Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tęcza, flaga, neutralność? - Co sądzicie o zmianie profilowego na wspierający, bądź przeciwny prawu do związków homoseksualnych?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, rozpoczynam regulaminową dyskusję na temat zmiany profilowego zdjęcia na jeden z niżej podanych:

pride300.jpg

eNFmRil.png

Jak wiecie, nagonka i przemowa pomiędzy jednym typem, a drugim, jest wielka. A może lepiej pozostać neutralnym? Jak Wy sądzicie? Proszę tylko o nie wyzywanie się, po prostu wasze zdanie na ten temat ;)

MPC Hejter Team Leader

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jak co ale to jest przesada. Po kiego mamy się przejmować świrami z USA? U nas tego nie wprowadzili więc po co te zdjęcia profilowe oraz reszta ? Ja osobiście jestem temu przeciwny.

IDcncno.png

Opublikowano

Obie wersje to przejaw cierpienia na częstą chorobę, syndrom gimbusa mianowicie, i tutaj nie ma o czym dyskutować. Normalni ludzie albo popierają gejów, albo nie i nie muszą się z tym wszędzie afiszować.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Żałosne pedalstwo - nic się nie różni od tych parad i chodzi tylko o pokazanie - jaki ja jestem tolerancyjny! Albo tolerujcie homo! Niby nagonka na nich to zło, ale nawet po czymś takim jak legalizacja związków to chce im się pokazać jacy to oni ,, wyjątkowi ''. Co do drugiego to nie wiem co masz na myśli? Ktoś jest Polakiem to ma prawo do takiego filtru? O ile się nie wydurnia - a jeżeli dla kogoś to symbol anty-homo, że ktoś daje symbol Polski Walczącej albo barwy narodowe to niech się zwyczajnie pierdolnie w łeb.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Bardziej mnie śmieszą Ci idioci z biało czerwoną profilówka, wylew niesamowity xD

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

­Ustawienie tęczowego profilowego niczego nie zmieni. Nie ma sensu afiszować się popieraniem danej grupy. Ogółem dla mnie jest to głupota, ale na szczęście zauważyłem tylko u 1 znajomej takie zachowanie.

Opublikowano

­Ja gdzies czytałem nawet, że zaczeli ustawiać sobie krzyże na profilowym xD

Ja to bym chciał zobaczyć taką akcję mangusów. W sensie ustawiają sobie na profilówkę siebie z jakąś postacią i krzyczą "każdy ma prawo do miłości! Stop z uprzedzeniami! 2D najlepsze". Ciekawe, jaka drama wtedy by wybuchała. xD

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

JAK SIE CHCĄ RUCHAĆ W DUPE TO NIECH SIE RUCHAJA ALE U SIEBIE W DOMU I NIECH NIE WYCHODZA Z TYM NA ULICE I NIECH NIE DOMAGAJĄ SIĘ O JAKIEŚ PRAWA DO ADOPCJI LOLZ. PO C**J DRĄŻYĆ TEN TEMAT?

A ślub kościelny między pedałami czy lesbami to kpina.

Opublikowano

Co ma Polska flaga i Polskie godło do homoseksualizmu, a już o znaku Polski Walczącej nie wspominając?
Mamy zabory czy coś, bo ja w takim razie jakoś jeszcze nie mówię w obcym języku i nie widzę wojska na ulicy?

Pierdolenie o szopenie, najpierw niech się nauczą historii, a nie będą wielkie walki z wiatrakami robić...

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

pierwsza to pedalstwo, a ta druga to nie wiem co to oznacza może ktoś objaśnić? patriotyzm?

Po za tym to według mnie ci co wstawili sobie pieprzoną tęczówkę na profil powinni zostać rozstrzelani i tyle w temacie , gardze pedalstwem i gejami, gardze homosiami, i lesbami .." trzeba zabić k***a tych ludzi "

Opublikowano

Nic, po prostu tacy ludzie nie myślą obiektywnie, ci z profilowym przeciw homoseksualistom, a ci z tęczą to też według mnie chamy, podobnie jak ci co pokazują w internecie, że są chrześcijanami itd. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

wolalbym zdechnac w meczarniach niz dodac sobie bialo czerowne barwy na profiluwe

Opublikowano

Szczerze mówiąc, żyjemy w XXI wieku, jak widzę takie zacofane osoby jak panowie @3up.

Osobiście, mi to nie przeszkadza, aczkolwiek śluby kościele są już pzesadą.

OStatnio dyskutowałem z kolegą nt. tego, jeden wielki żart i tyle.

Dwóch Amerykanów Alan i James biorą ślub. Pytanie brzmi, kogo podczas nocy poślubnej boli dupa?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Polaków

Opublikowano

pierwsza to pedalstwo, a ta druga to nie wiem co to oznacza może ktoś objaśnić? patriotyzm?

