Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie wrota mam teraz składać?

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam 15 lvl golca fe 8 irkow pet bez kamyka 2 lf4 3PP

pytanie to jakie wrota najlepiej teraz skladac i jakie nastepne ??

alfe bete i gamme juz zrobilem ale jezeli trzeba to zrobie jeszcze raz i zastanawialem sie nad zeta ale na starym koncie z 29PP i 7 lf4 sie meczylem wiec nie wiem czy tu nie bede tego robil wieki 

z gory dzieki za odpowiedzi daje like :)

Opublikowano

Ja bym Ci radził robić zete. Nwm jak się męczyłeś z 29PP i 7 LF4, bo są one łatwe, a zarobki są dosyć duże. Na tym koncie co masz to dasz radę spokojnie zrobić, wyślij sb złotko albo seprom w lasery i Ci szybko zeta poleci. Masz 50k uri, 50 CDD to w PP będziesz miał, 25 kluczy też coś możesz wylosować i możesz dresa na drona dostać+ammo. Więc zeta jest dosyć opłacalna jak i prosta.

Opublikowano

Polecam ci robić zety, albo hadesy (hadesy tylko, jak masz ogarnięty klan/masz kolegów z którymi dałbyś radę robić te hadesy i którym chciałoby się je składać), szybko je sie nawet składa, łatwo na nich urke zarobić jak składasz je z darmowych energii + jakaś tam szansa na lf4 jest, ale z zet masz za to klucze + cdd i szanse na havoca.

Opublikowano

Zalezy co chcesz zdobyć. Havocki - zety, lf-4 - epsilion. ­Poleciłbym Ci epsiliona, ponieważ dobry dmg Ci sie przyda na alienki ;)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...