Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Globalna Kara Czasowa - Skazany przez Nadzór - Bardzo szkodliwy

Młody11cvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drogich forumowiczów. Dziś piszę do was z zapytaniem, o co chodzi... Kupiłem grę 11 czerwca, wczoraj zacząłem grać te turniejowe mecze [Jestem posiadaczem rangi DMG więc mam trochę pojęcia o grze, w pierwszych dwóch dobrało mi właśnie Silver Elite, a w drugim AK, były to twie bardzo łatwe gry dla mnie]. Można powiedzieć że głowa wchodziła co chwile, w kazdej rundzie miałem 1-2 kille. Miałem dwie akcje które podlatywały pod VACacje, jedna właśnie na Mirage przy bombsite B, przycelowałem w doskonale znanego nam Wallbanga i oddałem strzał z AWP - weszła głowa. Drugą zaś w tym samym meczu, gdy oddałem niesamowity strzał 180°. [Koleś wszedł za mną do szczura, i zaczął strzelać, wiadomo, low rangi głowy nie ma, to był odruch obróciłem celownikiem i oddałem kilka strzałów, oczywiście co? Siadła głowa. Nie chcę tracić pieniędzy na następne konto, bo jestem pewien że nic nie zrobilem co podlegało by pod banicje. Co mogę w takiej sytuacji zrobić? Macie poniżej tabele wyników.

Dwie gry, jako pierwsze turniejowe

a957c5c6483a3149bde46589c7e2d828.png

Gra numer jeden na Silvery

6c99b94c8219b3cd5959129ba41cb5e0.png

Gra numer dwa na wyższe rangi [Kolega posiinnn też smurfował z LEMA, ale tak ubogo grał trochę.]

093608bf0483f630707fe8b35f5eee75.png

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Nic nie zrobisz z czego wiem od overwatcha ani vaca nie można się odwołać.

Opublikowano

Czyli wyjebałem pieniądze w błoto, tak? To jest normalne że uczciwych graczy banują, a tych co się kręcą to nie? Porażka.

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Nie zdejmą ci, bo miałeś OW, czyli mogli ci tylko zdjąć w czasie kiedy miałeś blokadę OW, teraz jak już cie zbanowali to nie ma szans, a od VAC'a nie ma odwołania.

Opublikowano

Niestety będziesz musiał kupić nowe konto, albo próbować pisać do supportu Steam. Od VAC'a raczej się nie odwołasz, a napisać do nich zawsze możesz próbować.

@Edit

Nie modyfikowałeś ostatnio gry? Chodzi mi tutaj o wgrywanie plików na polepszenie grafiki?

Opublikowano

Skoro pisze ze skazany przez nadzor, to znaczy ze przez ow, od overwatchow mozna sie odwolywac, napisz do supportu valve/cs'a. Ogarna pewnie ci konto, jak byles czysty to odwolaja bana, jezeli znajda jakis syf, dorzuca ci vaca.

Opublikowano

Skoro pisze ze skazany przez nadzor, to znaczy ze przez ow, od overwatchow mozna sie odwolywac, napisz do supportu valve/cs'a. Ogarna pewnie ci konto, jak byles czysty to odwolaja bana, jezeli znajda jakis syf, dorzuca ci vaca.

Ale on chyba już dostał tego VAC'a poprzez OW :v

Opublikowano

Mam jedynie wgrane żywsze kolory - SweetFX, ale gram z tym od początku na mainie i nic za to nie mam.

Opublikowano

Pisz do supportu w takim razie, za SweetFX nie ma VACka

Opublikowano

@Filip1199

1.  steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Z5CzT-AsTzr-2ohGW-QYVKT-MHcVG

2.  steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-rf9YR=xcbKV-6awyE-FkGbF-8oZEC

powinno działać. :v

Opublikowano

Nie rozumiem co mam zrobić, podpowiecie ? Czy tylko nowe konto?

Opublikowano

Czyli wyjebałem pieniądze w błoto, tak? To jest normalne że uczciwych graczy banują, a tych co się kręcą to nie? Porażka.

Tak, dokładnie tak. Miałem ten sam przypadek ;) 

Opublikowano

Także dostŁem OW za smurfa ale napisałem do valve wysłałem kilka moich dem i link do oryginał konta po 10 dniach zdjęli mi ow

Problem z BoL'em ? Pisz do mnie. ;P

Opublikowano

Konta na smurfie sa najgorsze :) 1 mecz grasz na silverach 1-2-3 i masz 40 fragow + , potem sprawdza to Gold 1 i wysyla ze masz wh i aima ;) nawet Scream dostal vaca na swoim smurf koncie :)

Opublikowano

Konta na smurfie sa najgorsze :) 1 mecz grasz na silverach 1-2-3 i masz 40 fragow + , potem sprawdza to Gold 1 i wysyla ze masz wh i aima ;) nawet Scream dostal vaca na swoim smurf koncie :)

Ja wczoraj pierwszy mecz na smurfie grałem na Goldy 2, zrobiliśmy 10:2 i się poddali, następny już grałem na mge i zrobiliśmy 16:4 :P Nie gra się 1 meczu na silverki
Opublikowano

XDD racja jebane smiecie  w  valve dali opcje zeby goldy 1 sprawdzali czy ktos jest na odpale xDD jak te goldy 1 nawet strzelac nie potrafia :D no dobra kalachy tez nie :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Według mnie to jest specjalna zagrywka ze strony Valve'a... Dają OW graczom z G1 .. GNM (I wyżej czasami zdarzają się no-skille), mają oni możliwość pośredniego banowania , oni banują Ty kupujesz nowe konto a Hajs u Gaben'a się zgadza .. 

Opublikowano

Dwa konta kolejne poszły do odstrzału, main z Globala po 10 meczach z goldami [grane z kolegami, którzy silver wszyscy, głównie dobierało MG2/MGE] oraz na kolejnym smurfie, którym zagrałem aż 6 rankedów, w ostatnich dwóch miałem po 100-150 punktów. To nie ma sensu ta gra, odradzam ją wszystkim. Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Według mnie to jest specjalna zagrywka ze strony Valve'a... Dają OW graczom z G1 .. GNM (I wyżej czasami zdarzają się no-skille), mają oni możliwość pośredniego banowania , oni banują Ty kupujesz nowe konto a Hajs u Gaben'a się zgadza ..

Nie działa tak to tak, myslusz ze jak 1ow oznaczy wh itp itd to odrazu z automatu dostaje bana? Nie! Sprawdza go kilku i jak 80% opowie sie za haxami to sprawdza cie valve i dopiero wtedy masz oficialnego vaca, jeśli coś odkryją. To co on ma to ban (ktory da sie zdiac) przez przeglosowanie ow

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...