Po za tym to według mnie ci co wstawili sobie pieprzoną tęczówkę na profil powinni zostać rozstrzelani i tyle w temacie , gardze pedalstwem i gejami, gardze homosiami, i lesbami .." trzeba zabić k***a tych ludzi "

Żałosne pedalstwo - nic się nie różni od tych parad i chodzi tylko o pokazanie - jaki ja jestem tolerancyjny! Albo tolerujcie homo! Niby nagonka na nich to zło, ale nawet po czymś takim jak legalizacja związków to chce im się pokazać jacy to oni ,, wyjątkowi ''. Co do drugiego to nie wiem co masz na myśli? Ktoś jest Polakiem to ma prawo do takiego filtru? O ile się nie wydurnia - a jeżeli dla kogoś to symbol anty-homo, że ktoś daje symbol Polski Walczącej albo barwy narodowe to niech się zwyczajnie pierdolnie w łeb.

Ludzie się podzielili na 3.

Ci co chcą by homoseksualizm był zalegalizowany w Polsce tak samo jak w Ameryce, to jest tęczowa flaga.

Ci co uważają, że Polska to nie Ameryka, u nas "pedalstwa nie tolerujemy"  (wstawiam to w cudzy słów jako osób którzy mają flagę Polski na profilowym)

Ci co mają wyjebane.

Ja osobiście pierw chciałem by kilka osób się wypowiedziało, teraz powiem moje zdanie. Osobiście jestem w 3 grupie, czyli mam wyjebane. Dlaczego? Otóż mam tak samo z in vitro, narkotykami i innymi tego typu rzeczami. Nie mam ani korzyści ani strat w związku z wprowadzeniem, bądź zabronieniem. Osobiście dla mnie, jako człowieka wierzącego, to jest pojebane. Walka pseudo katolików z pseudo narodowcami. Faktycznie, In Vitro jest przez kościół zabronione. Homoseksualizm tak samo. Tylko zobaczcie jedną rzecz, Ci katolicy co tak burzliwie się wypowiadają, to oni są katolikami? Dla mnie są pseudo katolikami.

Kościół Rzymsko - Katolicki przyjmuje całe pismo święte jako księgę natchnioną, nie tak jak odłamy np. same ewangelie, sam pięcioksiąg, tylko nowy testament, lub tylko stary. Przyjmuje całość. W na samym początku, pierwsza księdza jaka jest w Biblii, to najpiękniejsza Księga Rodzaju. Nie pamiętam czy w 1 czy 2 rozdziale, Bóg kieruje słowo "Daję Ci rozum i wolną wolę..."

Do czego zmierzam? Państwo jest dla obywateli. Nie tylko dla Katolików, Nie tylko dla prawosławia, Nie tylko dla muzułmanów. Dla wszystkich. Obrona praw Katolickich spoczywa na Papieżu i Biskupach. Papież Jan Paweł II jakoś nie miał problemu podać ręki innowiercom, więc czemu np. taki PIS ma problem? Skoro dla kogoś In Vitro nie jest złe, to czemu jest zabronione, to jest ta tolerancja? Mnie osobiście nie przeszkadza ani IV ani Homo, ani inne rzeczy jako burzliwy temat. Skoro ktoś jest katolikiem, to z wolnej woli jaką człowiek dostał, powinien się zgodzić, ale nie powinien korzystać. Skoro ktoś uważa, że In Vitro jest złe, to niech nie korzysta z niego. Osobiście też tego nie popieram, ale nie przeszkadza mi, że ono jest, bo każdy ma rozum i wie co robi. Mnie nikt nie zmusza. Jak homo wejdzie w ustawę, mnie nikt do bycia homo nie zmusi. Jak zalegalizują narkotyki, mnie nikt do nich nie zmusi.

Dziękuję tym co przeczytali do końca.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

­

Szczerze mówiąc, żyjemy w XXI wieku, jak widzę takie zacofane osoby jak panowie @3up.

Osobiście, mi to nie przeszkadza, aczkolwiek śluby kościele są już pzesadą.

To, że im się nie podoba ten fakt, nie oznacza, że są zacofani.

Śluby kościelne? Gdzie? Jeśli już, to państwowe. I tak - jest to przesada.

Ludzie się podzielili na 3.

Ci co chcą by homoseksualizm był zalegalizowany w Polsce tak samo jak w Ameryce, to jest tęczowa flaga.

Ci co uważają, że Polska to nie Ameryka, u nas "pedalstwa nie tolerujemy"  (wstawiam to w cudzy słów jako osób którzy mają flagę Polski na profilowym)

Ci co mają wyjebane.

