serwer staje się nudny, monotonny i żenujący. Chodzić dziennie po 100-200 razy na breana i ulepszać eq na 180+ przy 40-30% co pali jak diabli. Znudził mi się ten serwer właśnie z tego powodu ataki jakoś zniosłem ale te ulepszanie eq nie graj dziennie po 3h + chodź ciągle na breana i rozjeb all zabierane ulepki w ciągu 5min. Jeśli szukacie dobrego mediuma czy harda na wyższym lvl polecam.

Również z tego powodu zakończyłam grę. 2 itemki 195 na L i już mi się nie chciało na tego smoka.

Opublikowano

Serwer bardzo polecam, najlepszy na jakim grałem. Exp jest przyjemny, drop też, gra bardzo dużo osób i jest łatwo o wszystko. Ulepszanie trochę gorzej, ale to lepiej, niż żeby wszystko miało być na 100%. Tak to jest trochę zabawy. ;)

#OpISIS

Opublikowano

Ludzie, to po co wy gracie na easy serwerach? Easy to nie konieczność że wszystko za pierwszym razem będziecie mieli perfect - to się wtedy nazywa 4fun, nie EASY.
Serwer easy nawet musi mieć jakieś trudności, chcesz być dobry - ulepszaj eq i poświęć czas a na pewno będziesz mieć jakąś satysfakcje (nawet w grze).
Aby coś osiągnąć nawet na easy, trzeba troszeczkę czasu poświęcić. 200 da się łatwo wbić, a wy jeszcze narzekacie. Pomyślcie o tych, co grają bez isa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...