Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tęcza, flaga, neutralność? - Co sądzicie o zmianie profilowego na wspierający, bądź przeciwny prawu do związków homoseksualnych?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest różnica między homoseksualistą a gejem. Homoseksualiści to osoby, które swe upodobania zostawiają za drzwiami sypialni i nie przenoszą ich do przestrzeni społecznej, czy zawodowej. I ci jak chcą to nie sobie żyją, ale..

Gej to osoba, która czuje pociąg seksualny i głosi, że homoseksualizm jest normalny, powinien być uprzywilejowany i powszechnie akceptowany. Gej jest zwykle agresywny w swojej postawie, obnosząc się ze swoim homoseksualizmem publicznie, często w sposób wulgarny albo wyzywający (patrz tzw. "parady równości"). Gej z upodobaniem mówi publicznie o swoich skłonnościach, manifestując je na różne sposoby. Angażuje się także często w rozmaite przedsięwzięcia związane z walką z rzekomą nietolerancją, szczycąc się tym, iż jest bojownikiem "postępu". Domaga się szczególnych uprawnień (np. do prawnego legalizowania swoich homoseksualnych związków, do adopcji dzieci) i bywa na ogól bardzo wyczulony na punkcie postrzegania siebie przez otoczenie. 

Skąd ty skopiowałeś ten bullshit? Pękam...

Gej z angielskiego gay i nie ma to nacechowania negatywnego (wręcz pozytywne "wesoły"). "Peadl" (ang. fag faggot) ma.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba trzeba ponownie stosy odpalać.

Ps.

Jedynym argumentem zboczeńców jest tolerancja, najśmieszniejsze jest to że te osoby chore psychicznie nie znają znaczenia tolerancji.

11061705_791833077601435_148435123059052

Wszelkie parady dewiantów powinny być bombardowane albo tak jak się to robi w Turcji lub Rosji.

Deus vult

Opublikowano

Chyba trzeba ponownie stosy odpalać.

Ps.

Jedynym argumentem zboczeńców jest tolerancja, najśmieszniejsze jest to że te osoby chore psychicznie nie znają znaczenia tolerancji.

11061705_791833077601435_148435123059052

Wszelkie parady dewiantów powinny być bombardowane albo tak jak się to robi w Turcji lub Rosji.

Pamiętam cię z tematu o Korwinie. Twoje wypowiedzi nt. homoseksualizmu są przez to takie charyzmatyczne i rzetelne :')

Opublikowano

Skąd ty skopiowałeś ten bullshit? Pękam...

Gej z angielskiego gay i nie ma to nacechowania negatywnego (wręcz pozytywne "wesoły"). "Peadl" (ang. fag faggot) ma.

Z czym sie nie zgadasz? 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Z czym sie nie zgadasz? 

Chyba z tym, że gej =/= homoseksualista.

Ja zresztą też, to oczywista oczywistość.

Opublikowano

Chyba z tym, że gej =/= homoseksualista.

Ja zresztą też, to oczywista oczywistość.

no, ale ja tak napisałem. xD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ja tam się zgadzam. P**** = Gej = Homoś =/= Homoseksualista

Jeron świetnie napisał, mnie nie obchodzi który facet woli lizać pałę, a który szparkę. Skoro ktoś odczuwa przyjemność z panem obok, to niech zasłonią okno i nie chwalą się. Jak ktoś jest tolerancyjny, to niech podpisze petycję, a nie spamuje tęczami, obrazkami i innymi tego typu.

Ci co są przeciwko, też niech podpiszą antypetycję, a nie naparzają i ośmieszają barwy narodowe.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

"Z jednej strony jest mi to obojętne, lecz z drugiej bardzo cieszy mnie fakt, że pomimo tłoku ludzi nietolerujących homoseksualistów, znalazła się naprawdę spora grupa mająca przeciwne do nich zdanie. Sama ustawiłam na jednej dzień tęczowe profilowe, aby poprzeć całą tą akcje. Moim zdaniem małżeństwa osób tej samej płci, powinny być zalegalizowane na całym świecie, ponieważ nie czynią one nic złego, a już na pewno nie demoralizują społeczeństwa - jakie to częste oponie słucham. Rozumiem, że ludzi brzydzą przeróżne rzeczy, w tym i ta, lecz doprawdy zastanawia mnie dlaczego przeciętnego Kowalskiego tak bardzo interesuje kto z kim sypia? Czy nielepkiej, by ludzie poczuli się wartościowi i szczęśliwi wraz ze swoją prawdziwą miłością, niżeli ukrywali się 'w ciemnych uliczkach' z obawą jej utraty? Parą homoseksualnym powinny również podlegać wszystkie te same prawa co heteroseksualnym (np. podział majątku, pomoc w leczeniu itd)" ~Nanami Chan

Podzielam jej zdanie w 100%, pzdr

Opublikowano

Kazdy ma swoje poglady tak? I powinien zachowac je dla siebie. W opisach widze "Du** jest do s****, zakaz pe***a" a czasami widze "kazdy czlowiek ma prawo byc szczesliwy" Nie powinien publikowac swoich prywatnych pogladow na fejsie i innych portalach spolecznosciowych by po prostu zapobiec klotniom, wyzwisk ze strony innych... Ja sie na ten temat wiecej nie wypowiadam.