Ja osobiście pierw chciałem by kilka osób się wypowiedziało, teraz powiem moje zdanie. Osobiście jestem w 3 grupie, czyli mam wyjebane. Dlaczego? Otóż mam tak samo z in vitro, narkotykami i innymi tego typu rzeczami. Nie mam ani korzyści ani strat w związku z wprowadzeniem, bądź zabronieniem. Osobiście dla mnie, jako człowieka wierzącego, to jest pojebane. Walka pseudo katolików z pseudo narodowcami. Faktycznie, In Vitro jest przez kościół zabronione. Homoseksualizm tak samo. Tylko zobaczcie jedną rzecz, Ci katolicy co tak burzliwie się wypowiadają, to oni są katolikami? Dla mnie są pseudo katolikami.

Kościół Rzymsko - Katolicki przyjmuje całe pismo święte jako księgę natchnioną, nie tak jak odłamy np. same ewangelie, sam pięcioksiąg, tylko nowy testament, lub tylko stary. Przyjmuje całość. W na samym początku, pierwsza księdza jaka jest w Biblii, to najpiękniejsza Księga Rodzaju. Nie pamiętam czy w 1 czy 2 rozdziale, Bóg kieruje słowo "Daję Ci rozum i wolną wolę..."

Do czego zmierzam? Państwo jest dla obywateli. Nie tylko dla Katolików, Nie tylko dla prawosławia, Nie tylko dla muzułmanów. Dla wszystkich. Obrona praw Katolickich spoczywa na Papieżu i Biskupach. Papież Jan Paweł II jakoś nie miał problemu podać ręki innowiercom, więc czemu np. taki PIS ma problem? Skoro dla kogoś In Vitro nie jest złe, to czemu jest zabronione, to jest ta tolerancja? Mnie osobiście nie przeszkadza ani IV ani Homo, ani inne rzeczy jako burzliwy temat. Skoro ktoś jest katolikiem, to z wolnej woli jaką człowiek dostał, powinien się zgodzić, ale nie powinien korzystać. Skoro ktoś uważa, że In Vitro jest złe, to niech nie korzysta z niego. Osobiście też tego nie popieram, ale nie przeszkadza mi, że ono jest, bo każdy ma rozum i wie co robi. Mnie nikt nie zmusza. Jak homo wejdzie w ustawę, mnie nikt do bycia homo nie zmusi. Jak zalegalizują narkotyki, mnie nikt do nich nie zmusi.

Dziękuję tym co przeczytali do końca.

Właśnie gdy zajdzie to za daleko zacznie robić Ci różnicę, bo w pewien sposób zaczniesz odnosić straty. Wszyscy płacimy podatki, chociażby vat. Małżeństwo otrzymuje różnego rodzaju profity - ale tylko ze względu, że ma ono rolę wychowania potomków. Przy dwójce homoseksualistów, jak powszechnie wiadomo, nie jest to możliwe, więc pompowanie w fundusz, który się nie zwróci, jest bezsensowny. I stratny.

Opublikowano

Homoseksualizm to normalne zjawisko. Takie osoby istnieją, a to, że niektórzy cierpią, patrząc na nich, nie jest moją sprawą.
Równie dobrze Twój najlepszy przyjaciel może być Homo, i co wtedy? Odrzucisz go, bo woli swoją płeć?
Według mnie ludzie, którzy nimi gardzą, nie dorośli jeszcze i nie mogą zrozumieć tego, że każdy ma swój gust i upodobania.

Głupia wojna na zmiany filtru w profilówkach już chyba się skończyła na facebooku, i dobrze.

x

Opublikowano

Jak wszyscy wiemy polak to orientacja seksualna a 70 lat temu żołnierze wyklęci jako jedyni stawili opór nazistowsko-pedalskiej koalicji. Tak było.

A o całej sytuacji się już wypowiadałem, katolickie skurwysyny mają ból dupy o to, że coś idzie nie po ich myśli i definicja małżeństwa powoli się zmienia.

Małżeństwo, tak jak milion innych umownych instytucji może zmieniać swoją formę i rozszerzać swój zakres na więcej ludzi.

Sytuacja podobna jak z imigrantami z Syrii, wpuszczamy imigrantów, ale tylko chrześcijan, reszta niech zdycha.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

­

To, że im się nie podoba ten fakt, nie oznacza, że są zacofani.

Śluby kościelne? Gdzie? Jeśli już, to państwowe. I tak - jest to przesada.

Właśnie gdy zajdzie to za daleko zacznie robić Ci różnicę, bo w pewien sposób zaczniesz odnosić straty. Wszyscy płacimy podatki, chociażby vat. Małżeństwo otrzymuje różnego rodzaju profity - ale tylko ze względu, że ma ono rolę wychowania potomków. Przy dwójce homoseksualistów, jak powszechnie wiadomo, nie jest to możliwe, więc pompowanie w fundusz, który się nie zwróci, jest bezsensowny. I stratny.

