Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje reklamatora na serwer PvP :)

MunyPL

1. 1. Czy zagrasz na tym serwerze ?

• Tak :D
      0
    • Nie D;
      0
    • Rozwarze tą propozycje ;)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nazywam się Kamil, mam 16 lat. Tak jak już wiecie z tytułu mam pomysł który już zaczynam realizować. Jednak po głębszym namyśle stwierdziłem iż nie warto zabierać się do tworzenia czegoś co może skończyć się klęską. Dlatego poszukuje osoby, która między innymi pomoże mi wybić serwer na szczyt. Jaka to ma być osoba ? Hmm... Na pewno oczekuję dojrzałości, może być to osoba nawet 10 letnia... Wezmę każdego kto tylko sprosta temu zadaniu. 

Co ja oferuję za pomoc i coś o serwerze:

A więc tak... Oferuję zapłatę za duża reklamę, która przyniesie +50 graczy online. No ale co się stanie gdy nie osiągniesz tego celu ? Spokojna twoja rozczochrana. Dostaniesz wynagrodzenie w postaci rangi :) Serwer będzie typu PvP, pierwszy raz rodzisz się w kopalnie gdzie dostajesz 2 minuty na zdobycie surowców, które sprzedasz i będziesz miał swoje początkowe itemy każde inne będziesz dostawał za zabicie gracza ( chodzi o % wypadniędzie np. Diamentowego miecza ). Itemy także za zabicie gracza nie będą wypadały wszystkie tylko przypuśćmy 10% zawartości jego ekwipunku wypadnie na ziemie.  A teraz coś ciekawszego. Gdy uzbierasz potrzebne itemy na gildie i ją założysz nasz system tworzy ci wyspę ( sky-block ) każda gildia będzie na tej samej mapie i będzie je łączyła odległość od 200 do 650 kratek a więc będziesz mógł rozbudować się i podbijać inne gildie :D No ale jeszcze jedno pytanie !? Z czego rozbudujemy swoją gildie ? Za zabicie gracza będzie też otrzymywana zapłata 25$ i za to będziesz mógł kupić wszystkie surowce ! Mamy nadzieje, że spodobał ci się nasz projekt i propozycja a więc jeśli masz chęć pomocy nam to napisz na PW lub Skype !

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...