Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matchmaking, faceit - UWAGA: PROBLEM Z POŁĄCZENIEM

Corragi0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, mam wielki problem z którym borykam się już tydzień. Zaczęło się od pewnej gry na faceit, zaczął się mecz, stoimy na respie a mi wywala: UWAGA: Problem z połączeniem. Automatyczne rozłączenie za... . Pomyślałem, że to tylko chwilowe zerwanie łącza, lecz to działo się w dalszej części rundy, najczęśniej w kluczowym momencie typu wejście na rushu, czy 1v1. Mój internet tak jakby zrywa się przez pierwsze 17-20 rund z coraz mniejszą częstotliwością, dzieje się tak wszędzie. Gdy rozgrywam tego mma czy faceita i mija te powiedzmy 20 rund to problem ustępuje i da się końcówkę meczu grać normalnie. Po zakończeniu meczu problemu nie ma, da się wszędzie grać. Problem wraca po resecie csa z powrotem, proszę, pomóżcie.

Dodam, że z tsa też mnie wywala a steam działa, mogę pisać z innymi, przeglądarka też działa.

Opublikowano

Sprawdź aktualną prędkość internetu na 

speedtest.net

Zobacz czy problem występuje na wszystkich serwerach zagranicznych (mowa tutaj o Faceit serwery Szwedzkie etc)

Opublikowano

Sprawdź czy w ustawieniach gry masz dopuszczalny ping ustawiony na maksa. Być może masz w grze wysoki ping, a gra automaycznie Cię rozłącza.

Opublikowano

Sprawdź aktualną prędkość internetu na 

speedtest.net

Zobacz czy problem występuje na wszystkich serwerach zagranicznych (mowa tutaj o Faceit serwery Szwedzkie etc)

Z internetem problemu nie ma, mój problem bardziej polega na tym, że przypomina to ddosa kilku sekundowego, nie wiem jak to określić. Zapewniam, że ddosów nie otrzymuje, bo teraz gdy przeglądam internet itd wszystko śmiga, gram w gry na flashu to też jest ok.

Sprawdź czy w ustawieniach gry masz dopuszczalny ping ustawiony na maksa. Być może masz w grze wysoki ping, a gra automaycznie Cię rozłącza.

Jest ustawiony na max

Opublikowano

Najpierw musisz wykryć czyi to problem.

Są 3 opcje:

1. Twój internet - Skoro Steam działa, to jest OK

2. Twój komputer - tu leży problem

3. Steam - Skoro możesz pisać ze znajomymi, to jest OK

Na twoim miejscu przede wszystkim spróbował zagrać na innym kompie z ty samym łączem, jeżeli to na 100% wina PC, to jakiś format, reinstall CS'a, Steam'a, spójność plików itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...