Wiesz no, tutaj z tymi pieniędzmi podatników się średnio zgodzę. Fakt, mogą się ludzie urazić, że to z ich kieszeni, ale czy mamy na to wpływ? Nie ważne czy będziemy my za to płacić czy ludzie sami sobie, tak czy tam zabiorą z wypłaty tyle samo %. Moje zdanie jest może dziwne, wręcz irytujące, ale wolę by takie coś dofinansowali niż kolejne wakacje i mercedesy politykom. Nie mówiąc, że za pieniądze podatników, oni mają 90% swojej garderoby.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

­

Wiesz no, tutaj z tymi pieniędzmi podatników się średnio zgodzę. Fakt, mogą się ludzie urazić, że to z ich kieszeni, ale czy mamy na to wpływ? Nie ważne czy będziemy my za to płacić czy ludzie sami sobie, tak czy tam zabiorą z wypłaty tyle samo %. Moje zdanie jest może dziwne, wręcz irytujące, ale wolę by takie coś dofinansowali niż kolejne wakacje i mercedesy politykom. Nie mówiąc, że za pieniądze podatników, oni mają 90% swojej garderoby.

Jeśli myślisz, że politycy na czymś stracą, to się grubo mylisz. Stratni zawsze byli, są i będą podatnicy, więc jedynie co się może zmienić to kwota zadłużenia państwa, bądź też ceny produktów.

Opublikowano

­

Jeśli myślisz, że politycy na czymś stracą, to się grubo mylisz. Stratni zawsze byli, są i będą podatnicy, więc jedynie co się może zmienić to kwota zadłużenia państwa, bądź też ceny produktów.

Właśnie przeciwnie, piszę, że 90% garderoby polityków, wakacje dla nich i rodziny, samochód, mieszkanie, to wszystko z podatników. Policz sobie ilu jest polityków i już samo auto pomnóż ich ilość. Wiem, że oni na niczym nie tracą, tylko my.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Tęcza - wyraz solidarności z Ameryką i przyznanie się do bycia tolerancyjnym.

Flaga biało czerwona - pokazanie że jest się dnem umysłowym, używa się symboli narodowych w nieadekwatnych miejscach.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

USA są krajem bardzo wrażliwym jeśli chodzi o poprawność polityczną.

Cała akcja ustawienia sobie "tęczowego" zdjęcia profilowego jest dla mnie zrozumiała, jest wynikiem radości z faktu, że mniejszości seksualne wreszcie mają chociaż ułamek praw par heteroseksualnych. Ważne jest tutaj to, że nie tylko geje i lesbijki sobie takie zdjęciu profilowe ustawiają, robią to też heteroseksualne osoby, które problemy mniejszości rozumieją i chcą wyrazić swoją solidarność. To pokazuje, że ludzie jednak mają jakąś wrażliwość i szacunek dla innych.

Odpowiedz na tę akcję, która pojawiła się w Polsce tj. ustawienie sobie biało-czerwonego zdjęcia profilowego jest trochę dziwne. Może chodzi o zwrócenie uwagi na fakt definicji małżeństwa w Konstytucji RP, a może jest to plan bez większego sensu, który wymyślił jakiś Seba z Matim w bramie na osiedlu. Moim zdaniem wykorzystanie naszych barw narodowych w celach walki z czymś co nas nie dotyczy, bo zadziało się w USA - tam nikt się nie przejmuje, że jakiś polak dał sobie biało-czerwony awatar, ba! Nawet jakby ktoś to dostrzegł to nie miałby pojęcia co znaczą te kolory.   

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jest różnica między homoseksualistą a gejem. Homoseksualiści to osoby, które swe upodobania zostawiają za drzwiami sypialni i nie przenoszą ich do przestrzeni społecznej, czy zawodowej. I ci jak chcą to nie sobie żyją, ale..

Gej to osoba, która czuje pociąg seksualny i głosi, że homoseksualizm jest normalny, powinien być uprzywilejowany i powszechnie akceptowany. Gej jest zwykle agresywny w swojej postawie, obnosząc się ze swoim homoseksualizmem publicznie, często w sposób wulgarny albo wyzywający (patrz tzw. "parady równości"). Gej z upodobaniem mówi publicznie o swoich skłonnościach, manifestując je na różne sposoby. Angażuje się także często w rozmaite przedsięwzięcia związane z walką z rzekomą nietolerancją, szczycąc się tym, iż jest bojownikiem "postępu". Domaga się szczególnych uprawnień (np. do prawnego legalizowania swoich homoseksualnych związków, do adopcji dzieci) i bywa na ogól bardzo wyczulony na punkcie postrzegania siebie przez otoczenie. 

Tutaj przykład:

z16008543Q,Parada-Rownosci-w-Warszawie.j

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...