Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprzedać skin.

Gość JnL Poetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydropiłam ostatnio buty z Sauro, dokładnie skin.

Chciałam go sprzedać u handlarza ale pojawił się komunikat "nie możesz oferować przedmiotów nie przeznaczonych do handlu".

Kupiłam słabe buty i podmieniłam na ten skin i wystawiłam ale bardziej chodziło mi o to aby w pełnej okazałości to wystawić. 

Mógłby mi to ktoś na spokojnie wytłumaczyć?

Opublikowano

Tak to niestety działa. Nie ma innej możliwości sprzedaży skina, który jest untradeable. Kupujesz jakieś śmieciowe eq i tyle. Ważny jest przecież wygląd skina, a nie, czy jest zachowany oryginalnie :P Jeśli ktoś będzie chciał kupić sobie skin, to spokojnie podejrzy go sobie klawiszem ctrl.

Opublikowano

Drobna uwaga - niektóre skiny można remodelować tylko raz czyli jeśli powiedzmy spadnie Ci http://aiondatabase.net/en/item/110601550/i nałożysz go na biały item po czym go sprzedasz (nawet nie jestem pewny czy czasem nie ma ograniczenia do sprzedaży takich skinów) to druga osoba nie będzie mogła go nałożyć na swój przedmiot.

Druga sprawa, że jeśli widzisz na brokerze masę białych itemów, które podglądasz ale nie znasz ich skinów z nazwy to trzymając alt zmień na okno podglądu z ograniczeniami ("trzecia strona" podglądu itemu) - tam jest napisane co to jest konkretnie za skin.

Ogółem polecam swój stary topic: Remodeling - Zmiana wyglądu itemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...