Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia 8.56 Elf Bot Ng?

globusek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zapytanie. Zna ktoś sposób na crackowanie elfa żeby np. teraz gdy jest juz tibia 8.56 żeby sckrackowac elfa pod tą wersje?

Posiadam wszelkie wersje elfa od 8.0 do 8.55 wszystko działa elegancko. Mam go opanowanego do perfekcji dlatego tylko jego uzywam.

Może ktoś zna sposób bądź posiada gotowego cracka. Proszę o update wraz z linkami skana.

Czekam i pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyhamuj trochę, jak będzie elfbot pojawi się i crack. Myśle, że ten uniwersalny crack DLL którego używam od kilku up'deatów, będzie dział, a jak nie to manualny crack z ID changerem (od brazoli).

Pozdrawiam

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

Opublikowano

Uściślij swoje pytanie, zależy oba sposoby są na tym forum, wystarczy użyć opcji szukaj.

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...