Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żeton 5-letniego weterana

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj mój steam kończy 5 lat. Wiadomo że dostaje się też żeton w cs go z tego powodu. Oczywiście ja takiego żetonu nie mam. Czy mógłby ktoś powiedzieć kiedy go dostane lub czy w ogóle dostane?

Steam założyłem 6 lipca 2015 roku. Już na moim profilu jest pokazane że mam go 5 lat, ale nie dostałem odznaki w cs'ie. Mam też cs'a 1.6 którego zakupiłem od razu w dzień założenia steam.

Czy tą odznake dostaję się dzień później czy za jakiś czas?

Opublikowano

Witam. Dzisiaj mój steam kończy 5 lat. Wiadomo że dostaje się też żeton w cs go z tego powodu. Oczywiście ja takiego żetonu nie mam. Czy mógłby ktoś powiedzieć kiedy go dostane lub czy w ogóle dostane?

Steam założyłem 6 lipca 2015 roku. Już na moim profilu jest pokazane że mam go 5 lat, ale nie dostałem odznaki w cs'ie. Mam też cs'a 1.6 którego zakupiłem od razu w dzień założenia steam.

Czy tą odznake dostaję się dzień później czy za jakiś czas?

Popraw date.

Poczekaj 2 dni i jeżeli nie dostaniesz poprostu napisz do supportu , najpierw po Polsku a potem po angielsku. Ponieważ po ang. masz większą szanse ze sprawdza wiadomość szybciej i ci odpiszą

imetin_logo.png

Opublikowano

Odznakę dostaje się po 5 dokładnych latach kupienia CS'a czyli jak kupiłeś go 6 lipca 2010 roku o 14:15 to dostaniesz ją o 14:15.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...