Opublikowano

Gej nie ma wydźwięku negatywnego! Przecież nawet w telewizji publicznej jak pojawia się taki bohater to używają tego terminu i nie mają na myśli ewenementu z parady..

Opublikowano

normalna rodzina to gdzie mama i tata a nie żeby tacie tata do dupy wkładał

Seks analny jest znany wszystkim ludziom od tysięcy lat. Mało tego, hetero pary też to robią! <szok>

Opublikowano

chłopak + dziewczyna = normalna rodzina, przeciw tęczowcom.

Opublikowano

chłopak + dziewczyna = normalna rodzina, przeciw tęczowcom.

Janusz, Grażyna, Seba i Karyna - normalna rodzina!!

Penis jest od sikania nie do ruchania!!!11

Tak to widzę.

Opublikowano

Janusz, Grażyna, Seba i Karyna - normalna rodzina!!

Penis jest od sikania nie do ruchania!!!11

Tak to widzę.

To mam dupą ruchać ?

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Kiedyś tęcza oznaczała radość, nadzieję. A teraz? Ja rozumiem tolerancję, ale wszystko w swoim zakresie. 

Owe profilowe są szczególnie popularne wśród gimnazjalistów, a nawet dzieci z podstawówki, które posiadają fb. Czy coś w tym złego? I owszem. Te maluchy nawet nie zastanawiają się nad samym przesłaniem i tym czy są za - robią to bo robi reszta. 

Sam fakt wznoszenia tego i takie jawna akceptacja to też lekka przesada, tym bardziej, że nie dotyczy to Polski. Ludzie powinni wyrażać swoje zdanie, ale nie w taki sposób. 

~ ~

Opublikowano

Kiedyś tęcza oznaczała radość, nadzieję. A teraz? Ja rozumiem tolerancję, ale wszystko w swoim zakresie. 

Owe profilowe są szczególnie popularne wśród gimnazjalistów, a nawet dzieci z podstawówki, które posiadają fb. Czy coś w tym złego? I owszem. Te maluchy nawet nie zastanawiają się nad samym przesłaniem i tym czy są za - robią to bo robi reszta. 

Sam fakt wznoszenia tego i takie jawna akceptacja to też lekka przesada, tym bardziej, że nie dotyczy to Polski. Ludzie powinni wyrażać swoje zdanie, ale nie w taki sposób. 

Nie wiem jakich ty masz znajomych ale ja nie znalazłem ani jednego dziecka z podstawówki z tęczą. Z flagą biało czerwoną owszem <śmiech>.

Najwięcej tęcz wśród licealistów, studentów i, o dziwo, mężatych kobiet.

Opublikowano

Szkoda, że nie wasz tata ustawił sobie tęczy na profilowym. Myślał, że to jest nowy trend z okazji wakacji. Przez cały dzien z tym kolorowym gownem widniał. Później mu wytłumaczylem o co z tym chodzi.

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Nie wiem jakich ty masz znajomych ale ja nie znalazłem ani jednego dziecka z podstawówki z tęczą. Z flagą biało czerwoną owszem <śmiech>.

Najwięcej tęcz wśród licealistów, studentów i, o dziwo, mężatych kobiet.

i wśród fejmów światowych :P

Szkoda, że nie wasz tata ustawił sobie tęczy na profilowym. Myślał, że to jest nowy trend z okazji wakacji. Przez cały dzien z tym kolorowym gownem widniał. Później mu wytłumaczylem o co z tym chodzi.

Jak by mój sobie ustawił, to bym mu fejsa chyba skasował :D

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Kiedyś tęcza to było takie wyjątkowe zjawisko, a teraz nie. Szkoda, że wykorzystują ,, dziecięcą '' symbolikę. Mogliby zrobić nawet kwadrat, oddzielony kreską, ale o takim samym kolorze. Dziwne, że akurat wybrano taki symbol, żeby zwłaszcza dzieci go znały - ale ciii, bo to teorie spiskowe i nie wolno. Polacy to nie wiem po co to robią? Zrobiła się jakaś moda i przeważnie ta cała gimba nie wie, gdzie jest nawet Waszyngton (baa nawet na którym kontynencie).

Zobaczcie jak inny kraj wywiera na nas poglądy.

To mam dupą ruchać ?

Najwyraźniej tak sądząc po avatarze.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Czy jak jesteście chorzy to idziecie do lekarza czy paradujecie i  buldupicie.

W zainteresowaniach nauki ścisłe a tu pokazuje jakie poglądy średniowieczne  :D  To zdecyduj się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...